Перейти до змісту

Маги та екстрасенси

MOTOROLLLA

Маги та екстрасенси  

111 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чомусь мені здається, що людям які вірять в Бога повірити в магів, екстрасенсів, бабаїв, забобони якось простіше ніж атеїстам.

З.І. Просто думка.

Люди які вірять в Бога зазвичай знайомі з Біблією де про це все є достатньо інформації. Того й вірять. Іноді до маразму вірять шарахаючись і відносячи все незнайоме до "проісків лукавого"

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кастанеда Карлос "Учение дона Хуана" - В своих книгах Карлос Кастанеда описывает обучение у Хуана Матуса — мага, представителя древнего шаманского знания. Дон Хуан Кастанеды представляет собой мудрого шамана, чей образ не совпадает со стереотипом индейского колдуна, а знания, которыми он делится, не совпадают с представлениями академической науки о шаманской культуре индейцев.

Опубліковано

Трррр!

Тема не про те.

Мене цікавить чи хтось особисто знайомий з справжнім магом чи чаклуном? Чи може в когось бабуся чаклунка??? Чи може хтось звертався? Чи мо" хто сам чАрАдЄй???

Опубліковано

Трррр!

Тема не про те.

Мене цікавить чи хтось особисто знайомий з справжнім магом чи чаклуном? Чи може в когось бабуся чаклунка??? Чи може хтось звертався? Чи мо" хто сам чАрАдЄй???

це не ті люди котрі свої грамоти та дипломи будуть розвішувати. ти знайома з академіками? можливо так, але на відміну від них люди із світу езотерику можуть жити поруч з тобою і ти нічого про них такого і знати не будеш поки не прийде час дізнатись

а так для цікавості дивись битву екстрасенсів

Опубліковано

Трррр!

Тема не про те.

це не ті люди котрі свої грамоти та дипломи будуть розвішувати. ти знайома з академіками? можливо так, але на відміну від них люди із світу езотерику можуть жити поруч з тобою і ти нічого про них такого і знати не будеш поки не прийде час дізнатись

а так для цікавості дивись битву екстрасенсів

madkot, про які грамоти та дипломи ти говориш??? Ахаха! Хто може оцінити те, що не має оцінки???

Якщо є якісь нагороди - це вже муйня.

ПиСи: в цій темі чекаю майже казкових історій, де добра чарівниця врятувала казкову принцесу:P. (шютка)))

Опубліковано

2 Mr. Ves, та пох насправді що вікіпедія тлумачить ці синоніми по різному, в європі їх ще називали відьмаками, в нас волхвами., в кожного народу є своє слово для цих людейу, яке по своєму тлумачать їх. тут фішка в тому що якби їх не називали, відрізняються вони від нас тим, що володіють знаннями... ну кароч до чого я веду, кому цікаво можна цю книжку переглянути... :ok:

Опубліковано

Мені здається, що то змагання демонів :unsure: Всім хтось здібності передав!

Хоча можливий варіант, що внаслідок певних подій збились настройки доступу до вищих планів, і людина може демонструвати надздібності (без біса в голові). :unsure:

Думаю, що невеликі здібності є у всіх, і щоб їх проявити, потрібно просто трохи потренуватись :unsure:

Опубліковано

madkot, про які грамоти та дипломи ти говориш??? Ахаха! Хто може оцінити те, що не має оцінки???

Якщо є якісь нагороди - це вже муйня.

ПиСи: в цій темі чекаю майже казкових історій, де добра чарівниця врятувала казкову принцесу:P. (шютка)))

от дивне створіння - як можна оцінити величину знань і вмінь у квантовій фізиці - точно так само як в езотериці

p.S. я написав відносно все і узагальнено а ти шукаєш причини щоб виправдати свою теорію

Опубліковано

getto, ты не еврей случайно?

Гурвіник (до Карандаша). Шо, жалко жида? Може ти тоже жид?

Карандаш (злякавшись). Нє, я – украінєц.

Самодєлкін (танцює чочотку). Такий, як я китаєць.

Опубліковано

от дивне створіння - як можна оцінити величину знань і вмінь у квантовій фізиці - точно так само як в езотериці

Дивне створіння і з мозгів росте коріння :0123:

Опубліковано

Дивне створіння і з мозгів росте коріння :0123:

Круте дівчисько, от ти мені поясни - ти ультразвук бачила? квант, електрон, протон, атом, електромагні-хвилі? думаю що ні - чомусь використання цього всього уповсякденному житті у тебе нее викликає сумніві, а також наявності спеціалістів початкових та надвисоких рівнів по цим профіляв. а от наявність спеціалістів по езотериці і взагалі цього всього незвичного, таємного. неосяжного не викликає. ти бачила Марс? напевно ні, а якщо і бачила то лише на фото, відео і у телефскоп. так ось якщо прийде авторитет до тебе покаже зікру і скаже що це марс - ти ж будеш вірити, так? так само пройто приййми на віру що крім звичної науки котра вже давно погрузла в ілюзіях і не може пояснити багато речей і процесів у світі уснує ще й те що люди намагаються відкинути бо не розуміють, не сприймають, не хочать бачити бо не так бути не може, бо не може бути

Опубліковано

Альо, madkot! Я по "ту" сторону барикади.

Просто, в дипломованих магів і в те, що "бачити" можна навчитись не вірю.

Вірю в "обраних". От може і мене колись током приколошкає і я побачу небачене)))

А те, що, типу, захочу - навчусь - муйня.

Опубліковано

людина ходити вчиться теж дуже довго, повзає, встає, падає, піднімається, робить нові спроби. нарешті ходить. потім починає вчитись бігати і пригати. це вміють практично всі, але не всі стають чемпіонами по прижкам у висоту, довжину, спринті і т.д.

а дехто просто засвоюєє ще ролики, ковзани, лижі і т.д.

якщо казати що нічого не може бути бо в це не вірю, навіть не спробувавши зробити маленький крок в сторону досягнення нових знань і вмінь то тоді немає про що гооврити. навчитись можна багато чому, не всьому, але багато чому. одним легше йде, іншим слабше але йде.

біьшості з нас шкільні предмети і ті особливі знання котрі ми там опанували в реальному житті далеко не потрібно, але ж ми вчили і дещо навчились, і ці навики деякі та знання залишаються надовго в нас.

просто треба не говорити, а робити конкретні кроки...

Опубліковано

Мені здається, що то змагання демонів :unsure: Всім хтось здібності передав!

Хоча можливий варіант, що внаслідок певних подій збились настройки доступу до вищих планів, і людина може демонструвати надздібності (без біса в голові). :unsure:

Думаю, що невеликі здібності є у всіх, і щоб їх проявити, потрібно просто трохи потренуватись :unsure:

Здібності дає лише один - Бог, а те як ми їх використаємо залежить від нас - ніж може бути інструментом спасіння людини, свторення витвори мистецтва, але і може бути інструментом вбиства.

p..s. Бог і Диявол всередині нас і те кого ми вибираємо залежить лише від нас

Когда-то давно старый индеец открыл своему внуку одну жизненную истину.

- В каждом человеке идет борьба, очень похожая на борьбу двух волков. Один волк представляет зло – зависть, ревность, сожаление, эгоизм, амбиции, ложь… Другой волк представляет добро – мир, любовь, надежду, истину, доброту, верность…

Маленький индеец, тронутый до глубины души словами деда, на несколько мгновений задумался, а потом спросил:

- А какой волк в конце побеждает?

Старый индеец едва заметно улыбнулся и ответил:

- Всегда побеждает тот волк, которого ты кормишь.

Опубліковано

Це все кАнЄшно добре, але може хто розкаже історію з власного досвіду???

Мадкот. от чого ти навчився? Ти ж вчився?

Опубліковано

Це все кАнЄшно добре, але може хто розкаже історію з власного досвіду???

Мадкот. от чого ти навчився? Ти ж вчився?

подивись у мене в піпдвисі слоган - це відповідь тобі

Опубліковано

Також передивилась всі сезони битви екстрасенсів, цікаво було. :) І люди, які справді мали здібності, там були. Принаймі, так мені здається.

Звісно, поки сам не побачиш на власні очі, не повіриш... Але такими персонами давно цікавляться різні секретні організації, і дуже серйозно, це факт, з яким важко сперечатись.

Моя бабуся і прабабуся були знахарками. Завжди ходили до нас люди за допомогою, так що я віру отримала з самого народження, і ніколи в цьому не сумнівалась. Щось є, якась сила, енергія, аура чи біополе... Але нам це важко уявити. Це так само, як сліпому від народження уявити кольори, або глухому пісню. ІМХО.

Опубліковано

2 Mr. Ves, та пох насправді що вікіпедія тлумачить ці синоніми по різному, в європі їх ще називали відьмаками, в нас волхвами., в кожного народу є своє слово для цих людейу, яке по своєму тлумачать їх. тут фішка в тому що якби їх не називали, відрізняються вони від нас тим, що володіють знаннями... ну кароч до чого я веду, кому цікаво можна цю книжку переглянути... :ok:

Та я читав Толкіна ;)

Опубліковано

А вас не удивляло то что каждый из нас немножко экстрасенс.К примеру чувство что вы сегодня встретите кого то кого не видели несколько лет.Или выходите с работы и точно попадаете на свою маршрутку.То как мать чувствует ребенка,а близнецы друг друга.То как домашние любимцы буквально чувствуют наши эмоции.

мене це не дивує

Опубліковано

Микс экстрасенс-читает наши мысли :rolleyes:

Не помню где,но попалась мне как то на глаза статейка-что то типа классификацию уровней экстрасенсорических умений у людей-так вот на первом уровне стоит абсолютное большинство людей(что и так ясно)-их умения проявляются на бытовом уровне-6-е чувство и прочие предчувствия.Второй уровень людей может предсказывать или предчувствовать какие то действия или событие-все это на подсознательном уровне.3-ий уровень не далеко ушел от второго но все таки знает о своих умениях и косвенно использует их.4ий и 5ий уровни это люди которых вы могли наблюдать по ящику.6уровень-единичные случаи-обычно владеют разными сверхъестественности способностями(телекинез,пирокинез,левитация итд).Все я это помню смутно и выложил в достаточно банальной трактовке.

Опубліковано

Якщо людина захоче,вона може навчитися всьому.А також навчити інших.

А коли немає мотивації...лише лінь,і очікування,що десь колись прийде прозріння,то дійсно воно приходить не до всіх.

Мы должны прийти к пониманию, что есть единственный источник знания, из которого можно брать нужную информацию, причем абсолютно бесплатно и в любом объеме. Главное и единственное условие это развивать себя.(С.Г.Ратнер)

Опубліковано

fatamorgana, я не згідна.

Є вродженні таланти, які я вважаю істинними. Є набуті, які, як не розвивай, не розвинеш краще ніж ті з якими народились.

Якщо всесвіт (бог, енергія, комос - читай, як хочеш) дав мені хист до одного, і не дав до іншого - це означає, що так має бути.

Я можу навчитись читати, писати, грати в покер і багато іншого - цього не вмів ніхто при народженні.

Та є люди, які народились з "особливостями".

Якщо я буду намагатись вивчити магію, а в результаті, впливати на долі інших, енергія всесвіту мені "помститься" за "збій в системі".

безталанних людей немає - та кожен має розвивати СВІЙ. ))

Основним кредом в моєму житті є - не нашкодь.

Ставити своє "я" в ценр всього - означає бачити не дальше свого носа.

Зри в корень!

Опубліковано

fatamorgana, я не згідна.

Є вродженні таланти, які я вважаю істинними. Є набуті, які, як не розвивай, не розвинеш краще ніж ті з якими народились.

Якщо всесвіт (бог, енергія, комос - читай, як хочеш) дав мені хист до одного, і не дав до іншого - це означає, що так має бути.

Я можу навчитись читати, писати, грати в покер і багато іншого - цього не вмів ніхто при народженні.

Та є люди, які народились з "особливостями".

Якщо я буду намагатись вивчити магію, а в результаті, впливати на долі інших, енергія всесвіту мені "помститься" за "збій в системі".

безталанних людей немає - та кожен має розвивати СВІЙ. ))

Основним кредом в моєму житті є - не нашкодь.

Ставити своє "я" в ценр всього - означає бачити не дальше свого носа.

Зри в корень!

:0001:так я про те,щоб знайти своє "Я".

І не всі народжуються "з особливостями".

Багато кому це приходить пізніше...

-------

Это я о том что люди часто говорят например : " Ды нет мне это не дано .."

А когда я спрашиваю : " А не дано кем ? "

То в основном слышу что то вроде этой фразы : " Ну не нам решать кому что .."

-------

Опубліковано

на рахунок талантів...розвитку...пробувати...старатись...і тд і тп, воно то вірно. але:

результатом "магії" і є вплив на інших...на природу. і не все так райдужно і красиво,як "енергія всесвіту" чи якась там абракадабра (кстаті,не хороше слово). є знайомий, який ,скажем так, поцікавився тим всім. потім ночами біля нього сиділа мати і лежав з біблією на грудях.

це цікаво? думаю, тоді вже не до енергії космосу і збою в системі. все набагато,хм,приземленіше і страшніше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...