Pr0ektant Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 19:14 Автор #51 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 19:14 Мікс мені прожарював відаху своєю ІЧ станцією але після того вона 2 дні проробила і взагалі здохла - перестала оприділятися компом, незнаю чи то він шось нетак зробив чи просто відаха невезуча якась. як я Вас розумію... ...(таким чином підняв купу карт і ще жодна не повернулась назад). ну звичайно, як вони могли повернутись ??
Rock Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 19:21 #52 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 19:21 ,,,,,,,,Інцидент вичерпаний, враженнями я поділився... і нема в мене ні бажання, ні часу більше з ним возитися.А наразі просто купую іншу. Тема себе вичерпала. чого так мало серій ,тільки 50 , требую продолжения , хочаб як в санта-барбарі ,а то вже привик ,як до любимого серіалу.
nikolas Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 19:32 #53 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 19:32 Значить так, напишу як є: Все-таки звернувся я до mix_foreverа зі своєю проблемкою - заніс відашку. Натупного дня забрав, мав заплатити 70грн, але оскільки в нього не було здачі з сотні, заплатив 60, з умовою повернення грошей, вразі несправності. Після ремонту відашка пропрацювала 1год +- 10хв. На дзвінки вже 2-й день "майстер" не відповідає. p.s. Не дарма народ говорить, що не варто з ним зв"язуватися!!! Повністю підтверджую негативну інформацію про нього, навіть не так про майстра (бо з ким не буває, можливо та відашка віджила своє), як про його негатине ставлення до клієнтів після оплати. Після такого сервісу залишається відчуття обманутості, шахрайства оскільки гроші заплачені а результату нема. Та й мені не шкода тих 60грн, мені образливо те, що він ігнорує дзвінки, не бере трубку, і сам не передзвонює... як криса - вхопив наживу і заліг в норі... Шановний Pr0ektant ображати іншу людину в відкритому тексті для всіх якось трохи неввічливо. Вас можна зрозуміти але як сказано вище бувають і форс мажорні обставини. Та як на те пішло якщо не можете додзвонитись то що Вам заважає поїхати на офіс і спокійно поговорити, не знаю як інші но сам особисто постійно працюю з Міксом і ні разу (тхю -тхю) проблем не було (носив на ремонт не лише відео но і ноути, і вінти) якщо щось було не так то без проблем поверталось і виправлялось.До всього треба ставитись зрозуміня і з терпіням. Бажаю удачливо вирішити Ваші проблеми. А "кіпішувати" за 60 чи 70 грн не варто .
Pr0ektant Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 20:25 Автор #54 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 20:25 nikolas Я відразу знав про його репутацію, знав що можливий такий розвиток подій і з ним не хотів мати ніяких справ, тому що друзі не радили, оскільки в них були аналогічні випадки. Також на форумі багато людей писало про такі випадки. Але оскільки була інформація, що тільки в нього є та станція для ремонту, я до нього і звернувся! Він не сказав, що спроба ремонту вартує 70грн і не сказав що гарантій ніяких нема, навпаки - прозвучала фраза - якщо відео не буде працювати, то він поверне гроші... Але повторююсь - справа не в грошах - справа в угоді, "договор дороже денег" Він не дотримався своїх слів і він тупо морозиться неберучи трубку!!! І ще раз повторююсь - це не перший випадок такого відношення до клієнтів після оплати, тому не треба спихати на форс-мажор. Тому хочу сказати всім тим хто надумав скористатись його послугами - подумайте ще раз!!! А всім тим хто за ним горою стоїть - скільки гавно не хвали, всерівно воно воняє!!!
mix_forever Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 20:31 #55 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 20:31 Взагалі-то я говорив - не запрацює, то зайди і я верну гроші, бо на той час не мав мамки щоб потестити. Не запрацювала. Ок. Ти зайшов? Ні. З чого кіпіш? Чи тобі гроші по телефону передати?В мене складається враження, що просто потрібна була причина щоб обісрати... Сенсу не бачу.З.І. Мобілу я беру вкрай рідко, бо багато роботи. Є міський номер. Він є на візитках. Ти на нього телефонував? Знову ж таки - Ні.Скажи куди тобі підвести гроші - завтра сам завезу, раз настільки важко зайти і сказити що карта не запрацювала і забрати 60грн.як криса - вхопив наживу і заліг в норі...В очі мені це скажеш, коли віддаватиму гроші?
VeryFate Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 23:37 #56 Опубліковано 15 Квітня, 2011 в 23:37 Вай-вай артісти Черкану пару ласкових. Згарело чота ? Не іпі муму, в карзіну. Не хощ в карзіну ? Делай сам. Сам не можеш ? Неси к мастеру-ламастеру. Заніс к мастеру-ламастеру ? Будь гатоф вернутись к пункту - Згарело чота ? Мне дарога мая туфля Я в ней халіль і год, і два Но вот протьорлась до дир Єйо майстер пачініл Хватіло отсіли на 2 дня Апять пратьорлась мая туфля. Да ну н*х ту туфлю Пайду і новую куплю Во блін як сочініл.
Pr0ektant Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 08:24 Автор #57 Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 08:24 1. Я вже не в Луцьку.2. робочі дні мене також стосуються3. всі свої справи попередньо вирішуються по телефону. якщо до всіх їздити з ким маю справу протягом 1 робочого дня - й тижня мало буде.4. навіщо давати тел. номер, на який не відповідаєш?5. в мене не було ні часу, ні бажання їздити, шукати тебе з думкою що "поцілую" закриті двері.6. Якщо ти ще не зрозумів - про гроші я вже забув - ти їх "відпрацював" підтвердивши свою репутацію. можеш купить собі пива.7. так, я шукав причину щоб тебе обісрать, тому що мені радили з тобою не зв"язуватись і вони були праві на всі 100%!!!8. вчора відашку воскресили праскою, за 1 літру пива. так що фіговий з тебе майстер або твоя чудопаяльна станція впрольоті...
mix_forever Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 08:30 #58 Опубліковано 16 Квітня, 2011 в 08:30 ))) робочі дні мене також стосуються Я працюю до 19. Щоб клієнти могли спокійно заїхати після роботи... всі свої справи попередньо вирішуються по телефону. якщо до всіх їздити з ким маю справу протягом 1 робочого дня - й тижня мало буде. Є міський номер телефону, який завжди піднімає менеджер і відповідає на всі запитання. Власне, як і на більшості луцьких фірм. Саме цей номер і був на квитанції, яку я тобі видав. Мобільного там не було і куди ти дзвонив, то я хз навіщо давати тел. номер, на який не відповідаєш? Див. попередній пункт. так, я шукав причину щоб тебе обісрать От з цього і треба було починати... Адекватні люди, коли їм нормально кажуть, що якщо карта не запрацює, то ми повернемо гроші, приходять і забирають гроші. Нормальна ділова практика, правда? Але тупорилим неадекватам насправді гроші вже не потрібні, головне обісрати людину. До тебе поставились по-людськи, ти ж повів себе як звичайне бидлоття. Но земля кругла... Ти не переживай... З луцька ж ти не назавжди виїхав, правда? Ще пересічемось, пане Романюк, чи не так? вчора відашку воскресили праскою, за 1 літру пива. так що фіговий з тебе майстер або твоя чудопаяльна станція впрольоті... А може вона і після мене працювала? Ніхто ж не зможе довести протилежного... А ти сам сказав що шукав причину щоб обісрати. Заради такої високої мети можна і прибрехати трішки, сказавши шо карта не робоча, правда? Загалом, по тобі ситуація прояснилась. А висновки кожен зробить свої.
Maniko Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 10:52 #59 Опубліковано 20 Квітня, 2011 в 10:52 Ще пересічемось, пане Романюк, чи не так? Він що родич нашого мера? Питаннячко по поводу прожарки в духовці: пластмаса розємів для підключеня монітора не поплавиться? Ато моя відаха після пару тижнів лежання знов ожила але тепер екран заливає не полосками а суцільним кольором, то синім, то червоним, то зеленим і комп при цьому мертво вісне...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.