Перейти до змісту

Здичавіння УА

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Богатые люди - в основном русскоязычные

Что то мне кажется, что в таком спектре говорить несколько примитивно. Сомневаюсь что бы абсолютное большинство богатых людей навязывало русский язык. Окружающие при общении с такими скорее сами переходят на язык богатого человека. Но вот что интересно нужно ли это богатым? (пропаганда, русификация и т.д.) Лично я сомневаюсь, потому как их больше интересуют деньги чем язык.

Опубліковано

але ж ти тут буцім Україну захищаєш від троллів- то уже ж будь ласкавий.

якраз і ні, якби я вирішив захищати Україну взяв би снайперку та почав би відстріл: Бузина, Богословська, Колесніченко, Корнілов, Табачник - це список по свіжій пам’яті, + ще декілька шкідливих для суспільсства персон шмальнув би. Я впевнений що відсутність цих гнойників відчутно полегшило б розвиток українського суспільства.

А на даний момент я лише відстоюю (хоч це й надто голосне слово) ідею українського патріотизму тут на форумі, на який почали вже вішати всіх собак включно з економічними негараздами країни.

попри??????а чи не це не один з головних чинників???

тобто високий рівень один з основних чинників патріотизму? Вважаю ні.

Як на мене то патріотизм засвоюється з молоком матері, мале дитя дивиться як ставляться батьки до мови, країни, народу, ... і отримує такі ж погляди. А в якому економічному стані той патріотизм - це другорядне, я згоден що з тугим гаманцем можна купити собі більше вишиванок, більше прапорів і іншої атрибутики, але за гроші не купиш світогляд.

Борців за Україну УПА, ОУН, бандерівців я вважаю істинними патріотами, а як відомо їх рівень статків був невисоким. Так що статки вважаю другорядним.

В то время, как Вячеслав Чорновил водил нас на митинги, где мы пели Ой у лузі червона калина, комсомольские функционеры захватывали банки, приватизировали заводы, теперь они богатые люди, они влиятельные, они могут диктовать моду"

Банальне підтасовування понять а по-простому наперсточничество. Тому що вроді не явна брехня і разом з тим логіка абсурдна: будеш співати про червону калину - будеш голим-босим, будеш красти, захоплювати, вбивати - станеш богатим та впливовим.

*записує прізвище Герман до свого розстрільного списку*

Визнаючи те що більшість українських капіталів було створено саме описаним Ганзьою способом (цього б не знати прес-секретарю голови бандюганської партії) але для чого протиставляти це патріотизму??? До чого взагалі патріотизм до криміналу?

Опубліковано

Богатые люди - в основном русскоязычные

Что то мне кажется, что в таком спектре говорить несколько примитивно. Сомневаюсь что бы абсолютное большинство богатых людей навязывало русский язык. Окружающие при общении с такими скорее сами переходят на язык богатого человека. Но вот что интересно нужно ли это богатым? (пропаганда, русификация и т.д.) Лично я сомневаюсь, потому как их больше интересуют деньги чем язык.

нав"язувати не треба. але на що швидше даш гроші? на дійство мовою, якою не говориш?чи на виставу чи концерт російською? а докумнетацію в компанії якою вестимуть? скорше, зручною шефові. і теде.

Опубліковано

І ще чомусь в благополучних Каталонії та Ірландії, де високий рівень життя гостро стоїть національне питання.

І ще чомусь в НЕблагополучних Росії та Україні, де НЕвисокий рівень життя гостро стоїть національне питання... :g05:

От і я кажу що рівень благополуччя найменшим чином стосується рівня патріотизму.

Опубліковано

от такі розмови школярики і ведуть на перервах:)

ты знаешь, не только школьники... годике так в 95, когда все уже погрязло в куче, был свидетелем разговора 2 военных, оба полковники и оба срочно стали не удобны УА. Один из них был политруком (в отличии от людей с промытыми мозгами которые думают что среди них были одни идиоты знаю таких что ими не были). Так вот он моделировал ситуацию, что в парламенте не плохо было бы посадить снайпера, заснул на заседании - расстрел; предложил программы, - запустил, вложили деньги, - не пошло - расстрел (и что бы все обязательно в прямом эфире показывали). А в холле ВР предлагал электрический стул поставить, и устраивать показательные казни депутатов для депутатов. Говорил он что это бы срочно снизило бы количество не только депутатов но и кандидатов в депутаты и КАЖДЫЙ ощутил бы что в стране хотят навести и наводят порядок... Второй полкан не имел что возразить )))), а я в то время еще не пил...

Опубліковано

нав"язувати не треба. але на що швидше даш гроші? на дійство мовою, якою не говориш?чи на виставу чи концерт російською? а докумнетацію в компанії якою вестимуть? скорше, зручною шефові. і теде.

а они должны кому то давать деньги?

а документооборот компании - это ее внутреннее геморроидальное дело. скажем у многих компаний в Украине с западным капиталом он ведется на английском, но вся официальная переписка с госорганами на украинском, и что?

я, извини, не понял сути твоего выпада...

Опубліковано
' timestamp='1300112693' post='1052330363']

о чьом ти? які розстрільні списки? мультіків передивився?

На владу слід дивитися крізь оптичний приціл, а не телевізор!

Опубліковано

Притопали до досить відомої тези: від влади, яка принесе економічну стабільність, а тим паче зростання, народ прийме будь-яку ідею, якою б абсурдною вона не була.

При всіх інших варіантах маємо бородьбу лозунгів і державних ідей. Це зараз і в нашій країні відбуваєця.

Опубліковано

а документооборот компании - это ее внутреннее геморроидальное дело. скажем у многих компаний в Украине с западным капиталом он ведется на английском, но вся официальная переписка с госорганами на украинском, и что?

це не випад, а спроба пояснити. ніхто не повинен. але хто дає гроші на концерти, фестивалі, вистави, шоу? тобто, на ті культурні чи навколокультурні події, що і створюють певне мовно-інформаційне тло?ті, у кого ті гроші є- багаті люди. і якщо серед багатих більше російськомовних, то відповідно вони на свої гроші замовлять відповідну "музику". чи ж це не очевидно? Тому Эммануил Гидеонович, замовляє "качественную отечественную музыку"(Дєнь радіо, хто не помне), а на Країну мрій дає гроші іноземна компанія Кока-Кола. Бо у наших грошей нема.

Опубліковано

Бо наші, котрі вибились в багаті- вважають українців лохами.Лох , до речі означає селянин.

,,А найбільше розпинають свої царенята.,,

Опубліковано

але хто дає гроші на концерти, фестивалі, вистави, шоу? тобто, на ті культурні чи навколокультурні події, що і створюють певне мовно-інформаційне тло?ті, у кого ті гроші є- багаті люди. і якщо серед багатих більше російськомовних, то відповідно вони на свої гроші замовлять відповідну "музику". чи ж це не очевидно? Бо у наших грошей нема.

деньги дают, в основном, те, кто рассчитывает что то с этого поиметь впоследствии (авторитет, определенное влияние, те же деньги) ибо альтруисты в основном повывелись.

дальше - на вскидку (не претендую на правду) соотношение популярности укр/рус язычных (репертуар) персон думаю порядка 15/85 %. или ты думаешь что пупку-барыге интересно раскручивать мегаталант, каким бы он не был ураиноязычным/родным. поскольку общеизвестно что богатые люди - экономные люди, думаю, что им для самовыражения проще нанять раскрученного русскоязычника.

З.Ы. Вообще то мне кааца что лет через 10 ситуация в корне поменяется, у бомонда станет модно говорить по украински с киевским акцентом, что бы так сказать показать что они близки с народом. И что самое интересное, к тому моменту всем уже будет абсолютно насрать на каком языке говорят богатенькие элои, а на каком морлоки, потому как пропасть между ними будет ужасающе огромна.

З.З.Ы. В "у наших" деньги есть, просто им надо прогибаться перед теми у кого их больше... Так что Родина Батьківщиною, а деньги грошима.

Опубліковано
взяв би снайперку та почав би відстріл

от такі розмови школярики і ведуть на перервах:)

От менше б створювали серверів з CS, то не тягнулись би до "снайперки", а книжки читали ))).

Опубліковано

Притопали до досить відомої тези: від влади, яка принесе економічну стабільність, а тим паче зростання, народ прийме будь-яку ідею, якою б абсурдною вона не була.

При всіх інших варіантах маємо бородьбу лозунгів і державних ідей. Це зараз і в нашій країні відбуваєця.

Знаєш не погоджусь, я досі вірю, що український народ не стадо баранів, яке буде бігти до корита чи куди його криком поженуть. А з твоєї тези саме це і вимальовується.

Опубліковано
или ты думаешь что пупку-барыге интересно раскручивать мегаталант

у пупків теж є емоції, як не дивно це звучить. Ось невеличкий приклад: перемога Руслани на Євробаченні багато в чому стала можлива тому, що один пупок-барига дав їй грошей на підготовку і поїздку. без пєара і трубного гласа.це стало відомо уже пост-фактум, та й то не у звичній на сьогодні манері.

ну твої слова про модну українську та Богу у вуха.

Опубліковано

Твоя правда, лише невелика ремарка. Більшість компаній із "західним капіталом" в Україні підпорядковуються представництвам компаній із "західним капіталом" у тій же Росії. Невже ти хочеш переконати, що росіяни звіти з України англійською читають. Про офіційний документообіг з державними органами влади згоден, псує він на законодавчому рівні життя теперішнім чиновникам, які і прочитати з листочка українською правильно не можуть. Правда уточнення, в КМДА приймають звіти радо і російською, більш радо російською (не потрібно із словником сидіти).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...