Перейти до змісту

В Луцке хотят установить памятник Сталину

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а давайте ще поставим маюцедуну .гітляру.і всім остальним п...........м.ставим палатку на всіх останніх і косим бабало

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

це в яку сторону плевкі конкретніше

гамасекі рулять на х...й з луцька!

Бидло і

козлы остались за кадром... :g05:

Опубліковано

та вряд чі я туди їжджу кожного місяця там свої закони друже і кожен їх дотримується там однодумців більше

' timestamp='1303656450' post='1052358520']

а у європі за таку аватарку у тюрму посадили би...

і вабще рєбята чтото не інтересно с вамі тут общяться

Опубліковано

твою аватарку клєять на щітках нє влійзай убйот

' timestamp='1303656450' post='1052358520']

а у європі за таку аватарку у тюрму посадили би...

Опубліковано

тоже мені козак ще один на ватарці я попіз..дую інші підтримають

і вабще рєбята чтото не інтересно с вамі тут общяться

да-да, ми скучні, п*дуй звідси

Опубліковано

свої амаериканські дулі показуй собі перед зеркалом клоун ведеш себе як дитина мала дулі тут роздаєш на ліво іна право стань ще в центрі з гармошкою і поспавай бе-бе

я попіз..дую інші підтримають

0497aa4e8182.jpg

Опубліковано

і вобще не пойму тебе що піддержуєш цих камсамольцев?

свої амаериканські дулі показуй собі перед зеркалом клоун ведеш себе як дитина мала дулі тут роздаєш на ліво іна право стань ще в центрі з гармошкою і поспавай бе-бе

0497aa4e8182.jpg

Опубліковано

правільно заводити теми і дулі тикать всі мастакі а реально поговорили і памятник чорту поставили

і вобще не пойму тебе що піддержуєш цих камсамольцев?

0497aa4e8182.jpg

Опубліковано

av-12447.jpg

Павлiк Морозов, атлетичний юнак, нордична краса i гiтлерюгендiвська зачiска; одягнут просто i зi смаком: в бiлу сорочку i короткi шкiрянi штанцi; з рiзних бокiв Павлiк Морозов перетягнутий мiлiтарними шкiряними ремiнцями.

пе се. хто мальчіка привів, навчіть його поводитися з цитатами

Опубліковано

оте чмо в червоній курточці на відео довго не проживе спокійно, принаймні в Луцьку :closedeyes:

поглянувши на пики цих молодих бовдуро-комуністів, відразу створюються асоціації з недорозвиненими імбіцилами, так званими шкільними "попусками". Сформувавшись фізично, у них виник синдром неповноцінності і протесту, тому пояснити неадекватні дії подібних молодиків досить просто - це банальні психічні відхилення, які не так вже і важко лікуються, тому не все для вас втрачено, шановні "юні комсомольці" :0011:

Опубліковано

тупіш камсамолец і дога думаіш ілімнога жуйош

av-12447.jpg

Павлiк Морозов, атлетичний юнак, нордична краса i гiтлерюгендiвська зачiска; одягнут просто i зi смаком: в бiлу сорочку i короткi шкiрянi штанцi; з рiзних бокiв Павлiк Морозов перетягнутий мiлiтарними шкiряними ремiнцями.

в подеревянського багато є що послухать особінно нравіцца (кацапы)

тупіш камсамолец і дога думаіш ілімнога жуйош

av-12447.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...