Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:53 #26 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 13:53 Козьма, ты это сам придумал и нарисовал, или скопипастил?
Ko3bMa Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:20 #27 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:20 Козьма, ты это сам придумал и нарисовал, или скопипастил? сам
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:20 #28 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:20 От хтось каже:"Робота така...". Яка? Людям набридати? Зробіть нормальну рекламу, стійте собі на вулицях, базарах, у магазинах і продавайте свої двері, мені вони нафіг не потрібні, чого лізти до мене, вриватись в моє приватне життя? Мало того, останнього разу (буквально вчора) коли подзвонили в двері та сказали що для мене запрошення бла-бла-бла, я, не відкриваючи дверей, спокійно сказала:"Дякую, не цікавить", то ще й сперечатись зі мною почали. То хіба це не нахабство?
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:23 #29 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:23 То хіба це не нахабство? Нет,мадам,это не наглость, это жизнь. К.О.
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:24 #30 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:24 Ні, це не життя, це людська наглість і тупість.
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:27 #31 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:27 це людська наглість і тупість. человеческая: мудрость,тупость,злость, невежественность,совесть, честь, ум,глупость,улыбки, смех, слёзы, страх, боль, наслаждение... дальше продолжать?так вот, всё это можно уместить в одном лишь слове:Жизнь... К.О.
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:36 #32 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:36 я не перечисляла наведені вами всі емоції, а одну чи дві з них не можна об"єднати у таке ємке слово як ЖИТТЯ, хібащо воно у вас тільки до цих емоцій і зменшуєтьсмя. Нормальна людина не піде на таку роботу - де свідомо буде дошкуляти іншим, тому це або наглість, або тупість
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:43 #33 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:43 Нормальна людина не піде на таку роботу Уж, прошу прощения, но вы не совсем правы,что значит нормальна людина не піде на таку роботу?в чём ненормальность этой работы?
Fantom Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:48 #34 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:48 а ви в глазок сматрітє, і нізнакомих нєпускайтє ))
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:53 #35 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:53 Вот, например, мне нужны двери, сижу и думаю, где их приобрести, тут опачьки!! звонок, и вопрос:Вам нужны двери? ответ: конечно нужны... таким образом и я имею дверь, и человек имеет процент от общей суммы стоимости...это, всё, конечно, я написал гипотетически, но, неужели, вы будете утверждать, что такое развитие событий невероятное?Перефразирую Экзюпери: Если кто то предлагает двери - значит это кому то нужно.)))
talja Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:57 #36 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:57 Дратує так само, коли ходять по установах і пропонують книги або косметику. Навіть після ввічливої відмови, а то і під час неї, вони починають відкривати свої сумки і викладати товар, приговорюючи, що за це грошей не беруть. На фіга таке робити, коли потенційні покупці відмовляються одразу???? Бо це дійсно наглість, і людина, яка поважає час інших людей та просто їх поважає, не буде такого робити. Невже за таку невдячну роботу так багато платять, що це вартує і своїх і чужих нервів. Я колись купила енциклопедію і попросила за це "продавців" не приходити до мене хоча б два місяці. Гумору не зрозуміли і знов почали промивати мені мізки тим, яка гарна ця продукція.
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:58 #37 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 14:58 та я ж кажу, що ненормальність в тому, що людина свідомо допікає іншим, а це не нормально. Є багато місць для торгівлі, але хто сказав, що моя квартира, то таке місце? Я колись працювала в енергозбуті - знімала показники лічильників, до того я й не здогадувалась скільки у нашому місті хворих людей, лежачих, літніх, немічних. І яка нормальна людина свідомо піде по квартирах всіх їх турбувати і піднімати на ноги тільки для того, щоб тицьнути в руки папірця? Поштові скриньки хтось відміняв?
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:01 #38 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:01 Перефразирую Экзюпери: Если кто то предлагает двери - значит это кому то нужно.))) ага, комусь треба їх пропонувати (наприклад власнику дверей), так-так, саме так
talja Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:02 #39 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:02 таким образом и я имею дверь, и человек имеет процент от общей суммы стоимости... я так думаю, що в 99 % випадків той чєловєк буде імєть просто твій мозг, а не якийсь процент П.С. Ну чи ти його мозг....
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:05 #40 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:05 Дратує так само, коли ходять по установах і пропонують книги або косметику. Каждому своё, у меня на работе, например, коллеги покупали косметику у подобных ходоков, при чём систематически, никто не жалуется,книги не берём- профессия такая, что знаем соотношение цены,качества, полезности такого товара.І яка нормальна людина свідомо піде по квартирах всіх їх турбувати і піднімати на ноги тільки для того, щоб тицьнути в руки папірця? Поштові скриньки хтось відміняв? Если б у ходоков были в использовании миелофоны,проблема б решилась простоЗначит почтовые ящики есть неэффективным способом распространения информации.)кстати, я уже много лет, на подобные предложения отвечаю одной фразой: "Давайте не будемо витрачати ні свій, ні мій час" вы не поверите, но действует безотказно )))
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:07 #41 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:07 Значит почтовые ящики есть неэффективным способом распространения информации.)Солідні фірми знаходять альтернативні способи реклами, причому більш ефективні за таке "ходіння", а бездарність лазить по хатам
talja Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:10 #42 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:10 Дратує так само, коли ходять по установах і пропонують книги або косметику. Каждому своё, у меня на работе, например, коллеги покупали косметику у подобных ходоков, при чём систематически, никто не жалуется,книги не берём- профессия такая, что знаем соотношение цены,качества, полезности такого товара. getto, не виривай одне речення з цілого повідомлення, а дочитуй до кінця. Дратує не так їхнє ходіння, як: Навіть після ввічливої відмови, а то і під час неї, вони починають відкривати свої сумки і викладати товар, приговорюючи, що за це грошей не беруть. Це ти теж вважаєш нормальним? кстати, я уже много лет, на подобные предложения отвечаю одной фразой: "Давайте не будемо витрачати ні свій, ні мій час" вы не поверите, но действует безотказно ))) Нє вєрю! Ну чому в мене так не діє. Може, вся справа в твоєму магнетичному погляді?
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:10 #43 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:10 Дивно, коли я відповідаю ввічливо: "Дякую, не цікавить", то щось не діє, навпаки - раз людина говорить ввічливо, значить можна далі зуби заговорювати. А ну признавайтесь, може навпаки не надто ввічливо відповідаєте, тому і не чіпляються?
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:17 #44 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:17 та ничего я не вырываю, и всё дочитываю полностью итак, разбираем предложение: Солідні фірми знаходять альтернативні способи реклами, на то они и солидные фирмы, я нигде не указывал, что фирмы, практикующие такое продвижение товара есть супер пупер мега брендовые. Навіть після ввічливої відмови, а то і під час неї, вони починають відкривати свої сумки і викладати товар, приговорюючи, що за це грошей не беруть. ну работа у них такая!)) как вариант, у вас есть возможность степлером по голове вальнуть, или же клавиатурой об морду почесать,карандашом глаза выколоть, принтером по спине сьездить вариаций много, но у них работа такая та прекращайте вы вспоминать мой взгляд... ну признавайтесь, може навпаки не надто ввічливо відповідаєте, тому і не чіпляються? во первых, я на работе, согласно Посадової інструкції, не имею права грубо обращаться с пользователями, во вторых, моё воспитание не позволяет это делать
difoto Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:17 #45 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:17 І чьо до мене ніхто не ходить? А на ринку мене "книжники" розуміють з "поглядом", навіть не погоаориш Пічаль.
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:31 #46 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:31 та що ви заладили - робота така, робота така. Та ніяка це не робота - комусь подобається діставати людей, хтось ведеться на обіцянки компанії про кар"єрний ріст, а хтось від нема чого робити лазить по хатам (авось щось вийде).Влітку йшла гуляти з малим і на площадці спостерігала сцену: дівчина бабусі-сусідці все втюхувала якість електроприлади, бабуся відверто казала, що не має грошей на їх покупку. Думаєту візитерка відчепилась? А дзузьки, далі тараторила своє і дивилась на бабусю так, ніби в тому чайнику заключається весь сенс бабусиного життя, а та ніяк цього не може зрозуміти. А нахабство - це не професія, а отже й не робота
talja Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:32 #47 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:32 та прекращайте вы вспоминать мой взгляд... Скільки часу нагадував про це, а тепер хочеш, щоб швидко забули ?
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:37 #48 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:37 Та ніяка це не робота - комусь подобається діставати людей, хтось ведеться на обіцянки компанії про кар"єрний ріст, а хтось від нема чого робити лазить по хатам (авось щось вийде). если прочитать мои посты выше, то я уже говорил, что у меня знакомый более 3 лет тулил медицинские аппараты, при чём имел достаточно хороший заработок,покинул он это дело только по одной причине:предложили работу с более солидной зарплатой, а ты говоришь подобаеться диставаты людей, тут надо умение и способности, а не какой то негативизм
Гетто Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:41 #49 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:41 По ходу, мой рабочий день заканчивается, всем спасибо за интересный разговор. Удачи и процветания. С уважением Гетто
milana Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:50 #50 Опубліковано 22 Лютого, 2011 в 15:50 та ніхто й не сперечається, що якщо в когось гарно підвішений язик, то він зможе таким чином накосити грошей, але не все те, на чому людство навчилось робити гроші називається роботою
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.