Перейти до змісту

куплю телефони з дефектами чи в вбитому стані (побиті дисплеї, корпуса, динаміки неробочі та інше) ( і неробочі)

weerds

Рекомендовані повідомлення

Є nokia і motorola,робочі,в обох вбиті батареї.5d2623fc7104.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 103
  • Створено
  • Остання відповідь

Є 6120 - непрацює підсвітка клави і дисплея, все остальне гуд + дам запасну батарею + перехідник 2.5 на 3.5

Скільки запропонуєте?ще маю Samsung SGH-X460 пошкодженим шлейфом та тріснутим корпусом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Есть Нокия 6120с.Корпус на 3.Неработает пару кнопок нижних и раздолбано гнездо зарядки.Соко денег??????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя пропозиція трішечки вище

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А скільки можете запропонувати Samsung SGH-X460 ?

5a369c12595bd9dd14017afd16309d19.jpg

964b04b90f47aefa747c2c1994bf973e.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є Fly SL600. Не вмикається. Що з телефоном - не знаю. Екран взагалі працював, перед тим, як здох. Акумуль теж. Скільки пропонуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нокіа 5800 не бачить сеть шо можеш дати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Siemens A 52 (невмикається) та Siemens C 55 (працює тільки батареє мало тримає). Скільки пропонуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Siemens A 52 (невмикається) та Siemens C 55 (працює тільки батареє мало тримає). Скільки пропонуєш?

старих телефонів і повних корчів попрошу не пропонувати бо вони нічого не варті і толку ніякого, на днях пару коробок таких повикідав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер більша перевага віддається сенсорним телефонам і смартфонам, старих телефонів і повних корчів попрошу не пропонувати бо вони нічого не варті і толку ніякого, на днях пару коробок таких повикідав.

нащо повикидав? краще б мені подарив, я б не відмовився!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер більша перевага віддається сенсорним телефонам і смартфонам, старих телефонів і повних корчів попрошу не пропонувати бо вони нічого не варті і толку ніякого, на днях пару коробок таких повикідав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жаль, я б паяльничком поорудував! якшо вдрух ще щось таке будете викидати, то напишіть мені будьласка, буду вдячний! :)

да там в основному старіші моделі були в основному семени, самсунги, та сонькі більшість з них мертвякі були, от мені надоїло з ними модохатися я їх і повикідав тай толку з них нуль, а про те щоб комусь той хлам віддати якось не подумав. :)

гг:-D жаль, я б паяльничком поорудував! якшо вдрух ще щось таке будете викидати, то напишіть мені будьласка, буду вдячний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може досить оверквотити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

samsung u600 потрібно міняти шлейф

скільки дасиш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nokia 5130 не робоча...пиши в лічьку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

куда можна підвести в мене багато зломків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скільки дасиш за два робочих Samsung E250 і Samsung SGH-X630 ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сони ер К310 робоча

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Тема ще актуальна!

Nokia 2720 black непрацює динамік розмов, клеєний корпус. Повний комплект.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є в мене 3 телефони

1 Panasonic EB-gd55ASUU --- сірого кольору - потетості на всіх сторонах але технічно все працював - перестав заряджатися (підозра на зарядне) --- Коробка, зарядне, телефон

2 Siemens M65 --- падав не раз э сколи на корпусі але проблема одна джойстик відвалився та датарея маловато тримала ---------- Телефон , зарядне

3 Nokia 7260 --- утопленик ---залишився сам телефон без батареї --- корпус відносно в непоганому стані -- клава майже як нова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю BenQ Siemens EL71 з зарядкою, не включається ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є сіменс м65. друг дав без батареї і не знаю чи робочий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А ремонтом телефонів ви займаєтесь??? Є Nokia 7390, проблема- полоски по екрані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...