Перейти до змісту

Cola Pepsi в Польщі і Німечинні

Korting

Рекомендовані повідомлення

я плааачуу)))

Ви Вікіпедію читали? - залізний аргумент

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь

Кортінг, читай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки я зрозумів, "культуру споживання коли" автор черпав звідси

http://ru.wikipedia....%AB%D0%9F%C2%BB читали?

Цитата

роман Виктора Пелевина о поколении, которое взрослело и формировалось во времена политических и экономических реформ 80-х — 90-х годов.

хто має бажання - може прочитати

«Generation “П”»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заклювали.)

Народ, а вам взагалі не соромно демонструвати свою неосвіченість? (Це стосується тих, хто любить теми про видалення накипу, відчищання монет, узвар з червячків і тому подібне.)

Та лано, прямо там кола так відрізняється?) Не повірю, доки не скуштую.

Кола рулить, ви не шарите просто. Я б теж хотів сидіти у своєму затишному будиночку і сьорбати "фреш з домашніх яблук", але у сім’ї олігарха я не народився, сам такого не добився, а на роботі мені фреш ніхто не робитиме.)) Тому не смішіть курей, будь ласка, плутаючи тепле з м’яким.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особисто я вже другий день вживаю фреш із свіжовіджатих берез (теща давила! ) :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у сім’ї олігарха я не народився, сам такого не добився, а на роботі мені фреш ніхто не робитиме.)) Тому не смішіть курей, будь ласка, плутаючи тепле з м’яким.

Мінералку ще ніхто не відміняв :P

Фреш пила раз. Не сподобався.

Ніхто ж не каже не пити колу.

Але підносити тему на рівень високих матерій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б теж хотів сидіти у своєму затишному будиночку і сьорбати "фреш з домашніх яблук", але у сім’ї олігарха я не народився, сам такого не добився, а на роботі мені фреш ніхто не робитиме.)) Тому не смішіть курей, будь ласка, плутаючи тепле з м’яким.

Сам щось плутаєш...1 літра Кока-коли коштує як кілограм яблук чи моркви. Нехай з них і вийде пів літри соку, задоволення і користі побільше ніж від газбульки. Могла б тут розказувати про фреші з тропічних фруктів, але сама їх не роблю, окрім деяких цитрусових, і "олігархічним" походженням не хизуюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мінералку ще ніхто не відміняв :P

Оксана, ну ти й порівняла :D

мінеральну водичку з сієм благородним напоєм пад названієм кола :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З м’якоттю?

...м'яти, лимона, сушки і тп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если пить много минералки - от минералов всё слипнется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще раз. Є у мене кілограм яблук. Я на роботі. Як я маю зробити ваш незрівнянний фреш?

Мінералка тут є, це не проблема. Мова є про щось солоденьке.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще раз. Є у мене кілограм яблук. Я на роботі. Як я маю зробити ваш незрівнянний фреш?

Рученятами :D .

Мова є про щось солоденьке.)

Живчики, Прем'єри, Тархуни, Лимонади і т.п. також. :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як то кажуть: кока-кола і в Африці кока-кола :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ваше пропагування того, що ви вважаєте здоровим способом життя, а також антиреклама усьому, що вважаєте шкідливішим за все інше доходить до цілковитого абсурду. Ситуація на кухні з хазяйкою квартири (Х):

Х (помітила пляшку з-під коли): Ой, ти що, це ж гидота, це ж отруда, вай-вай, всім капєц, ми всє умрьом, а ти знаєш, що нею можна чайник відмивати?!!!! :ohmy:

Я: ...

Х (помітила біля смітника пляшку з-під горілки): О, правильно, пий краще горілку.

:dont: Ну, п’ю горілку тепер, пивом запиваю, а зранку думаю, ну блін, ну чому ж без пива не можна було?

sweetlena, і чим воно краще? Останнього разу купив Тархун, уже не пам’таю чий. Така гидота, ледь допив. А це, принаймні, знаю, яке буде на смак. Різниці не бачу. Ну живчик ще подобається, угу, особливо негазований (взагалі мєчта, думав, такого ніколи не зроблять), але він не настільки універсальний (з чіпсами не канає, приміром).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мінералка тут є, це не проблема. Мова є про щось солоденьке.)

Солодкий чай, мед, шоколад, цукерки...та зрештою пийте на здоров"я Кока-Кола, пофіг чи українську, чи німецьку і польську разом взяті.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ваше пропагування того, що ви вважаєте здоровим способом життя, а також антиреклама усьому, що вважаєте шкідливішим за все інше доходить до цілковитого абсурду.

Теж іноді "грішу" явно нездоровими продуктами, типу майонезів, згущеного молока, кетчупів і т.п., але різниця в тому, що не доказую усім, що це смачно і КОРИСНО.

sweetlena, і чим воно краще? Останнього разу купив Тархун, уже не пам’таю чий. Така гидота, ледь допив. А це, принаймні, знаю, яке буде на смак. Різниці не бачу. Ну живчик ще подобається, угу, особливо негазований (взагалі мєчта, думав, такого ніколи не зроблять), але він не настільки універсальний (з чіпсами не канає, приміром).

То не до мене, жодної солодкої води не купуємо вже років з ...надцять, її не п"є ніхто у нас в сім"ї, так само як і чіпси не їмо НІКОЛИ. До пива завжди є сир, рибка і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Солодкий чай

:_20:

Я чай і каву п’ю без цукру. Мені так краще смакує.

Ну, коли ж проста істина, що про смаки не сперечаються, дійде до цих розумних голівоньок?

Власне, у кожного свої погляди, дратує от що. Сиджу я, жеру чіпси, п’ю колу. Заходить чувак, привіт, то да сьо. Уже збирається йти: до речі, чіпси шкідливі, краще там щось інше їх. Окей, вали звідси.) Через 10 хвилин забігає ще один, шукає колегу, вітається, помічає чіпси: а ти знаєш, що це ка-ка? Та пішов ти найух, чувак, я доросла людина, я знаю, що і як впливає на організм, я сам вирішую чим мені травитись, я втомився, я хочу розслабитись і отримати задоволення. н*хєр мені його псувати??? Посилав і буду посилати таких недоумків.

Теж іноді "грішу" явно нездоровими продуктами, типу майонезів, згущеного молока, кетчупів і т.п., але різниця в тому, що не доказую усім, що це смачно і КОРИСНО.

А я комусь доводжу, що Кола - це корисно?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каву без цукру - люблю, але чай... ні, не переношу тільки з цукром.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і набігло пафосне стадо... не повірите, але якщо не всі, то більшість знають, шо користі від коли мало. але ж треба вкотре повторити своє буеее. хз для кого і для чого. по темі: на рахунок польщі і німеччини не знаю, але в америці смак дійсно відрізняється

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Korting, нашо тобі та забугорна отрава, сам бодяж ;)

Сперва смешивают Чорный Эликсир. В его состав входят:

80 капель эфирного масла апельсинового

40 капель эфирного масла коричного

120 капель эфирного масла лимонного

20 капель эфирного масла кориандрового

40 капель масла мускатного ореха

40 капель масла нероли

Эфирного масла лайма — по ситуации

Затем на 2,5 галлона (9,464 литра (одно ведро)) воды берется:

42 грамма черного эликсира

113 граммов цитрата кофеина

56 граммов ортофосфорной кислоты (подавляет рвотную реакцию на огромное кол-во сахара)

28 граммов экстракта ванили

Сахар — целых 13,5 килограммов!

Алсо сахарный колер и кошенильный червец (опционально, см. выше).

Всё это выдерживать 24 часа до готовности.

рецептік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_20:

Я чай і каву п’ю без цукру. Мені так краще смакує.

Ну, коли ж проста істина, що про смаки не сперечаються, дійде до цих розумних голівоньок?

От і я про це...при посиденьках з друзями ніколи їм не тицьну носом в чіпси чи солодку воду.

А оцих дотепних смайлів краще не треба, чоловік п"є чай, каву без цукру і його не нудить при вигляді моєї кави з 3 ложками цукру і вершками.

Так що пийте-їжте, що кому душа забажає. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як чудово, ми знайшли порозуміння.) :0073:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто ж не каже не пити колу.

Але підносити тему на рівень високих матерій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...