ronya Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:31 #26 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:31 Я подхожу к ребёнку, который вконтакте пишет сам не зная что и говорю : "А ти знаєш, що в Інтернеті є набагато цікавіші сайти, наприклад І де ти стільки тих дітей знаходиш. Чи ти може по квартирам також ходиш?і це я роблю шість днів в тиждень, вісім годин в день...А на роботу коли ходиш?Мається на увазі гроші коли заробляєш.
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:40 Автор #27 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:40 А на роботу коли ходиш?Мається на увазі гроші коли заробляєш. Внимательно читай не только отдельную ветку, но и весь форум...Но специально для тебя, и подобных... я работаю в библиотеке для детей....вопросы будут ?
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:47 #28 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:47 вопросы будут ?ТАК.Якщо ти вісім годин в день 5 днів в тижень контролюєш дитячі походи в інтернет, то:коли ти видаєш (може читаєш) книги?коли п'єш пиво?коли сидиш в місцях не настільки віддалених?КОЛИ спиш (і т.п.)?Мо' в тебе, як писалось "на других ветвях форума", роздвоєння-розтроєння особистості???
Tarzanych Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:50 #29 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:50 Тільки після прочитання половини повідомлень зрозумів про що йде мова.getto, це називається нав'язуванням власної думки.Людина сама обирає які сайти їй відкривати.В мене особисто викликають роздратування люди, які вважають себе найправішими і тикають всім іншим що правильно а що неправильно
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:58 Автор #30 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 09:58 такс... будем по порядку..Якщо ти вісім годин в день 5 днів в тижень контролюєш дитячі походи в інтернет, то:коли ти видаєш книги?коли п'єш пиво?коли сидиш в місцях не настільки віддалених?спиш (і т.п.)? не 5 дней а шесть..в библиотеке 8 человек. кто отвечает за детский абонимент, кто облуживает 5-9 класы, кто работает в читальном зале,я отвечаю за Интернет...пиво пью после рабочего дня, сплю согласно режиму,а про ментовку... не так и часто это бывает..це називається нав'язуванням власної думки.Людина сама обирає які сайти їй відкривати.ребёнок (!!!)вы понимаете что такое ребёнок и Интернет ??? не понимаете... а я знаю...
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:02 #31 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:02 не понимаете... а я знаю...То купи собі шоколадку і ні в чому собі не відмовляй)в библиотеке я отвечаю за Интернет...Тобто з самого початку тема була створена для того, щоб ти міг похвалитись своєю роботою?????
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:08 Автор #32 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:08 Тобто з самого початку тема була створена для того, щоб ти міг похвалитись своєю роботою????? да ни чем я не хочу хвастаться!!! тему создал потому что офигел, как всем взрослым по%еру на то,чем занимаются дети в Интернете...вот сейчас у меня сидит девочка, 8 лет, она пришла ко мне пару дней назад, чистый листок, а теперь знает, что такое мейкер, как приготовить пирожки, как накрыть красиво стол..Я не понимаю, почему все так накинулись на меня... я что то делаю не так ? что именно ?
ronya Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:11 #33 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:11 я работаю в библиотеке для детей....З того і починай. А то пройшовся по місцям Луцька...
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:12 #34 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:12 всем взрослым по%еру на то,чем занимаются дети в Интернете...Це твоя, нічим не обгрунтована думка.Я, як мама, знаю, що моя дитина пішла в бібліотеку.Ти, як "ответственный", контролюєш, щоб МОЯ ДИТИНА не ходила в інтернеті туди, куди не слід.Звідки тут видно, що мені по..., якщо Я ЗНАЮ, що в бібліотеці є ТИ?
ronya Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:16 #35 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:16 я что то делаю не так ? что именно ?Всі і так добре розуміють, що інтернет несе певну небезпеку для дітей.Добре, що ти намагаєшся дітей чомусь навчити. Але кричати що всі мол всі лохи і нічого не роблять, а ти на їх фоні герой, то ти вже вибач!Як сказала Оксана, більш схоже на самовихваляння.
solnishko Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:20 #36 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:20 Я не понимаю, почему все так накинулись на меня...Гєтто, ти працюєш в бібліотеці, а думку свою нормально висловити не можеш. Ти відкрив тему,яку на початку не змогла зрозуміти ЖОДНА людина!!!Ти береш на себе функції, які тобі не належать по визначенню. В дітейє батьки, які і займаються їх вихованням. Від впливу нетувже нікуди не подітися, і не тобі вирішувати як ці незрілі умиперевиховувати. Є така річ, як банальна цікавість.Те, що заборонено - є дуже привабливим.Розкажу один випадок:В подруги є син, 12 років, його цікавили фільми з насиллям,жорстка музика і прочіє "прєлєсті". Вона довго думала,що з цим робити. І дала дитині послухати пісню ДДТ "Не стреляй"..Хлопець проплакав цілий вечір. Все в голові - доброта, здатність любити.Треба вчасно це увімкнути.
Yuraul Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:20 #37 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:20 Не онляндія, а майкрософт.ком прямо: віндовс, віндовс і бінговський пошук). Дітям треба світ пізнавати, а не з самого малечку привчати до того, що крім вікон у цьому світі нічого немає.
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:21 Автор #38 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:21 Звідки тут видно, що мені по..., якщо Я ЗНАЮ, що в бібліотеці є ТИ? Оксанка, именно про это я и веду речь, да, сдесь есть я, но сколько по городу точек, где ребёнок остаётся один на один с грязной, вонючей, пошлой мусоросвалкой, под именем Интернет? и на этих точках вопрос только один - деньги есть ? а всё остальное по%ер !!именно для этого я создал тему,после того, как сам, лично увидел, что творится в городе...
Shraick Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:24 #39 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:24 вот сейчас у меня сидит девочка, 8 лет, она пришла ко мне пару дней назад, чистый листок, а теперь знает, что такое мейкер, как приготовить пирожки, как накрыть красиво стол.. Getto видихай, і відпусти вже нарешті ту дівчинку, пару днів вже сидить))) З.І. І ще одне, я шось не догнав, що таке "интернет места Луцка"?
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:24 #40 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:24 Гетто, ти гони, але не заганяйся.Лінь все цитувати, але суть, думаю, ти зрозумієш.1. ти пишеш, що ти відповідальний і робиш свою роботу без перерви "на рекламу"- ми (я) бачимо скільки часу ти, для прикладу, сидиш на Борді (не кажу про інші сайти, які ти в своїх постах іноді згадуєш)3. те, що дивляться діти, ти побачив лише вчора і уху...Де правда?Чого ти дої... до Вконтакті? Сам же писав, що там ти бачиш про що діти думають. Психолог, Мля..
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:29 Автор #41 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:29 Але кричати що всі мол всі лохи і нічого не роблять,я даже и не думал про это, тем более не говорил...Ти береш на себе функції, які тобі не належать по визначенню. В дітейє батьки, які і займаються їх вихованням.Від впливу нетувже нікуди не подітися, і не тобі вирішувати як ці незрілі умиперевиховувати. Солнышко, к большому сожалению ты не права,а кому решать, как не мне ? если родители лишены прав, в школу ребёнка не приняли, потому что "неполноценный", учителя только на дом приходят..кому ???? или мне тоже отвернуться от таких. сказать, мол, я слишком занят... кому? вот сейчас, на 14 часов ко мне прийдут две таких девочки, "неполноценные" и я их буду учить работать с компютером и с Интернетом..кому ?
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:32 #42 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:32 СпасибА товарищу Гетто за образованность наших деток!!!!Низький уклін тобі, Гетто!Ще?
Shraick Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:34 #43 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:34 а кому решать, как не мне ? если родители лишены прав, в школу ребёнка не приняли, потому что "неполноценный", учителя только на дом приходят.. кому ???? или мне тоже отвернуться от таких. сказать, мол, я слишком занят... кому? вот сейчас, на 14 часов ко мне прийдут две таких девочки, "неполноценные" и я их буду учить работать с компютером и с Интернетом.. кому ? Чувак, серйозно, збавляй, бо вже дійсно тошнить
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:35 Автор #44 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:35 ми (я) бачимо скільки часу ти, для прикладу, сидиш на Борді открытая страничка Борды далеко не означает, что я постоянно читаю и пишу на форуме, мне удаётся успешно паралельно не только работать с детьми, но и выполнять другие обязаности, согласно посадової інструкції
Tarzanych Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:35 #45 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:35 Не онляндія, а майкрософт.ком прямо: віндовс, віндовс і бінговський пошук). Дітям треба світ пізнавати, а не з самого малечку привчати до того, що крім вікон у цьому світі нічого немає.Онляндія - це конторка яка заробляє гроші на проведенні тестових конкурсів з інформатики.З кожного учня збирається 11 гривень. Враховуючи що тільки з Волині бере участь кілька тисяч учнів, можете оцінити які прибутки в людей за 1 деньДобре хоч вони не в наказовому порядку залучають учнів, як це роблять організатори Кенгуру.А та вся безпека - це високі матерії
mix_forever Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:36 #46 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:36 Да, Геттик, именно такие ссылки и развивают у детей доброе, светлое, вечное:http://children.kulichki.net/igry/action/hruknukem.htm(если сам не понял, то это игрушка с сайта, который ты рекомендовал).Маразм крепчал?
Oksana04 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:36 #47 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:36 ми (я) бачимо скільки часу ти, для прикладу, сидиш на Борді открытая страничка Борды далеко не означает, что я постоянно читаю и пишу на форуме, мне удаётся успешно паралельно не только работать с детьми, но и выполнять другие обязаности, согласно посадової інструкції Не тупи. Я ж не бачу відкрита вона в тебе, чи ні. Я бачу СКІЛЬКИ ти тут пишеш. Про "успешно" має писати хтось інший, щоб цьому можна було вірити.
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:37 Автор #48 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:37 Ладно... всё... проехали.. и забыли... кто тут сейчас из модеров в онлайне ? вижу mix_forever... закрывай тему, а ещё лучше, вообще сотри её... С уважением к всем Гетто.
Tarzanych Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:38 #49 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:38 Але кричати що всі мол всі лохи і нічого не роблять,я даже и не думал про это, тем более не говорил...Ти береш на себе функції, які тобі не належать по визначенню. В дітейє батьки, які і займаються їх вихованням.Від впливу нетувже нікуди не подітися, і не тобі вирішувати як ці незрілі умиперевиховувати. Солнышко, к большому сожалению ты не права,а кому решать, как не мне ? если родители лишены прав, в школу ребёнка не приняли, потому что "неполноценный", учителя только на дом приходят..кому ???? или мне тоже отвернуться от таких. сказать, мол, я слишком занят... кому? вот сейчас, на 14 часов ко мне прийдут две таких девочки, "неполноценные" и я их буду учить работать с компютером и с Интернетом..кому ?Мать Тереза, просто вже навіть говорити нічого не хочеться
Гетто Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:39 Автор #50 Опубліковано 20 Березня, 2011 в 10:39 именно такие ссылки и развивают у детей доброе, светлое, вечное:ссылка была на общий сайт, а дальшу уже всё в зависимости от ситуации
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.