Перейти до змісту

hho генератор

GORO

Рекомендовані повідомлення

Поділіться досвідом чи в луцьку хтось собі ставив такий девайс на авто (hho генератор) ..чи дійсно є смисл його ставити..ринкова вартість кусається але мона зробити самому...можливо хтось уже робив собі

http://sds-max.com.ua/braun.html

http://www.google.com.ua/search?q=hho+%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80&hl=uk&client=opera&hs=Z8j&rls=ru&channel=suggest&prmd=ivns&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&sa=X&ei=a5CHTeC9GMjxsga_rcylAw&ved=0CD4QqwQ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один любитель халяви :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гг, цікава остання фраза "можливо хтось уже робив собі" :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один любитель халяви :blink:

чим гикати...краще погугли...схема не тяжка..просто хотілосяб поспілкуватися з компетентною людиною...

я знаю шо вся установка обходиться да 300грн ящо самому робити..

Америкоси давно їх ставлять правда установки самі вартують до 1000уєв і економія пального дійсно сягае 30-40% а інколи і 50%

то не обман 100%..просто маю знайомого в америці і в нього на авто стоїть така установка вже 2 роки..

причому у них мальне набагото дешевше ніж у нас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як би справді працювало так як його описують, я думаю твій генератор встановлювали б серійно на заводі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як би справді працювало так як його описують, я думаю твій генератор встановлювали б серійно на заводі.

ну так а чого ніхто серійно ГБО не ставить...тільки під конкретну модель, у нас тільки на сенса ставлять..і то не серійно..шоб дочекатися заодську установку тре постояти в черзі, і тільки через то шо при моторі 1,3 вона газу бере 8-9 літрів..майже як і бензину.

А на рахунок серійності як завжди присутня змова гігантів...оскільки нікому не вигідно заправляти машину водою..))) навіть мочу мона заливати і буде виділятися газ брауна..хоча в неті багато є відео де машини суто на цьому газі працюють, але треба возити з собою великі ємкосі..знову ж таки незручно. І наскільки було чутно америка не з понятних причин взагалі скоро планує відмовитися від нафти і перейти на водень і гелій3..поживем побачим.))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...