Ooops Опубліковано 2 Березня, 2011 в 18:07 #1 Опубліковано 2 Березня, 2011 в 18:07 ПРОДАЄТЬСЯ АКАУНТ МІЙ ОСОБИСТИЙ Ігри: Counter-Strike 1,6Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes, Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Source Beta, Day of Defeat, Day of Defeat: Source, Deathmatch Classic, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Left 4 Dead Left 4 Dead 2, Portal TF classic TF 2 Ціна 90 гр!
fenmix Опубліковано 2 Березня, 2011 в 18:43 #2 Опубліковано 2 Березня, 2011 в 18:43 Акаунти продавати заборонено, це раз. По друге, проданий акаунт дуже легко повернути. та й за таку ціну я щось сумніваюсь. Тут одна-дві гри коштують і то більше, ніж 90 грн.
Ooops Опубліковано 2 Березня, 2011 в 18:51 Автор #3 Опубліковано 2 Березня, 2011 в 18:51 FenMixМожливо ми чогось не знаэте, або я, АЛЕ коли купується акунт на ньому міняється пароль, секретний пароль, почта, та прикріпляється акаунт до почти!Як вас так бентежать ціни, я можу продати вам і за 300 грн його. А взагалі можу постійно продавати акаунти з іграми за такими цінами, та зробити все що потрібно аби стати провіреним продавцем! Я не беру ігри в стімі за 40-50$. Їх можна купити за 1-5$ треба знати як. А також скуповую у та перепродаю!
fenmix Опубліковано 2 Березня, 2011 в 19:20 #4 Опубліковано 2 Березня, 2011 в 19:20 FenMix Можливо ми чогось не знаэте, або я, АЛЕ коли купується акунт на ньому міняється пароль, секретний пароль, почта, та прикріпляється акаунт до почти! Як вас так бентежать ціни, я можу продати вам і за 300 грн його. А взагалі можу постійно продавати акаунти з іграми за такими цінами, та зробити все що потрібно аби стати провіреним продавцем! Я не беру ігри в стімі за 40-50$. Їх можна купити за 1-5$ треба знати як. А також скуповую у та перепродаю! А через стім теж не купую. А на рахунок продажі є одне "але". на ньому міняється пароль, секретний пароль, почта, та прикріпляється акаунт до почти! Такі ж самі дії відбуваються під час викрадення акаунту. Тому через саппорт стіму легко відновити свій акаунт
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.