Перейти до змісту

Сегодня 01,03,11 в Луцке на ул Б.Хмельницкого найнен труп человека .

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я їхав в маршрутці, бачив що стоїть купа гайців і стоять фішки на проїжджій частині. Я подумав що когось збила машина.

• Адміністратори
Опубліковано

У меня из окна видно. Бомжик местный. Только не понятно или сам упал или машина сбила. Там есть следы крови. Приехала скорая, труп накрыли пленкой. И вот уже 3-й час там милиция тусит.

UPD: уже забрали.

Опубліковано

по інформації ББС (було почуто як говорорять по мобільному телефону) - труп викинули находу з машини :sq_ye:

• Адміністратори
Опубліковано

в 10 утра выглянул в окно, там стояла скорая. и пару человек.

Опубліковано

по інформації ББС (було почуто як говорорять по мобільному телефону) - труп викинули находу з машини :sq_ye:

Не дуже на те схоже бачив з машини якраз проїжав коли підїхала швидка більше схиляюсь до думки що впав не дуже вдало й розбив голову

Опубліковано

Я коли їхав в маршрутці і побачив труп накритий простинкою, інтуітивно зразу відчув що це не машина, перше враження - або сам впав, або хтось грохнув. Але якщо кажете про бомжика, то перше ймовірніше.

Люди, на вулиці зараз дуже слизько, будьте обережні!

Опубліковано

Неперевірена інформація від однієї з учениць першої школи:

слухай:виглядаю з друзями з вікна школи,а в нас вікна виходять прямо на дорогу вулиці Б.Хмельницького.приїздить чорна машина виходять 2 мужика і виносять замотаного в целофан трупа майже під вікнами школи,сідають і їдуть.м иофігіли.через пару хв.міліція.той труп лежав там з 10ї ранку до часу.

хлопці ходили туди і казали шо там купа крові....

Опубліковано

А Торік пише "Бомжик местный"

Кому вірити?

Крім, того

замотаного в целофан трупа

Коли я побачив його в районі 11ої години, він був скоріше незграбно накритий, ніякого замотовання не побачив. Чи розмотали?

казали шо там купа крові

Де саме?

Якщо по стороні школи - не скажу, не дивився в ту сторону, якщо по тій стороні де лежав труп (зворотня сторона) то крові було небагато.

Хоча, це відносно, що таке "купа", якщо ти в 6ому класі...

Опубліковано

Неперевірена інформація від однієї з учениць першої школи:

слухай:виглядаю з друзями з вікна школи,а в нас вікна виходять прямо на дорогу вулиці Б.Хмельницького.приїздить чорна машина виходять 2 мужика і виносять замотаного в целофан трупа майже під вікнами школи,сідають і їдуть.м иофігіли.через пару хв.міліція.той труп лежав там з 10ї ранку до часу.

хлопці ходили туди і казали шо там купа крові....

По-перше: з вікон школи не дуже вже й добре було б видно так, як труп лежав на розі Затишної, Корленка і Б.Хмельницького

По-друге: сам бачив до приїзду швидкої труп був не накритий

По-третє: крові було не така й куча, тікла десь з голови, голова вся синя

Опубліковано

За що купив, за те й продав

Я не гарантую, що ця інформація достовірна. Тим більше від школярів на рівні ББС

Опубліковано

Я не гарантую, що ця інформація достовірна. Тим більше від школярів на рівні ББС

ну то н*х поширювати?

Опубліковано

"Розумієте, Мурзік Васильович, людина завжди цікавилася трьома речами. По-перше, своїм калом, по-друге — питками та казнями, і уродами. Дайте їй все це, і вона буде ощущать, шо живе не напрасно."

Опубліковано

ну то н*х поширювати?

Чутки не мають права на існування?

І Ви справді вірите у версію "Ішоль па уліце, поскользнулся, упал... нє очнулся"?

Якщо опустити емоційні моменти школярів на кшталт "купи крові", то ця інформація в принципі корелюється з тим, що написано тут:

http://www.volynnews.com/news/extreme/bilya_lutskoyi_meriyi_znayshly_trup/

Як розповів очевидець пригоди, який не забажав назватись, він став свідком того, як четверо чоловіків сунули ще живого потерпілого з проїжджої смуги на тротуар
Опубліковано

мають, звичайно. для школярок це ок, а для депутатів міськради якось не комільфо

Опубліковано

Це серйозна річ насправді, якщо все так як кажуть малюки, і серйозна вона вже не для того чоловіка (йому вже пох), а для нас з вами. Маю сумнів що бидломаса здатна усвідомити наскільки серйозні виклики постали перед нею...

Опубліковано

мають, звичайно. для школярок це ок, а для депутатів міськради якось не комільфо

Я більш, ніж впевнений, що це має стосунок до моєї депутатської діяльності такий же, як і до Вашої роботи.

Повторюсь - тут я звичайний форумчанин і не вимагаю жодних привілеїв чи обмежень до себе. І маю таке ж право, як і Ви, брати участь у обговореннях на цьому форумі.

Я вказую інформацію, одразу застерігаючи про її джерело і ступінь довіри до неї. Якби я цього не робив, Вам би стало легше?

Щодо чуток. Всяка інформація має право на існування. Якщо чутка допомагає встановити істину, зокрема у цьому випадку, то вона має право на поширення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...