Перейти до змісту

Чия собака?


best

Рекомендовані повідомлення

В суботу біля шостої вечора проходила біля Волинського національного університету. Навпроти біля фонтанів до кожної маршрутки на зупинці з гавкотом кидалась собака жовтого окрасу. В породах не розбираюсь(може якась різновидність вівчарки). Собака велика, гарно доглянута. Тоді я ще подумала, що хазяїн десь поблизу. Я була в шоці, коли сьогодні вранці,йдучи на роботу побачила того ж собаку. Він так само підбігає до кожної маршрутки, але вже навіть гавкати не може. Не віриться, що хазяїн свідомо залишив його. Можливо хтось знайде його хазяїна. Дуже вже шкода собаку .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Возможно, этого же пса я вижу часто в абсолютно разных концах города. Он реагирует на подзыв, добрый и игривый, но никогда надолго не задерживается, очень одержим машинами, особенно большими.

Один раз я его встретила возле Трешки, он шумно гонялся за машинами. Я его подозвала, он подбежал ненадолго. У него залипший полностью один глаз. И правого клыка у него нет.

Потом он увидал белый бус, отчаянно рванул за ним и скрылся.

Через пару дней он был на Старом рынке. Так же гонялся с лаем за машинами. Очень необычный пес. Что-то с ним сотворили люди, вне сомнения

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...