Перейти до змісту

Де можна придбати чоловічий костюм?

Єретик

Рекомендовані повідомлення

Хочу купити якісний костюм. Лишні гроші витрачати теж не хочеться.

Підскажіть де є хороші точки продажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на варшавці в ряду біля юванта/формули був колись магазинчик Валентин (вроді). ціна/якість - супер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Міхаїл Воронін, майже навпрти Там Таму, а якщо точніше то навпроти церкви Московського патріархату (теплиці)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О купував в минулу суботу костюм на заручини собі, обійшов декілька точок і найбільше сподобалось обслуговування в клітці, ціна була 570 грн скинув 20 грн тай щей підклали мені брюки в ательє за рахунок продавця.

Якщо цікавить то поясню де точка знаходиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть де є хороші точки продажу.

Міхаїл Воронін, майже навпрти Там Таму

в клітці, ціна була 570 грн скинув 20 грн

обирай, ЩО саме хороше... :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

караван 2 поверх, дуже хороші костюми й великій вибір

якщо хочеш дійсно класний костюм їдь в львів, п.с. у нас в Воронін гамно, в києві за тіж самі гроші костюми набагато кращі в ньому, але якість в них дуже хороша й ціна теж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Питай луцькі костюми: в Юванті є пару точок на першому поверсі. Одна з них: як заходити з центрального входу - направо, по лівій стороні, напроти бутіка з посудою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

можу привезти з Литви оригінальні костюми S.Oliver пошиті з німецької тканини. у Києві продаються такі ж, тільки пошиті у Туреччині. ці шиються у Литві і відправляються на Німеччину одразу. якість просто суперова, сам маю 2 костюми і 1 брюки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу привезти з Литви оригінальні костюми S.Oliver пошиті з німецької тканини. у Києві продаються такі ж, тільки пошиті у Туреччині. ці шиються у Литві і відправляються на Німеччину одразу. якість просто суперова, сам маю 2 костюми і 1 брюки.

також цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

також в темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "Левдіві" брав костюм, якість просто супер, нажаль ціну не пам"ятаю (але однозначно не дорого)і все інше до повного ажура можна вибрати зразу (краватку, сорочку, запонки, навіть майку :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...