Перейти до змісту

webmoney

self

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ну, а тепер розкажи мені, користувачу Приват-24, майже з дня його створення, як за його допомогою можна поповнити гаманець WebMoney.
через обмінні пункти, яких досить багато.

і не потрібно мороки як вище описувалось з марафоном, не потрібно виходити з дому, не потрібно гроші знімати з банкомату, не потрібно шукати і йти в букконтору і тд і тп.

комісія складатиме приблизно 3% (без комісії ВМ). сроки переводу до 24 годин.

А нафіг ті webmoney, якщо є П-24 і VISA інтернет ?

Ну і скільки буде коштувати перекінути з VISA інтернет 10 баксів?

Куди перекинути ? Через шо перекинути ? Через паркан ?

На іншу VISA

• Відповідей 71
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Залежить від того чи то твоя ще одна VISA чи то VISA клієнта цього ж банку чи іншого банку. Від 0.00 грн до 3.00 грн. Але я за всю історію комісії більшої, ніж 1 грн. ще не бачив.

До речі, Visa Internet в ПБ через П-24 вже оформюється безплатно. :)

Опубліковано

это с когда

p.s. что то вы от темы отбились и начинаете запугивать молодых пользователей

Опубліковано

это с когда

p.s. что то вы от темы отбились и начинаете запугивать молодых пользователей

Судячи, з головної сторінки П-24 з 06.02.2008. Там же йде обговорення можливості поповнення Скайпа через П-24 номіналами від 5 дол. Мабуть, скоро буде.

Опубліковано

Залежить від того чи то твоя ще одна VISA чи то VISA клієнта цього ж банку чи іншого банку. Від 0.00 грн до 3.00 грн. Але я за всю історію комісії більшої, ніж 1 грн. ще не бачив.

Ти відгукі людей чітав,там багато хто матюжить цю "халяву" і мало хто хвалить обслуговування.Я хотів відкрити собі на євро але такіх нема.П24 прикольна штука без питань але що в них робиться з обслуговуванням валютних карт не знаю.Відкрив два віртуальних рахунки на євро і долари але толком ними не користувався.Сьогодні платив за кредит здерли 3 гривні замість 1.

Опубліковано
Ти відгукі людей чітав,там багато хто матюжить цю "халяву" і мало хто хвалить обслуговування.Я хотів відкрити собі на євро але такіх нема.П24 прикольна штука без питань але що в них робиться з обслуговуванням валютних карт не знаю.Відкрив два віртуальних рахунки на євро і долари але толком ними не користувався.Сьогодні платив за кредит здерли 3 гривні замість 1.

А ти знайди краще і зручніше :) Я ж не рекламую. Якщо вже маєш доступ, то почитати в "Соглашении пользователя" регламент і тарифи буде корисно і пізнавально, а не питати у мене, такого ж користувача, як і ти.

Опубліковано

Теекс, гарячие парни, а хто може дать відповідь на такий простий вопрос - як найпростше перегнати продавцю 30 WMZ або 800 WMR якщо в мене гривні ?

Рекламований тут http://wm.lutsk.ua/ видать в дауні - розділ "касса" неработает, аська мовчить :)

Опубліковано
Теекс, гарячие парни, а хто може дать відповідь на такий простий вопрос - як найпростше перегнати продавцю 30 WMZ або 800 WMR якщо в мене гривні ?

Рекламований тут http://wm.lutsk.ua/ видать в дауні - розділ "касса" неработает, аська мовчить :)

Поміняй в обміннику або тут http://wm.exchanger.ru/asp/wmlist.asp.Ось ще один дуже хороший сайт всіх лохотронщіків збирають(http://www.weboborona.ru/index.php?nma=index&fla=index).Зараз струя пішла розводять на такому 1 egold-1.1wmz

Опубліковано

через обменник, ты им ВМЗ, они те гривну на банковский счет.

http://money-exchange.com.ua/?Home проводил через них некоторые суммы на банковский счет, нареканий нет.

Опубліковано

2Harddriver дуже просто через Roboxchange.com міняєш WMU на WMZ і не напрягаєшся. Або взагалі в кошельку (WMKeeper) є така опція вроді "Обменять webmoney", вводиш з якого кошелька на який, платиш комісію і вуаля

Опубліковано
2Harddriver дуже просто через Roboxchange.com міняєш WMU на WMZ і не напрягаєшся. Або взагалі в кошельку (WMKeeper) є така опція вроді "Обменять webmoney", вводиш з якого кошелька на який, платиш комісію і вуаля

Roboxchange.com один з найдорожчіх і не вигідних обмінників

Опубліковано

был в глобусе, видел там деежный автомат, на нем была эмблемка ВебМани, подозреваю что можно ваучеры ВМЗ там покупать.

• 5 місяців потому...
Опубліковано

А шо там за дела на webmoney.ru, про "формальный атестат", изминения фиктивных данных,.....

Вам необходимо пройти процедуру изменения регистрационных данных.

Для изменения фиктивных (умышленно искаженных) данных необходимо *:

зарегистрироваться в системе еще раз;

получить в центре аттестации на вновь зарегистрированный WM-идентификатор персональный аттестат (только в том случае, если персональный аттестат не был получен ранее)

шо за идиотизм?... хтось знає?

Опубліковано

міняти дані можеш тільки якщо в тебе є атестат, не базовий ;), якщо нема атестата - ро##### прозвон, якщо вм лайт - то звонять на регану сімку

Опубліковано

вияснилось шо в мене був ще якийсь левий WM-идентификатор, той адмін дивився на нього, а я йому про інший, нормальний. Да, на телефон підтвердження кидав.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Да, через банкомати iBox або Райфайзен вони є практично в кожному себе поважаючому супермаркеті\магазині, просто реєструєте кошелек в неті, получаєте атестат, записуєте номер WMU кошелька ідете до найближчого банкомата ibox і поповнюєте. Хоча якщо щось купляти то можна і через почту заказувати (я так і роблю).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...