Перейти до змісту

Позор

prg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я тільки що ледь не вдавився чаєм

Вєрка Сердючка - НАШ ПРЕДСТАВНИК на Євробаченні

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не зарікайся а то буде соромно знайомим в очі дивитись, бо коли сказали що Вєра балатується я раді хохми сказав що виграє :%:;?;:№"№:%;*?)(*)(*_+ як в воду дивився

Опубліковано

соромно буде коли 5 грн не віддам... а так в принципі соромно не буде, чесно тобі кажу)

Опубліковано
Не зарікайся а то буде соромно знайомим в очі дивитись, бо коли сказали що Вєра балатується я раді хохми сказав що виграє :%:;?;:№"№:%;*?)(*)(*_+ як в воду дивився

І я згідний що виграє,вспомніть остані програми і хто вигравав , Монстри ,Руслана ,виграли бо було щось нове ,орігінальне.

а голих баб і безполих мальчіков ,в Европі своїх хватає,дівати нема куди.

А Еврабачення так собі конкурс, хто виграв і став суперстар це ABBA,Селін Діон, ще Кліф Річард,та його вже ніхто й не помнить ,давно було.

Опубліковано

По правді сказати, з того що наші "вельмишановні чиновники" виставили на відбір, вибирати було ні з чого

Ось народ і вибрав "найдостойнішого" кандидата..................

Опубліковано

я теж в шоці був ((( З таким же самим успіхом можна було б зловити на вулиці любого пьяного алкоголіка і туди послати (((((((((((((((((((((( нема слів (((((((((((((((((

Опубліковано

Ну, зважаючи на всезростаючу політкоректність в європейських країнах, а також коректність по відношенню до секс-меншин, Вєрці треба оголосити себе афроамериканцем(кою)-гомосексуалістом(лесбіянкою), і половина справи зроблена.

А якщо серйозно - Росія буде голосувати, ще й як... так що Вєра може виграти.

Коли я почув "Du Hast" Раммштайновський у виконанні Сердючки - зауважав... :otk:

Опубліковано

Та пох, якщо навіть виграє це будн позор повний........

Ці навіть отморозки ГриНДЖоли були кращими, а ця кон@@на.....ой ну н*х... мені аж бридко про неї горорити.....

набагато краще було б проргшрати навіть з тою Самою Ані Лорак ніж виграти з тою "дядя-тьотя"

Опубліковано
ставлю 5 грн что выграет...

Принимаю спор :)

:otk:

ну все, теперь главное не забыть. записала себе в напоминания :D

Никто больше присоединиться не хочет?)

Опубліковано

ЛОРДІ рулять, можливо вони мені не сильно подобаються, але в них щось є схоже на рок, а Сердючка це дурна істота, і воно 100 проців що програє !!!!

Опубліковано

Несмотря на сожжение чучела Верки Сердючки, именно она представит Украину на "Евровидении-2007"

В результате интерактивного голосования Данилко набрал 14 баллов, опередив ближайшего преследователя, певицу Евгению Власову, на 2 балла.

Напомним, 7 марта в Киеве в знак протеста против участия Верки Сердючки в конкурсе претендентов на Евровидение-2007 от Украины было сожжено еe чучело. Одна из радиостанций провела эту акцию "в лучших традициях средневековья" после sms-акции среди слушателей, которым предлагалось в знак протеста на участие Сердючки в конкурсе присылать свой голос. По словам организаторов, на сожжение их вдохновило большое количество протестных sms.fart.gif

Опубліковано

Махайло Поплавський :D

Еще один интересный вариант: В.Ющенко испоняющий в дуэте с В.Януковичем "Ще не вмерла Україна"... и Тимошенко на подтанцовке... Артисты те еще...

Опубліковано
Назвіть хоть одного більш достойного артиста на в даний час!!!!!!!!!!!! :D

НЕТУ !!!

А ну його на хрін, цей парламент. Тут інший адреналін кип'ятить кров. Усі — на рейки! Ляжемо колективним трупом на шляхах Вєрки Сердючки! Врятуємо Євробачення від нашої національної ганьби!

А то, ишь, Верка им не такая. Оскорбляющая, понимаешь, «свідомо-національне» чувство. Да в конце концов, если Ющенко — Президент Украины, то чего б не Сердючка — ее визитная карточка?

Тю, блин, да если «проффесор», зэк и почитатель Ахметовой — главная власть европейской державы, то Верка — просто национальная сексапильная модель, а не воплощенное в титьках извращение в особо циничной форме.

Тетяна КОРОБОВА

http://oglyadach.com

Московский КомсомолецНа “Евровидении” тебе предстоит конкуренция с трансвеститом из Дании DQ. Он в перьях и боа будет петь мужским баритоном страстную балладу Drama Queen — “Королева Драма” или “Драма Королевы”, как угодно…

Андрей Данилко — Ошибочно думать, что Сердючка — это трансвестит. Это все-таки актерский образ, это — персонаж. У Сердючки не было клубной истории, как у любого “приличного” трансвестита со всеми положенными примочками — перьями-боа-подвесками. Понимаешь? Я — не мужик в женском, я — артист в образе женщины, простой, народной.

Московский Комсомолец

Опубліковано
Ставлю тож "5" шо воно програє.......

тексс...записала :D

Взагалі то, це ще не самий гірший варіант...тим паче для подібного конкурсу...

Звичайно у її (саме ЇЇ, бо у самого Данилка як відомо трошки інакший жанр - згадаємо його інструментальний альбом) піснях присутній стьоб. Але головне, щоб на конкурсі не пролунав стьоб на Україною...неможна ж вже так позорити відкрито...

Опубліковано

Хай би краще програла і провалилась з соромом...

Не хотів би, щоб Україна асоціювалась з такою музикою. А те, що не відбулося загальнонаціональної акції проти такого представника - це мінус для нашого народу....

Ганьба, коротше...

Опубліковано

ви не переживайте я тільки що подзвонив журі Євробачення і вони сказали зо сміху, щоб ми всі ставили на програш цього ВИРОДКА, так що я не програю цих 5 грн. :D

а якщо чесно то ну нах цього "ЧУЧЕЛА", вже б краще я б сам загоцав на тому Євробаченні, в Україні є багато гуртів яких любить Європа....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...