Перейти до змісту

в чьей вобственности проезды между домами

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хело,

у меня такой воросик:

в чьей вобственности проезды между домами в городе?

уточняю - кому нужно "залатить" чтобы разрешили вырыть траншею на тротуаре и дороге в 5-6 метртах от многоквартирного дома, потом слегка её засыпать и так оставить на пол года

это в жек обращатся?

Опубліковано

Вопрос сурьёзный, потому как для такого дела надо согласовывать рытье со всеми инстанциями: от водопроводчиков и электриков с газовиками до бюрократов-чиновников.

ИМХО без "нужных знакомств" - проблема.

Опубліковано

В міськ архітектурі, чи як вона там зараз називається - є плани всього міста. треба або дати офіційний запрос, або неофіційний і вияснити які комунікації під тою вуличкою лежать. Далі вже узгоджувати риття (в архітектурі теж) і з тими, чиє добро знаходиться під дорогою.

Опубліковано
хело,

у меня такой воросик:

в чьей вобственности проезды между домами в городе?

уточняю - кому нужно "залатить" чтобы разрешили вырыть траншею на тротуаре и дороге в 5-6 метртах от многоквартирного дома, потом слегка её засыпать и так оставить на пол года

это в жек обращатся?

Думаю, що почати потрібно з місцевого жеку. Там тобі мають дати "бігунок" і ти маєш оббігати всі інстанції для погодження. Але для цього в тебе повинен бути проект.

Опубліковано

уточню вопрос - нужно ли будет мне востанавливать дорожное покрытие и тротуар после того как я засылю траншею, и в какие сроки?

Опубліковано
уточню вопрос - нужно ли будет мне востанавливать дорожное покрытие и тротуар после того как я засылю траншею, и в какие сроки?

Я думаю, що тебе "попросять" це зробити, а от яким чином та в які строки, то у твоєму жеку тобі пояснять.

Опубліковано

1. если жильцы близлежащих домов не будут катать телеги - не надо!

Да и во всем остальном, чесно говоря, см. пункт 1. :closedeyes:

Опубліковано

Якщо йти законним шляхом і то через завсклад завмагазин то в цю ямку ти повинен зарити мінімум золото партії, такщо рий вночі щоб тебе самого туди не поклали - місцеві жітелі, а дозволів ти все одно не отримаєш. Написано при здоровому глузді і памяті, сам декілька разів таким займався.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...