Перейти до змісту

поможіть вибрати ноут

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підскажіть який ноут вибрати.. бюждет 9000грн..+/-500 грн...

вимоги до ноута:

висока продуктивнысть...Hdd - 500гб і більше,

оператівка...не менше 4 гб..

хорошо відеокарта...

продуктивний процесор..

наявність вебки..

хорошоше співвідношення ціна/якість..

які варіанти можете порадити..

особисто я зупинався на HP Pavilion dv7-4150er може є щось краще і за токі ж гроші...ну чи аналогічний цьому ноут але за менші гроші..

Опубліковано

Взагалі недуже подобаються ноути але якщо питають поради яку модель брати завжди рекомендую Lenovo, Вот непогана модель по твоїм параметрам Lenovo

Опубліковано

Тошіба вибирай, як на мене найбіль нормальні

Соні забий зразу я спалив вже був

зараз ХП маю, ноут непоганий но ігри не тяне

пс. в мене всі ноути американці

пс.2 купиш асери усуси й тому подібне УГ потім пожалієш дуже сильно

Опубліковано

Шо ти лєпіш.... Соні ти спалив, він сам по собі спалився чі ти його спалив????????

згорыв камынь від перегріву, так шо не ліпи ти, соні хоч й гарні ноути но конструкція в них гамно, дуже погано відвід тепла зроблений

да й свій пацанский сленг друзям залиш

Опубліковано

Шо ти лєпіш.... Соні ти спалив, він сам по собі спалився чі ти його спалив????????

автор цих неповторних слів залишає нас на 5 днів за неповагу до співрозмовника і навмисну безграмотність.

Опубліковано

Ну рекомендував би брати американське через посередників.

1-ше дешевше ніж в Україні.

2-ге якість зборки, а відповідно і компонентів.

3-тє дуже часто йдуть з підсиленими батареями одразу.

4-те матриці в ноутах стоять якісні і кути ті що в паспорті пишуть.

5-те оскільки зборка для 1-ї зони комфорту, то і шанс що ноут згорить протягом 3-х років мінімальні.

Ну і напишу мінуса:

1-ше Американця чекати 2-3тижня.

2-ге клава йде без кирилиці.

3-тє треба купити перехідник за 5грн на євророзетку компактний.

4-те немає гарантії.

Щодо марок тіпа Самсунга чи Ацера, чи тим паче Асуса, то американці взагалі їх за ноути не вважає, там ці фірми аутсайдери. Тільки Делл або Тошиба.

Щодо HP самому не довелося спіткнутися об них, але американці їм зараз не довіряють.

А це значить не зря, оскільки піндосу вгодити дуже важко, а українцю продай то він буде за ним ухажувати, сам ремонтувати і ще й дякувати :naezd:

Опубліковано

Ну рекомендував би брати американське через посередників.

1-ше дешевше ніж в Україні.

2-ге якість зборки, а відповідно і компонентів.

3-тє дуже часто йдуть з підсиленими батареями одразу.

4-те матриці в ноутах стоять якісні і кути ті що в паспорті пишуть.

5-те оскільки зборка для 1-ї зони комфорту, то і шанс що ноут згорить протягом 3-х років мінімальні.

Ну і напишу мінуса:

1-ше Американця чекати 2-3тижня.

2-ге клава йде без кирилиці.

3-тє треба купити перехідник за 5грн на євророзетку компактний.

4-те немає гарантії.

Щодо марок тіпа Самсунга чи Ацера, чи тим паче Асуса, то американці взагалі їх за ноути не вважає, там ці фірми аутсайдери. Тільки Делл або Тошиба.

Щодо HP самому не довелося спіткнутися об них, але американці їм зараз не довіряють.

А це значить не зря, оскільки піндосу вгодити дуже важко, а українцю продай то він буде за ним ухажувати, сам ремонтувати і ще й дякувати :naezd:

НР нормальні ноути, але це більш бізнес варіант так як в 80% американських НР (Компаків) йдуть інтеловські відеокарти. а так ти правий Тошиба Сателит один з найкращих варіантів буде за такі гроші, й що мені набільш подобається в них то це гарна архітектура охолодження

• 2 тижня потому...
Опубліковано

я б хотів щоб процесор був Intel Core i7

чи і Intel Core i5 теж хватить з головою?

ну і діагональ екрана щоб не менше 16"-17"

які б варіанти поардили ?

буду брати ноут в Україні..американця нема можливості..та і гарантія не помішає..

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...