Перейти до змісту

Допоможіть у виборі нового велосипеда

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вирішив пересісти на новий велосипед!Хто може щось порадити у виборі велосипеда!Бюджет 400 баксів!Велосипед для їзди у походи і просто покатушок. Однопідвіс,аккцент на гарну вилку!Можливий варіант б\в велосипеда(но в гарному стані).І якщо краще зібрати самому то які характеристики.

Опубліковано

Вирішив пересісти на новий велосипед!Хто може щось порадити у виборі велосипеда!Бюджет 400 баксів!Велосипед для їзди у походи і просто покатушок. Однопідвіс,аккцент на гарну вилку!Можливий варіант б\в велосипеда(но в гарному стані).І якщо краще зібрати самому то які характеристики.

мені подобається які велосипеди підбиає Володя. Я в нього усім своїм купив і собі два рази робив ребрейдинг. Правда мені щастить на Radon-ни.

Опубліковано
Що таке гарна вилка? Дарц 2,3,...... Реба-s, Фокс-s...

Ось пару не поганих вилок до 400$ Rock Shox Recon Silver TK Rock Shox Sektor R U-Turn Reba і того дорожче... Абсолютно погоджуюсь з

ИМХО 400 долл маловато с учетом на

аккцент на гарну вилку!

Опубліковано

тоді варіант щоб ця вилка вписалася в ті 400 баксів що ідуть на вел!

Ось що попало на швидку руку. 1) Giant Escaper Disc 2) Kellys-11 VIPER 3) Gary Fisher - TARPON 2010. З таким бюджетом виходить щось приблизно з такею ж снарягою, відрізнятиметься марка велосипеда або можливі не великі нюанси з вилками....

Опубліковано

Специфика этого дела такая, что за 400 можно купить либо хорошую вилку, либо неплохой вел.

Сейчас в луцких магазинах есть приличный выбор в таком диапазоне. Велкам

Опубліковано

Bramin, у Вовки и Юры за эту сумму будет что-то неплохое на уже упомянутом RS Dart или аналоге от RST (масло+пружина) и оборудке Deore, возможно разбавленной SLX или даже XT. но сейчас только начало сезона, так что чудес не жди - цены везде максимальные

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...