Перейти до змісту

Графік припинення подачі гарячої води

lilechka

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 589
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

класіка... простоквашино...

згоден, класіка...

А ще класіка - те, що в нас рік у рік відбувається з водою.

Взяли відключили на 2 місяці у чи не найбільш густонаселеному районі міста, а саме в день запланованого включення - (хто б сумнівався) тільки має розглядатися питання про ліміти на газ на рівні "Газу України".

Я розумію, коли йдеться про планову профілактику на 2 тижні (чи місяць), а так щось хтозна що. Та і, зрештою, навіть коли після так званої "профілактики" включають, то починають рватися труби, і їх лише тоді треба в терміновому порядку латати. В чому тоді суть такої "профілактики"? Що робили місяць, два..?

Опубліковано

АААААААА! Гаряча вода є!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПіСі: проспект Молоді

Вул. Кравчука води так і немає. :mdr:

Опубліковано

АААААААА! Гаряча вода є!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

ПіСі: проспект Молоді

Ти уявляєш скільки людей тепер тебе ненавидить? :g05:

Опубліковано

Кравчука 16, тільки шо прообував немає. З гарячого крану ні краплі, якісь зачарований будинок, навколо у всіх вода є, а в моєму немає. :sq_ye:

Опубліковано

Кравчука 16, тільки шо прообував немає. З гарячого крану ні краплі, якісь зачарований будинок, навколо у всіх вода є, а в моєму немає. :sq_ye:

Ти не один, на Кравчука 3 теж немає :angry:

Опубліковано

Схоже кіна не буде - кінчилась водичка, а разом з нею і ейфорія...

UPDATE: вернулася *знову ховає тазік у найпотаємніший куточок квартири*

Опубліковано

Ти не один, на Кравчука 3 теж немає :angry:

Kleo, в мене 5 будинок - значить теж нема? :sq_ye: Бо зранку не було нічого... :unsure:

Опубліковано

Соборності(не парна сторона) -не має ніякої з гарячого крану. :angry2:

Напевно, це питання кількох годин, бо на парній стороні є

Опубліковано

Соборності(не парна сторона) -не має ніякої з гарячого крану. :angry2:

Напевно, це питання кількох годин, бо на парній стороні є

Не факт, кількома роками раніше коли були "качелі" з Кропивою котельньою то непарна сторона чекала воду до опалювального сезону, а парна сторона весь цей час нормально себе почувала :0003: . так як з різних краників вода тече.

Опубліковано

цікаво, що там на Конякіна 14а, я зранку забула подивитися, по привичці воду нагріла в кастрюлі, душ прийняла і пішла. Одне знаю, якщо буде вода на конякіна то буде вже всюди, у нас просто крайня точка :)

Опубліковано

Соборности штрассе - холодная вода из горячего крана

Поддержал.... :)

тоже самое..пааарная сторона.. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...