Перейти до змісту

Китайські магнітоли

samvexler

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт!

Значить постала проблема купівлі магнітоли в машину...хоча спочатку GPS, але захотілось більше функцій і недорого....знайомі юзають вже GPS, відеорегістратори і т.п. від Китаю....все робить відмінно, видно вже китайці навчились того діла і якість на хорошому рівні

Що скажете? які є відгуки? Можливо вже хтось купив і користується?

Наприклад це

http://cgi.ebay.com/G1303-Eonon-7-Digital-LCD-TV-Car-GPS-VCD-DVD-Player-s5-/280634570120?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item41571fb588

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене то чим менше рухомих частин в такому китайському девайсі (отой от екран що виїжджає) тим краще. А так нормальні мафони вони роблять, в мене 2ДІН з купою функцій звідти, так навіть у -28 того року тач екран працював як і нема морозу ну і програмно глюків не було.

Доречі в отой от FREE Shipping вже доставка накручена на ціні мафона, ну і краще шоб той мафон коштував в районі 200 уё... не треба буде розмитнювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо мені з ebay привезуть...приміром 350 коштуєі є free shiping (входить в ціну), тоді ще мито платити?

чи які там йдуть умови доставки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоріш за все так - бо в декларації стоятиме ціна 350уё

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більше $200 або 200 євро краще не замовляти.

тут вагомим є не справжня ціна, яку заплатиш продавцю, а оціночна вартість митниці.

ризиковано. можна влетіти на ~40-50% податку від суми оцінки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

більше $300 або 200 євро краще не замовляти.

тут вагомим є не справжня ціна, яку заплатиш продавцю, а оціночна вартість митниці.

ризиковано. можна влетіти на ~40-50% податку від суми оцінки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

QWESTiON з якого це дива так?

Уявімо ситуацію, йде дві посилки, в одній простий 2DIN майфун за 180уо, в іншій - блатний, з аналоговим та цифровим тюнером, GPS і тд за 300 уо.

Обидва девайси - нонейм, на обох продавці занизили вартість вказану на CN22 і нашкрябали щось типу "Car Monitor - 105{:content:}quot;. (Китайці на це  зговорчиві, рідну маму продадуть - аби купив їх товар))

Внимание вапрос:

Як на митниці будуть виясняти чи то попсовий комбайн чи ні? В них є стенд ака машина з пустою  2DIN шахтою на якій детально та прискіпливо будуть вивчати всі функції девайсів?

Приходили брендові речі з Штатів які коштували більше 200 баксів,  там продавці слабо ведуться  на заниження вартості (себе ж страхують), ніяких попадань на розтаможку не було.

VaLeRa вірно підмітив, чим менше всіляких сервомоторів  - тим довше поживе. Окрім цього, 1DIN комбайни - взагалі ужас. Комплектуючі тісно всередині розташовані, гріється все це - як сковородки, відповідно охолодження, навіть пасивного, практично немає. Особливо влітку почнуть лізти боки від перегріву, "якісної пайки" і тд..

З 2DIN ситуація краща, більше вільного місця всередині, є можливість примудрувати кулер(и) для кращого обдуву, ну і виглядає солідніше така шарманка :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Deemon, дізнавались, яким чином здійснюється розтаможка?

оцінює поштова митниця. вартість, зазначена відправником, для них не аргумент.

тут як повезе. квитанція до сплати мита прийде на додачу до посилки та й все.

раз на раз не прийдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

QWESTiON були вльоти на розтаможу саме таких 2 Din магнітол?

Я знаю, народ замовляє їх, отримують, ще жодного випадку не чув щоб влітали на додаткові гроші.

Про порядок розтаможки я в курсі ;).

вартість, зазначена відправником, для них не аргумент

Ок, як тоді по твоєму поштою приходять скажімо Айфони 4? Ціна котрих в США від ~550 usd. 

Можна подумати всі замовники - чесні та чемні, сумлінно платять мито до казни України ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я говорю про законну частину питання.

тому знаючи ліміт, намагаюсь не замовляти лоти вартістю більше 200 євро та й все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Досить цікавий апаратик нещодавно анонсували, має непогане "доросле" залізо і Ubuntu 10.10 на борту:

Navisurfer-II-480x337.jpg

Navisurfer II оснащен 7-дюймовым сенсорным TFT дисплеем с разрешением 800x480 пикселей, 3G HSPA модемом, GPS-приемником, процессором Intel Celeron M с тактовой частотой 1300МГц, 2Гб памяти DDR2, жестким диском емкостью 250Гб, тремя портами USB 2.0, двумя портами PS2, двумя AV-входами и входом для камеры заднего вида.

Габариты компьютера составляют 178 x 179 x 100мм, вес 1.9 Кг. Стоимость NAVISURFER II UBU-3G составляет 299.13€, а приобрести или узнать подробности о компьютере можно в онлайн-магазине VIC Online Store.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...