Перейти до змісту

Рабство в Україні?

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://life.pravda.com.ua/society/2011/04/8/76683/

Інформація, зібрана до цієї статті скомпонована з розповідей багатьох людей, які живуть, жили на південному пасмі Донецького кряжу або відвідували його в останні роки.

Почувши про це вперше, я спробував знайти максимум незалежних коментаторів кожен з яких розказав би своє бачення цієї проблеми. Але всі, крім звісно чиновників, розказали одну і ту ж історію. Жоден чиновник районного або обласного рівня на тему цієї статті не сказав ні слова.

З розповідей цих безіменних в статті людей мені вдалось скласти досить дивну картину життя в одному з найбільш забутих куточків України. Наша розповідь присвячена південній та східній околицям Свердловського району Луганської області - крайній південно-східній точці України.

Розрізняю через бінокль сараї колишнього колгоспу. В сараях знаходяться більше тисячі овець і раби, які їх доглядають. І так триває не одне десятиліття. Але нікому до цього діла нема. Хоча я знаходжусь в Україні і більшість її громадян моя розповідь щонайменше здивує.

Такі от цікаві речі творяться в країні з курсом на євроінтеграцію. Чесно кажучи, вперше почув про таке...

Опубліковано

SOAD, стаття не про них.

я прочитал статью, суть в том что им нужна раша, мне как бы не хо тут хачей видеть, а они будут

Опубліковано

"они голосовали за яныка потом стояли на майдане" - вони голосували? раби не голосують, раби працюють і їдять

Опубліковано

Стаття викликає шок!

Пам'ятаю, як на початку 90-х років в Луганській області корейці використовували дешеву місцеву силу на баштах (вирощували кавуни). Гроші людям платили і про жодне рабство мова не йшла.

Ситуація, яка викладена в статті, повністю дисгармоніює зі словами ВФЯ 7 квітня у ВР:

"Щоб докорінно змінити ситуацію, ми повинні побудувати демократичну модель політичної системи та сучасну, конкурентну державну владу. В їх основі – верховенство права, розвинена правова культура, збалансована представницька демократія, сильне самоврядування, ефективний державний менеджмент".

Опубліковано

Стаття викликає шок!

Пам'ятаю, як на початку 90-х років в Луганській області корейці використовували дешеву місцеву силу на баштах (вирощували кавуни). Гроші людям платили і про жодне рабство мова не йшла.

Ситуація, яка викладена в статті, повністю дисгармоніює зі словами ВФЯ 7 квітня у ВР:

"Щоб докорінно змінити ситуацію, ми повинні побудувати демократичну модель політичної системи та сучасну, конкурентну державну владу. В їх основі – верховенство права, розвинена правова культура, збалансована представницька демократія, сильне самоврядування, ефективний державний менеджмент".

От якби це були дійсно його слова то можливо щось би і контролювалось, але якщо він і гадки немає про що він там читав - то ситуація незміниться в будь-якому разі!

Хоча якби і мав то ситуація таж :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...