Перейти до змісту

Несправедлива цінова політика

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Залізниця рулить. Особливо "собаки"

"на цвет і брєд" сам знаєш.

Українська Залізниця ще ніколи не рулила

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В 22.31 зі Львова на Луцьк Чернівецький поїзд. Білет - 35 грн (з постіллю). Студентський - 25 грн. Без - 20 і 10 грн відповідно. Частенько цим поїздом катаюся.

Опубліковано

В 22.31 зі Львова на Луцьк Чернівецький поїзд. Білет - 35 грн (з постіллю). Студентський - 25 грн. Без - 20 і 10 грн відповідно. Частенько цим поїздом катаюся.

І коли він прибуває до Луцька?

Опубліковано

Начинаем террористическую деятельность.Зарегистрируем организацию "Аль-Несправедлива цінова політика" и будем минировать дороги,брать автобусы в заложники,писять в бензобак и засовывать бананы в выхлопную трубу.

порвало :D , дякую :smile-zachot: виявляється, ще не всі мозги з Луцька витікли

Опубліковано

Може, хтось знає причини такої політики перевізників.

перевізники, ага. Нє, правда :ok2:

Опубліковано

А ніхто і не сумнівається, що знають, правда.

П.С. До речі, З Луцька ціну вже теж підняли - замість 35 грн. у водія - 40 :(.

Опубліковано

Купуйте тоді на автостанції. Я сьогодні брав квиток на автостанції на Львів, на п'ятницю - заплатив 36 грн.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Також доводиться їздити з Луцька до Львова та навпаки. Після зими це не поїзки, а одні муки. Дорога жахлива!

Останніх декілька раз купувала квиток у водіїв. 40 грн в обидві сторони.

Без сюрпизів не обходилось. Автобус до Луцька мав бути в 21.45. Приходжу на автостанцію. А автобуса нема. Довелося залишитись у Львові до ранку

Опубліковано

Купуйте тоді на автостанції. Я сьогодні брав квиток на автостанції на Львів, на п'ятницю - заплатив 36 грн.

Ну де ви такі ціни берете? :)

Я купувала минулого тижня - 46 грн.

Також доводиться їздити з Луцька до Львова та навпаки. Після зими це не поїзки, а одні муки. Дорога жахлива!

Останніх декілька раз купувала квиток у водіїв. 40 грн в обидві сторони.

Без сюрпизів не обходилось. Автобус до Луцька мав бути в 21.45. Приходжу на автостанцію. А автобуса нема. Довелося залишитись у Львові до ранку

Зараз автобусів після 20:10 немає - цей останній. Уточнювала багато разів. Такий графік дійсний вже протягом кількох місяців.

Опубліковано

Зараз автобусів після 20:10 немає - цей останній. Уточнювала багато разів. Такий графік дійсний вже протягом кількох місяців.

Справа в тому, що у п"ятницю на АС у Львові мені сказали, що автобус має бути. У неділю його вже не було

Опубліковано

я щітаю, нада жалуваться!

В ООН, або в ЮНЕСКО

Ось сюди треба:

- Комітет внутрішнього транспорту Європейської економічної комісії ООН (КВТЄЕК/ООН);

- Європейська конференція міністрів транспорту (ЄКМТ);

- Координаційна транспортна нарада міністрів транспорту держав-учасниць СНД (КТН СНД);

- Організація з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ);

- Міжурядова Комісія (ТРАСЕКА/ ТRАСЕСА).

Це основні міжнародні організації, які відповідають за транспортну сферу

Опубліковано

нещодавно їздила до Львова - 45 грн., а зі Львова - 59грн.

Воть і я собі думаю, у Луцьку станційний збір 0,85 коп., а у Львові 9 грн з копійками.

Опубліковано

а зі Львова - 59грн.

:ohmy: ну це вже взагалі! Обнагліли :naezd:

А я вчора з Луцька за 35 заїхала, а зі Львова за 59 :) 24 грн. різниці, то вже занадто :(

Просто цей рейс (за 49 грн.) о 20:10 останній і найдорожчий з вечірніх рейсів. Рейси між 5 і 6 вечора (їх декілька) дешевші - 52 грн. А ранішні зі Львова - 6-7-а ранку - по 62 грн. :mdr:

я б не сказала, що їх автовокзал на Стрийській такий вже крутий

був би крутий- їхала б по 60

А вокзал то не змінився ніяк :)

Опубліковано

А я вчора з Луцька за 35 заїхала, а зі Львова за 59 :) 24 грн. різниці, то вже занадто :(

Просто цей рейс (за 49 грн.) о 20:10 останній і найдорожчий з вечірніх рейсів. Рейси між 5 і 6 вечора (їх декілька) дешевші - 52 грн. А ранішні зі Львова - 6-7-а ранку - по 62 грн. :mdr:

А яким це ти рейсом за 35 грн заїхала???

Автобусом зі Львова о 20.10 їзджу майже завжди. Намагаюсь зекономити і брати квиток у водія :blush:

На вихідні намічається чергова поїздка. Сподіваюсь ціни напередодні свята не шокуватимуть ;)

Опубліковано

А яким це ти рейсом за 35 грн заїхала???

Автобусом зі Львова о 20.10 їзджу майже завжди. Намагаюсь зекономити і брати квиток у водія :blush:

На вихідні намічається чергова поїздка. Сподіваюсь ціни напередодні свята не шокуватимуть ;)

Та я просто квиток не брала :). А рейс на 8:10 ранку, але автобус їде довго - більше 4-ьох годин і по об"їздній.

Опубліковано

Так було завжди. У Львові більший станційний збір, а зараз ще видно різниця збільшилась. Як варіант можна їздити Автолюксом, там здається ціна однакова. Здається була передача про керівника автовокзалу по ЗІКу, пошукайте на ютюбі - http://www.youtube.com/results?search_query=%D1%85%D1%82%D0%BE+%D1%82%D1%83%D1%82+%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5&aq=f

А жалітись думаю потрібно на те, що мало платять. Зараз усе дороге в порівняно з зарплатами.

Опубліковано

А рейс на 8:10 ранку, але автобус їде довго - більше 4-ьох годин і по об"їздній.

З ранкових рейсів мені подобається на 7.30. Він трохи тільше 3 год їде

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, скільки зараз коштує маршрутка туди-назад (на 1504 не можу додзвонитись :( )?

Опубліковано

Підкажіть, будь ласка, скільки зараз коштує маршрутка туди-назад (на 1504 не можу додзвонитись :( )?

55 гривень в одну сторону

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...