Перейти до змісту

Вся правда о Forever Autumn aka SuddenlySpring

Thorgalll

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мати луцької творчої тусовки КвартираFM

e7c0584255fa6f2981e510285a9e9e4f_L.jpg

Іванна Мартинів – хазяйка КвартириFM, мати для десятка квартирантів.

Під суворим керівництвом Іванки було зоорганізовано декілька десятків квартирників, творчих вечорів, концертів у Луцьку. Квартиранти не обмежуються лише нашим містом, їх можна було зустріти в Острозі, Рівному, Тернополі, Житомирі. Проект по праву можна назвати всеукраїнським, адже він об’єднав творчих людей з усієї України. КвартираFM не просто назва організації, це стиль життя для десятків творчих людей, які не жаліють ні часу ні сил для свого творчого розвитку.

z_4a0b5325.jpg

Твій ЛУЦЬК спілкувався з Іванною:

Як це бути "мамою" для доброго десятка квартирантів?

- Нє совєтую)))))))

Чому? Як справжній мамі доводиться прибиратись, готувати, повчати своїх чад?

- І псіхувати, ага. Я до речі і не пам’ятаю навіть, з чого почалося наше дружнє "МАТЕРА" ))))) Але десь видно почалось)))))

Мабуть, все пішло з того, що саме ти була засновницею проекту КвартираFM. Які в вас були плани, коли збирався перший квартирник? Чи появлялись думки про те, що для багатьох людей Квартира стане затишною домівкою, місцем постійної вписки, творчої сім"ї?

z_2b03782b.jpg

- Я не була єдиним засновником. Нас таких було як мінімум троє.

А я й не пам’ятаю, які були. Тоді була фішка - записати саме старі речі (пісні), котрі колись співалися в Луцьку. Тоді ще ніхто і подумати не міг, у що виллється перший квартирник.

Так скільки часу вже пройшло з першого квартирника? Бо по кількості заходів, організованих вами можна дати так років 5.

- хаха)) олдові преолдові)))))

перший квартирник був 31 жовтня 2009 року

z_668e241e.jpg

І судячи з усього не плануєте зупинятись. Що може чекати Луцьк в майбутньому від Квартири?

- Металіку в акустиці))))) Гггг

Ти маєш на увазі фестиваль квартирник, що пройде 9-10 квітня?

- Ні. Я маю на увазі металіку в акустиці)))))))

На останок, що ти можеш побажати творчій тусовці та безпосередньо творчим людям нашого міста?

- Хай краще вони мені побажають терпіння.

z_87c06b9e.jpg

Тобі Читати: Читайте не багато і не мало. А рівно стільки, скільки вам необхідно. Читайте усюди: рекламу в маршрутках, газети в тролейбусах, попередження на пачках цигарок, слова на парканах.... Бо це все не просто так написано. Можна читати сайти КвартираFM: http://kvartirafm.org/

Тобі Дивитись: Будьте вільними.

Викиньте телевізор з дому. Це коробочка з засобами вашого зомбування, і як наслідок --- управління вами. А вільні люди такого потерпіти не можуть.

Тобі слухати: Слухайте живу музику, вона прекрасна. А ми будемо старатися робити все те, щоб люди, котрі цю музику творять, приїздили до Луцька на знайомство з вами )

z_5b705644.jpg

Ігор Семенюк

©

P.S. SuddenlySpring більш видома як Forever Autumn, Мать, Матера, Язва Богданівна, Курулева...

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

і що далі? :huh:

Шо-шо.

Що й завжди на просторах інтернету - обсирати починай. На раз-два-три!!! :)))

А хтось буде мовчки ждати Металіку в акустиці :)

Опубліковано
Що й завжди на просторах інтернету - обсирати починай. На раз-два-три!!! ))

для чого обсирати? моральне задоволення отримувати? 0_о

Опубліковано
Що й завжди на просторах інтернету - обсирати починай. На раз-два-три!!! ))

для чого обсирати? моральне задоволення отримувати? 0_о

Хз)))РАніше так завше і рабіль))

Тоді жди Мєталіку 0))))))

Опубліковано

більше так не раби :mdr:

а якшо "металіку-в-акустиці" не чекаю, але і обсирати не люблю - шо мені рабить? :D

Опубліковано

а якшо "металіку-в-акустиці" не чекаю, але і обсирати не люблю - шо мені рабить? :D

Тагда утрачєн смисл жизні...

МЄ-ДІ-ТІ-РО-ВАТЬ!

Таваріщі. Статтю в цю рубрику про MOTOROLL'у не постьте.

БО ж прийде знов нєчьто і напише: ІШО??? ))))))

Опубліковано

МЄ-ДІ-ТІ-РО-ВАТЬ!

тєкст мантри для мєдитациї - в студію!

Forever Autumn, Мать, Матера, Язва Богданівна, Курулева... ОМ... Forever Autumn, Мать, Матера, Язва Богданівна, Курулева... ОМ... Forever Autumn, Мать, Матера, Язва Богданівна, Курулева... :rotate:

Опубліковано

ДАда!

Для MOTOROLLи створіть окремий розділ: "MOTOROLLLA - легенда, миф, быль?" )))

МЄ-ДІ-ТІ-РО-ВАТЬ!

Таваріщі. Статтю в цю рубрику про MOTOROLL'у не постьте.

БО ж прийде знов нєчьто і напише: ІШО??? ))))))

Опубліковано
Forever Autumn, Мать, Матера, Язва Богданівна, Курулева... ОМ... Forever Autumn, Мать, Матера, Язва Богданівна, Курулева... ОМ... Forever Autumn, Мать, Матера, Язва Богданівна, Курулева...

SuddenlySpring, ви так памєнялісь :ohmy:

Опубліковано
Металіку в акустиці))))) Гггг

Запитання до SuddenlySpring

1. Для кого Квартирники?

2. Чи немає бажання якогось руху, прогресу? Зі сторони ваші заходи виглядають як робота двигуна на холостому ходу - вроді коліщата і рухаються, а руху автомобіля нема. Такі заходи могли бути (і були) і 10 і 15 років назад. Я не бачу руху. З цього ж питання випливає і наступне,

3. Яка ціль квартирників, чи подобається вам те що ви робите? Буває так що музикант не може повністтю реалізувати свої ідеї, не вистачає майстерності, навиків, вмінь і т.п і т.д. Немає такого відчуття, що чогось хочеться, але поки не можеться? Чи вас все влаштовує?

4. Яким ви бачите майбутнє квартирників? Не секрет, що ресурс для них вже вибраний, по суті це тупцювання на місці.

Тут я хотів би сказати, ні в коєму разі не применшуючи вашу працю, просто якщо людина чесна, вона в першу чергу чесна перед собою - вона каже собі, так, те що ми заразь робимо це не годиться, треба краще, інша справа коли людину все влаштовує.

А можливо, я просто неправильно зрозумів вашу спеціалізацію, і це не музичний проект, а просто "пасіделки"? Ну тоді питань немає. Просто хотілось би вже побачити в Луцьку якісну музику (а не тільки метал чи електронщину - це вроді більш-менш є)

Коротко про себе: на квартирнику ніколи не був. Людина може оцінювати якість їжі, не будучі поваром. Якщо не відповісте - не ображусь.

Опубліковано

:sq_ye: вроде и взрослые люди, и умные, но иногда такоё начинают плести, тут точно надо медитировать

И шо тут таковА плаховА сказалЕ? :friday:

Опубліковано

Чи немає бажання якогось руху, прогресу? Зі сторони ваші заходи виглядають як робота двигуна на холостому ходу - вроді коліщата і рухаються, а руху автомобіля нема. Такі заходи могли бути (і були) і 10 і 15 років назад. Я не бачу руху.

По-перше, відразу неправильний підхід: квартирники (АКА акустичні концерти) це не рівень розвитку. А ФОРМАТ :)

Тому говорити про те, що треба йти далі за це - це все одно, що сказати художнику-графіку: "Ти знаєш, краще холодний батік, ніж твоя графіка, бо це круче. Тягнись до цього, прогресуй!" :)Як він почне цим займатися, якщо технологією не володіє, і якщо це зовсім інше пальто? А у своїй графіці людина просто неперевершена?:)

Інша справа-- у рівні проведення.

Удосконалення.

Що я собі кажу постійно: треба удосконалюватись - підхід, способи проведення. Треба намагатися помогти чим більшій кількості молодих, підтримувати своїх, працювати виключно з відповідальними людьми у Квартирі, бути ще більш строгим і з собою і з ними.

Як це може вигладати Вам зі сторони, якщо Ви самі написали, що жодного разу не були?:)

Опубліковано

И шо тут таковА плаховА сказалЕ? :friday:

тссс.. нас посетили серьезные люди. пару минут помолчим и они отвалят :smile3:

Опубліковано

1. Для кого Квартирники?

3. Яка ціль квартирників, чи подобається вам те що ви робите? Буває так що музикант не може повністю реалізувати свої ідеї, не вистачає майстерності, навиків, вмінь і т.п і т.д. Немає такого відчуття, що чогось хочеться, але поки не можеться? Чи вас все влаштовує?

Про термін "квартирник". В людей спрацьовує асоціативна пам*ять з тим, що відбувалось при СССР.

Насправді це моя провина - неправильна назва))))

Фактично квартирників було лише два в Луцьку і один у Рівному. Всі інші дійства відбуваються далеко не у квартирі, а в старому кінозалі біля Замкової Площі. І відвідувачів там більше значно, ніж зазвичай на квартирниках - від 30-40 людей і далі.

Ціль - знайомство з іншими музикантами, шанс молодим луцьким себе проявити (є така штука як вільний мікрофон, де після закінчення "програми" можуть виступити всі бажаючі). Це цікаві люди, живе спілкування з мінімізованою присутністю алкоголю (в залі під час концертів пити суворо заборонено).

Для кого? Для всіх бажаючих - і молодих музикантів, не зовсім молодих музикантів))) і просто глядачів, котрі хочуть гарно і цікаво провести час. Доступ в зал з концертом не обмежений. Тобто немає спеціальних "каст" чи "ізбранних". Ну звичайно, якщо ви прийшли просто пабухать і пабузіть під час концерту, то з залу я Вас за шкірку виведу особисто (бували і такі моменти).

Майже всі концерти записуються, в результаті чого ті, хто виступав має можливість отримати свій власний запис - в декого він може бути першим взагалі.

І звичайно це своєрідна атмосферність.

Опубліковано
обсирати починай. На раз-два-три!!! :)

тобто, десь глибоко є відчуття, що з інтерв"юшкою слєгка дала в штангу?;-)

Опубліковано

чи подобається вам те що ви робите? Буває так що музикант не може повністтю реалізувати свої ідеї, не вистачає майстерності, навиків, вмінь і т.п і т.д. Немає такого відчуття, що чогось хочеться, але поки не можеться? Чи вас все влаштовує?

Чи подобається?:)))

Вибачте, але це не бізнес, щоб займатися ним просто так; якщо це не пре до ейфорії в голові :) Якби там від отриманого кайфу не шелестіли таракани ))))...я б цим не займалась. Не з тих я людей.

Це проекти, творчість інших, те прекрасне, яке вони несуть.

А ще це людський фактор. Величезний.

Це усвідомлення, що ти не один у цьому світі, і що в ньому живуть не одні лиш гандони, зациклені на вигоді, матеріальному та заздрощах. Що є ще світлі голови, і вони розкидані не дуже тонким шаром як мінімум по Україні :) Коли є...свої. Яких ти годен розпізнати при першій же зустрічі.

Чого хочеться, але не можеться?

Кращий апарат. Повністю власний :). Нас ніхто не спонсорує, і всі ті речі, що наразі є у майні Квартири ФМ для визвучки концерту і запису - це пульт нашого звукооператора, шнури, мікрофони та стійки.

Що далі???

Привозити в Луцьк цікавих людисьок на знайомство з України, Росії, Білорусії.

Пробувати робити міні-турне західною Україною

Це не продюсерський центр і не школа для молодих музикантів.

Це місце, куди можна прийти і відпочити, показати себе, посміятися, поспілкуватися з приїжджими музиками, пограти самому та просто познайомитися з цікавими людьми.

обсирати починай. На раз-два-три!!! :)

тобто, десь глибоко є відчуття, що з інтерв"юшкою слєгка дала в штангу?;-)

Як це нє пріскорбно для вас, але нє))) Одне з кращих інтерву. Мєжду прочім.

Просто десь на поверхні є відчуття, що пан КОЗЬма бил замєчєн у подібних операціях як тут, так і на ВН :)

Опубліковано
По-перше, відразу неправильний підхід: квартирники (АКА акустичні концерти) це не рівень розвитку. А ФОРМАТ

Тут ви трішечки лукавите. В сучасному світі терміни і поняття настільи змішались, що...

Простий приклад - інді музика. Спочатку це була рок-музика, записана на незалежних "інді" лейблах, тобто формат. А зараз вже говорять про інді-рок, тобто стиль.

Те саме з квартирниками - сам формат і назва вже передбачає перед собою якійсь окремі напрямки, переважно акустичні, стиль музики. Я не можу уявити щоб на квартирниках грали (не заради виключення, а постійно) сучасну металеву музику і таке інше.

Що я собі кажу постійно: треба удосконалюватись - підхід, способи проведення. Треба намагатися помогти чим більшій кількості молодих, підтримувати своїх, працювати виключно з відповідальними людьми у Квартирі, бути ще більш строгим і з собою і з ними.

Тобто як одна із задач стоїть допомога виконавцям? Оригінально...

Про термін "квартирник". В людей спрацьовує асоціативна пам*ять з тим, що відбувалось при СССР.

Насправді це моя провина - неправильна назва))))

Абсолютно вірно. Це і є перша реакція середньої нормальної людини, асоціація з прокуреними кухнями і піснями під акустичну гітару... Багато людей відсіюються від походу на цей захід вже на стадії назви.

Ціль - знайомство з іншими музикантами, шанс молодим луцьким себе проявити (є така штука як вільний мікрофон, де після закінчення "програми" можуть виступити всі бажаючі). Це цікаві люди, живе спілкування з мінімізованою присутністю алкоголю (в залі під час концертів пити суворо заборонено).

Я зрозумів. Допомога, знайомство, якась соціальщина. Може в тому проблема нашої музики. Для мене музика - це самоціль. Тобто коли людина приходить на концерт, для неї самоціль - послухати музику. А музиканту - зіграти, а тут, все зовсім по іншому. Це скоріше такий собі клуб по інтересам, якщо я правильно зрозумів? Музика відходить на другий план...

Вибачте, але це не бізнес, щоб займатися ним просто так; якщо це не пре до ейфорії в голові :) Якби там від отриманого кайфу не шелестіли таракани ))))...я б цим не займалась. Не з тих я людей.

Можна почати якусь справу, вести її, а потім втратити інтерес. Кинути не можеш/не хочеш, бо вже відчуваєш відповідальність перед людьми, перед проектом. Люди зміняються, зміняються вподобання.

А в бізнесі не бачу нічого поганого, якщо це якісна музика. Звичайно, що не про наш час і не про наше місто...

Це усвідомлення, що ти не один у цьому світі, і що в ньому живуть не одні лиш гандони, зациклені на вигоді, матеріальному та заздрощах. Що є ще світлі голови, і вони розкидані не дуже тонким шаром як мінімум по Україні :) Коли є...свої. Яких ти годен розпізнати при першій же зустрічі.

По чому визначається "свійкість"?

Кращий апарат. Повністю власний :). Нас ніхто не спонсорує, і всі ті речі, що наразі є у майні Квартири ФМ для визвучки концерту і запису - це пульт нашого звукооператора, шнури, мікрофони та стійки.

Чому вас хтось повинен спонсорувати? Яка вигода спонсорові?

Можливо краще пошукати мецената...

Привозити в Луцьк цікавих людисьок на знайомство з України, Росії, Білорусії.

Пробувати робити міні-турне західною Україною

Кому це потрібно крім вас самих?

Це не продюсерський центр і не школа для молодих музикантів.

Це місце, куди можна прийти і відпочити, показати себе, посміятися, поспілкуватися з приїжджими музиками, пограти самому та просто познайомитися з цікавими людьми.

Тобто якщо коротко: клуб-тусовка.

Тому говорити про те, що треба йти далі за це - це все одно, що сказати художнику-графіку: "Ти знаєш, краще холодний батік, ніж твоя графіка, бо це круче. Тягнись до цього, прогресуй!" :)Як він почне цим займатися, якщо технологією не володіє, і якщо це зовсім інше пальто? А у своїй графіці людина просто неперевершена?

А якщо замість того щоб винаходити велосипед, спробувати запросити і привезти в Луцьк хороші рок-гурти? В цьому напрямку не думали? Ви скажете ви і так це робите. Так, та не так. В вас погодьтесь рівень не професійний, наскільки я зрозумів.

Загалом дякую за відповідь. Не розумію тільки чому Квартира.FM піариться як прозріння і щось надзвичайне для Луцька, коли це далеко не так (власне цей факт і змусив мене написати свої запитання)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...