Перейти до змісту

Заява НУ та БЮТ


vanus

Рекомендовані повідомлення

1) їм ще не набридло зближатись в політичному екстазі? чи в Юлі повне політичне незадоволення?

2) ну виконають вони ту програму. а що далі? зному будуть маятись зі сторони в сторону? у них не було чіткої програми після перемоги Ющенка, нема і зараз.

Набридло. Осточортіло. Ніколи українці не могли самі керувати і будувати свою державу. весь час когось запрошували керувати і навчати - то норвегів, то греків, то під Росію пішли через те, що синок Хмеля в штани наклав. говорю це з болем. бо соромно за працьовитий і не дурний народ.

- А хто ж такі українці?

- А українці, синку, це ті, хто заважає москалям та жидам будувати Україну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця система не буде працювати, поки буде діяти ця Конституція...

Об’єднуватися треба, але треба ще вміти нести відповідальність.

Мені здається, що найефективнішою була б просто Президентська Республіка, з чіткою відповідальнітю. Тоді можна сказати: хто винен в сучасному стані. Хто Президент - Ющенко? Значить винен Ющенко. А зараз невідомо хто винен... Найоптимальніший варіант, щоб здійснювати всілякі тіньові оборудки, в умовах гнилого болота...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imho, лучшая форма правления для нас -- конституционная монархия, а может и не совсем конституционная.. только представьте, сколько хорошего в ограниченные сроки смог бы сделать эдакий проукраинский "сталинский режим"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не цікався політикою, не читай газети, не слухай радіо, вибий кінескоп зі свого тіві, встав туди кольоровий портрет Мао або Фіделя, не давай їм на#@бувати себе, не підключайся до мережі, не ходи на вибори, не підтримуй демократію,не відвідуй мітинги, не вступай до партій, не продавай свій голос соціал-демократам, не встрявай у дискусії про парламент, не говори про президента - мій президент, не підтримуй правих, не підписуй жодних петицій до президента - це не твій президент, не махай рукою губернатору, коли зустрінеш його на вулиці, тим більше - ти його ніколи не зустрінеш, не ходи на зустрічі зі своїм кандидатом - у тебе немає кандидата, не виявляй інтересу до діяльності профспілок - профспілки тебе використовують, не підтримуй національне відродження - першим вони повісять тебе, ти їхній ворог, ти їхній єврей і гомосексуаліст, ти їхній фашист і більшовик, ти їм заважаєш займатись політикою, організовувати передплату, підіймати рейтинги на телебаченні, заважаєш їм н@#обувати себе, конролювати інтернет, вигравати виборчі перегони, розбудовувати демократію, збирати мітинги, налагоджувати партійне життя, боротися з соціал-демократами, блокувати роботу парламенту, привести до влади народного президента - у народу має бути народний президент! домовлятися з правими, ініціювати звернення до президента - до свого, народного президента! тримати за яйця губернатора - виводити його на вулиці, до народу! продавлювати в органи влади своїх кандидатів - формувати свою вертикаль! підім*яти під себе профспілки - чому ти, с#ка, не віриш профспілкам?! надати розмаху найіональному відродженню - повісити на ліхтарях під оперним усіх ворогів, євреїв насамперед, потім гомосексуалістів, можливо, фашистів і більшовиків, все одно більшість їз них - євреї і гомосексуалісти, виховати нарешті нормальне покоління, яке приведе їх до влади і залишить у спокої, в спокійній країні, де вже всім буде насрати на політику, на газети й радіо, де ніхто нічого не знатиме про Мао або Фіделя, де влом буде навіть під*єднатися до мережі, прийти на вибори, підтримати голіму демократію, відвідувати мітинги, вступати до партій, навіть продати свій голос соціал-демократам буде в лом, не говорячи вже про дискусії щодо парламенту, не говорячи вже про президента - хіба в тебе є президент? не говорячи вже про правих і петиції - тобі не потрібні петиції, тобі не потрібен губернатор, ти не знаєш свого кандидата, тобі насрати, членом якої профспілки ти є - профспілка платить за все; не говорячи так само про національне відродження - першим повісили твого сусіда, наступним будеш ти.

Політика куплена, газети й радіо куплені, тіві - ти сам знаєш всю правду про тіві! Мао мервий, Фідель мертвий, не давай себе найобувати! мережа контролюється, вибори куплені, демократія мертва, парламент куплений, президент куплений - у тебе не має президента! праві куплені - в країні немає нормальних правих! петиції проплачені, губернатор куплений, твій кандидат куплений - ти знаєш кому продався твій кандидат?! профспілки куплені, всі профспілки куплені, давно і повністю, всі-всі лідери профспілок давно куплені або мертві! національного відродження не буває! їм просто хочеться тебе повісити! їм обов*язково потрібно тебе повісити! підвісити тебе за ноги на ліхтарі під оперним! намотати тобі петлю на шиї і вибити з-під ніг старий конторський стілець! так, щоб всі бачили! так, щоби ніхто не міг обминути твою беззахисну тушу! щоби всі спостерігали, як тебе мотає свіжим серпневим вітром! вони тільки про це і думають, суки! суки! вони думають про тебе! вони тільки про тебе й думають! не думай про політику! в газетах - с#ки! на радіо - с#ки! в телебаченні - с#ки! Мао, [censored] Фідель, бл@#ь, с#ка! в мережі одні с#ки й пі@ари! на виборах - с#ки! демократія сс#чилась, парламент сс#чився! президент - с#ка, це не твій президент! праві, губернатор, кандидат - с######ки!!! які петиції??? які профспілки??? яке відродження??? с#ки!!!!!!!!

І спробуй після всього цього не продатися.

Сергій Жадан "Anarchy in the Ukr"

Ви вже мене вибачте за ненормативну лексику... :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

История Великой Французской Революции показана на экранах кинотеатра "Украина". Кто Шарлотта - известно давно, теперь нужно подумать, а кто Марат? И также - что будет с Конвентом!!!!!

Аллах акбар!!! Слава Україні, героям Слава!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не цікався політикою, не читай газети, не слухай радіо, вибий кінескоп зі свого тіві, встав туди кольоровий портрет Мао або Фіделя, не давай їм на#@бувати себе, не підключайся до мережі, не ходи на вибори, не підтримуй демократію,не відвідуй мітинги, не вступай до партій, не продавай свій голос соціал-демократам, не встрявай у дискусії про парламент...

Сергій Жадан "Anarchy in the Ukr"

Ви вже мене вибачте за ненормативну лексику... :huh:

(Сокращено :ok:)

Обязательно надо будет почитать, после такой-то рекламы! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...