Перейти до змісту

надаю послуги налаштування ПК, консультації, аппгрейд.

pasha1207

Рекомендовані повідомлення

Встановлення операційної системи, програмного забезпечення, антивірусних програм, драйверів, встановлення батьківського контролю, підключення нових пристроїв, чистка внутрішніх компонентів, налаштування стабільної роботи ПК та багато інших робіт пов'язаних із комп'ютерами. контактний телефон 0631571726

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оголошення дай в газету))) тут на борді і так івсі хакери, свою техніку налаштовують самі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не всі, багато людей звертається, а такі хакери, які пишуть що в конденсатора є потужність, вже відремонтували свою техніку і подають тепер оголошення в розділі "Віддам даром"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Операціні системи ставиш ліцензійні? Якщо так - то в яку ціну буде 7-ка максимальна? :rolleyes:

Якщо ні - то краще не світитись з такими заявками в громадських місцях

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Операціні системи ставиш ліцензійні? Якщо так - то в яку ціну буде 7-ка максимальна? :rolleyes:

а може він freebsd чи ubuntu ставить? хтось заборонить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому заборонено ? Наприклад я встановлю комусь пробну версію Віндовс... це рахується злочином ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не тільки вінду ставлю, ubuntu, debian.. freebsd не ставлю, мало кому потрібно, а кому потрібно, то той вже і сам встановить))

ліцензійний віндовс поставити можу)) тільки якщо я назву ціну, то в клієнта відпаде бажання))

P.S. всім дякую за АП теми)) прибережемо місце для клієнтів :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot: По чом вінда ліцензійна 7-ка максимальна за установку буде? Скинь в ПМ якщо не хоч казати тут :0011:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot: По чом вінда ліцензійна 7-ка максимальна за установку буде? Скинь в ПМ якщо не хоч казати тут :0011:

тобі Windows 7 Maximum Rus або Ukr x32/x64 вийде в 230-240$

але я зрозумів, що вона тобі не потрібна, а питання просто для перевірки))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобі Windows 7 Maximum Rus або Ukr x32/x64 вийде в 230-240$

але я зрозумів, що вона тобі не потрібна, а питання просто для перевірки))

Дякую. За такі гроші краще куплю ліцензію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ліцензія коштує 210- 220$ + установка, якщо в тебе є диск, то установлю за 70грн. але як я і писав, тобі просто не було де взнати цін на ліцензійну 7ку, от і вирішив засмітити тему. А якщо знав ціну, то я не розумію нащо задавати безглузді запитання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не засмітити а розширити прайс-лист твоїх послуг у цій темі. А ціна і насправді була мені цікавою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціна реально низька, я цікавився на фірмах, щоб мої послуги були дешевшими. сама вінда коштує 210$.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

210 баксюків коштує вінда ? та це смішно, чі майкрософт думає у нас зарплати такі як у США?

Виходь тра двамісяця пахати за мінімалку щоб заробити на ліцензію, і то ще тих грошей буде мало :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

210$ - реальна ціна за ОС і + за встановлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GG Kit відмінили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GG Kit відмінили?

?? незрозумів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

АП, знову займаюсь налагодженням, відновленням та встановленням систем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...