Перейти до змісту

Чернокнижник "Warlock" 1989 г.

Venom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

2324h.jpg

Чернокнижник "Warlock"

Режиссер: Стив Майнер /Steve Miner/

Страна: США

Жанр: Ужасы, Боевик

Год выпуска: 1989

Размер изображения: 576x432

В ролях: Джулиэн Сэндз /Julian Sands/, Лори Сингер /Lori Singer/, Ричард И. Грэнт /Richard E. Grant/, Мэри Воронов /Mary Woronov/, Ричард Касс, Аллен Миллер /Allan Miller/, Кевин О'Брайен /Kevin O'Brien/, Энна Ливайн /Anna Levine/, Дэвид Карпентер, Ричард Кьюс /Richard Kuse/

Размер файла: 1312 MB

Описание: Классный ужастик с элементами черного юмора, в котором колдун (Сэндз) из XVII века бежит в 1988 год, чтобы избежать повешения и сожжения над корзиной с живыми кошками. Но беглеца преследует дух его заглятого врага (Грэнт), восставшего из могилы, чтобы покончить с нечистью, пользующейся покровительства сатанинских сил. Разнообразные спецэффекты, удачные визуальные и ситуативные находки - можно и подрожать, и посмеяться.

Рейтинг: тут

Опубліковано

Веселий і водночас страшний фільм. Подивитись цікаво. Рекомендую.

П.С. А ще є продовження :)

Опубліковано

Поставив першу частину на заливку. Коли буде - не знаю, швидксть закачки на обмінник обмежена до 40 кілобайт

Це було вчора, сьогодні глянув, обірвало закачку на 50 метрах. Поставив на докачку, яка обірвалася на 7%, поставив знову, знову обірвалася. На даний момент з обмінника зник недокачаний файл (порядка 60 метрів). Що, знову ставити на закачку. Дістало троха. Так я з одним фільмом весь трафік внутрішній використаю. Та й швидкість обмежили до неможливості. День чекати, поки фільм на обмінник заллється.

Пізніше буду пробувати знову. Можливо немає місця на обміннику. Тоді куда пропадає недокачаний файл?

Залито

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

Однозначно, вторая часть нужна :) Заливайте, нужно собрать коллекцию, а то первая есть, третья есть....

Кстати, а четвёртой не существует?

Опубліковано

Поставив на заливку в обмінник. Завтра має бути там.

Четвертого здається не було в природі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...