Перейти до змісту

продам монети

andriyilchuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

продам монети стартова ціна кожної 10 грн.Їх є 280 штук.

монети тільки такі як на фото? чи є й інші? мене цікавлять ювілейні рублі СССР.

Опубліковано

продам монети стартова ціна кожної 10 грн.Їх є 280 штук.

монети тільки такі як на фото? чи є й інші? мене цікавлять ювілейні рублі СССР.

А скільки коштують ювілейні рублі СРСР?

Опубліковано

Останній раз я в грудні місяці купував по 2-3 грн за шт номіналом 1 рубль, 3р і 5р - по 10 грн. Купував на базарі у скупників. Просто я їх хочу зібрати цілу колекцію. Маю вже 37 шт., але це приблизно половина.

Опубліковано

Маю декілька десятків ,колись збирав, повторів нема. Але враховуючи їх невисоку вартість хай ще полежать як пам'ять.

Опубліковано

Маю декілька десятків ,колись збирав, повторів нема. Але враховуючи їх невисоку вартість хай ще полежать як пам'ять.

там цінні тільки 6 шт (їх комплект називають "Барселона"), і ціна комплекта порядка 100$

Опубліковано

там цінні тільки 6 шт (їх комплект називають "Барселона"), і ціна комплекта порядка 100$

А які входять в комплект "Барселона", зараз перегляну свої?

Опубліковано

З цієї серії нема. 100 $ не та сума від якої тремтять руки.

я мав на увазі азарт....але все-одно було б приємно знайти в себе такі, не заради грошей, а просто інтересу, бо дані монети дійсно красиві.

Опубліковано

Цю серію випускали наприкінці існування СРСР і видно мало відчеканили, тому їх вартість трохи вища. В мене є старіші , на рублях в основному письменники а на п'ятірках пам'ятники архітектури.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...