Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене ноутбук Asus k50in сьогодні хотів переустановити Віндовс... а привод не хоче запускати ДВД дискі, а CD запускає... в чому може бути проблема? при DVD диску компьютер починаэ завісати... також при загрузці віндовса комп завісає....

Опубліковано

Почисть лазер спеціальним диском, але швидше за все приводу пора на пенсію

Да уж пенсія в нього получиться рання(( півтора року... маловато якось, для Асус... на ПК стоїть Асус 3роки то даже не чихає....

Опубліковано

В мене на компі 5,5 року, то тільки з неро не дружить, (не читає диски, записані власноруч через НЕРО), за те через ashampoo burning studio - на ура!

Пробуй записати таким чином на РВшку, цим же приводом. Диск з Віндою записував ним же? Болячка напевно така сама як в мене.

Опубліковано

а гарантии нет ?

гарантія тільки рік, вже кінчилась... і на скільки я помню на привод Двд вона не дійсна взагалі, тому що це розходна деталь...

В мене на компі 5,5 року, то тільки з неро не дружить, (не читає диски, записані власноруч через НЕРО), за те через ashampoo burning studio - на ура!

Пробуй записати таким чином на РВшку, цим же приводом. Диск з Віндою записував ним же? Болячка напевно така сама як в мене.

Комп взагалі починає завісати від того коли я вставляю Двд діск,, СД деколи відкривається, без проблем відкриваються міні Сд діски...

Опубліковано

Подивись в якому режимі ,контролер , якщо в РІО то може дуже довго мордувати діски.

Як глянути ті режими? куда нада зайти?

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...