Перейти до змісту

Куплю велосипед

gonschik

Рекомендовані повідомлення

• 1 місяць потому...
Опубліковано

тада - я як зайшов на сайт "Велозони" - йа просто 0}{УЇВ...

3200 середній

тут бачів хлопці продавали за 1200 - я задумався=)

мені особисто - щоб на роботу їздити і ноги розминати

але якщо за 3200 - то наїздитись можна , а побігати на стадіоні можна=)

Опубліковано

3200 середній

Если ты ++уеешь от 3200, то ты только начал знакомиться с темой, и О++уевать тебе еще, и о++уевать...

Опубліковано

3200 середній

Середній велосипед для професіоналів та поціновувачів велоспорту коштує стільки ж, тільки в доларах

Як тобі такі ціни?

Як то кажуть - кожному своє.

Аналогічний приклад можу навести з волейболом. Комусь м"яч за 80 грн дорого, а мені за 800 подавай, тому що Г... грати не можу :rolleyes:

Опубліковано

Приблизно 350 баксів коштує новий велосипед, яким нормально їздити і на роботу, і поїхати відпочивати. Десь від цієї ціни стартують найпростіші моделі багатьох виробників. Причому така ціна на них була і 5 років тому, тільки курс був іншим.

Опубліковано

3200 середній

Середній велосипед для професіоналів та поціновувачів велоспорту коштує стільки ж, тільки в доларах

Ну 3200 може и закруто, как для "среднего", но полторуха - точно;)

Опубліковано

ну як які цінителі - якщо в вас зарплата 5К - то велік без проблем - да на* він вазагалі - купив машину і непаришся

а якщо вона до 2К єлі дотягує - то за такі гроші я краще поїзджю на маршутці

в кожного свої погляди...

бачів за 4К - за такі гроші - краще куплю скутера...

Опубліковано

Велосипед - це не лише засіб пересування, це щось значно більше

Одного раза нажатия на "поддержал" для меня после этой фразы слишком мало!!!

Это точно не просто способ передвижения. Я стараюсь при любой возможности ехать именно на веле, а не на машине(а тем более не на маршрутке;))

ЗЫ

Счастье - это умение радоваться простым вещам!

например двум колесам ;)

Опубліковано

Я на свій перший "дорослий" велосипед планував витратити десь $150-200... вийшло більш ніж вдвічі дорожче. А зараз (через три роки після того першого) в мене їх вже два, при чому один з них по ціні більш як вдвічі перевищує той перший... а хочу ще одного, який буде вдвічі дорожчим за нинішні два в купу складені :)

Опубліковано

Я на свій перший "дорослий" велосипед планував витратити десь $150-200... вийшло більш ніж вдвічі дорожче. А зараз (через три роки після того першого) в мене їх вже два, при чому один з них по ціні більш як вдвічі перевищує той перший... а хочу ще одного, який буде вдвічі дорожчим за нинішні два в купу складені :)

Думаю Da_Vin4iцього не зрозуміти

Опубліковано

ну як які цінителі - якщо в вас зарплата 5К - то велік без проблем - да на* він вазагалі - купив машину і непаришся

а якщо вона до 2К єлі дотягує - то за такі гроші я краще поїзджю на маршутці

в кожного свої погляди...

бачів за 4К - за такі гроші - краще куплю скутера...

У меня дежавю...

К нам снова троль пожаловал. Тролище!

Не тратьте сил, друзья, у нас столько важных дел полезных

Опубліковано

Да можно и покормить ;) Прикольно-же :)

ЗЫ Хотя может действительно нам его не понять ;) Есть ведь люди покупающие 25-ти копеечную монетку за 1 кгрн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...