Перейти до змісту

Продам HTC Desire (лімітований Black Edition)

Deemon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Клас смартфон/комунікатор;

Форм-фактор моноблок;

Стандарти зв'язку GSM (850/900/1800/1900 Мгц), WCDMA/UMTS (2100 Мгц);

Дисплей 3.7" SLCD, 480x800 точок, 16 млн. кольорів (ємкісний, multitouch);

Процесор Qualcomm QSD8250 (1 ГГц);

Постійна пам'ять (ROM) 512 Мб;

Оперативна пам'ять (RAM) 576 Мб;

Слот розширення microSD (підтримка SD 2.0) до 32 Гб;

Комунікації USB 2.0, Bluetooth 2.1+EDR, Wi - Fi, GPS;

Камера 5 мегапікселів, автофокус, світлодіодний спалах, геотеггінг;

оптичний джойстик;

3.5мм аудіороз'єм;

G -сенсор (акселерометр);

цифровий компас;

датчик наближення;

датчик освітлення;

GPS навігація 64 канали;

Акумуляторна батарея Лі-іон 1400 мАг;

Габарити 119 x 60 x 11.9 мм;

Вага 135 грам з батареєю.

Детальніше на сторінці виробника - www.htc.com/ua

Привезений з Англії, розлочений на будь-який оператор (раз і назавжди, без сєкасів з модемом як у айфонів ) та прошитий мною на Андроід 2.3.3 (Cyanogenmod 7) (по бажанню поставлю рідну на 2.2 з Sensе)

Стан нового, візуально - муха не сиділа, жодних подряпин, вм"ятин ні на корпусі, ні на дисплеї (котрий з першого дня - під плівкою)

Працює, як і виглядає - ідеально.

Обмежена серія, спеціально для Orange - Black Edition, повністю чорний, в Україні таких не продають ^_^

З комунікатором буде кабель та оригінальна зарядка, коробки і папірусів - немає, я також їх не бачив :smile3:

Хочу 2800 грн або $350 (можу дати в нагрузку 8Gb Micro SD Transcend +50 грн до ціни)

Для любителів флуду на тему : а чьо так дорого???? - такої ціни немає навіть на аукро ;)

Мінятися на Nokia\Iphone\сік березовий\ваш_варіант - не буду

По місту доставлю, прямо в руки, в будь-який зручний час.

dsc2685resize.jpg

dsc2678resize.jpg

dsc2680resize.jpg

Опубліковано

kentok, він 2 дні як привезений. Ясна річ, що навіть фізично не було коли його вносити (і чи є різон взагалі?)

Власне я юзав девайс 1 день, для прошити\розлочити. До мене, можливо місяць, два, а то й менше, повторюся, сабж як новий :).

8a8asik - вількомен ;)

Опубліковано

Foross, якщо окремо - ціна буде трохи не така як з апаратом, ну і то за умови, якщо майбутній власник відмовиться.

kentok - ок

Опубліковано

телефон хороший, цiна ще краща, ось лякае тiльки вiдсутнiсть офгарантiї, при будь якій поломці на ремонті влетіти можна солідно.

Опубліковано

Діма вибачаюсь, але змушений змінити пріорітети і відмовитись від купівлі.Знімаю резерв, хай приносить радість цей чудовий апарат натупному власнику.

Опубліковано

Dieselsmart, на розетці (наприклад) є з офіційною гарантією - 12 міс . А що тоді казати про айфони 2\3\4G - котрі в нас не продаються офіційно, на кого уповати коли він ламається? Така ж параноя має місце з пригнаними зза бугра авто - на них також немає місцевої гарантії, і можна ой як солідно влетіти...;)

kentok, контакти відправив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...