Перейти до змісту

Rar архів

RealNeo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

работает он исключительно на удачу ,то есть, пароль может подобраться со второй попытки, либо через несколько лет.

Опубліковано

Якшо рар архів з якимось вазером, то найчастіше пас від нього це адреса сайту. Нарахунок брутфорса, то дійсно - швидкість перебору залежить від : твоїх знань про пароль (якшо знаєш пару перших символі так швидше), частоти процесора, кількості словників, що ти використовуєш (використання спецсимволів, зважання на регістр і пробіли значно подовшують процес)

Дуже часто шоб не забути пароль від архіву власники його записують в назву, або відкрито, або якимось підтекстом.

Advanced RAR Password Recovery 1.53

+

Serial - ARPR-83296730531875-CBBVYBXFEXDEVPMB

Опубліковано

У мене є програма RAROff 1.1 кажуть вона ламає любий архів за кілька секунд (працює методам прямого декодовання) Але у мене немає серійника, якщо у когось є вишліть будласка на мило [email protected]. :mdr:

Опубліковано

Полюбому троян, в рар архіві не зашитий сам пароль, просто сам архів по іншому реагує при правильному запиті самого він-рара.

Опубліковано

Інтересно, а є якісь ламалкі для 7z архівів?, бо я шось раніше на них не натикався в і-неті :mdr:

Опубліковано

Питання до автора, якоъ версії РАРа архів?

Погано ламаються від 2.9 і вище

А в старому рарі (2.хх) захист був слабенький.

Хоча можливо моя память мені знову зрадила з мозком :mdr:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...