nemo Опубліковано 10 Лютого, 2011 в 21:39 #51 Опубліковано 10 Лютого, 2011 в 21:39 Та які там рекорди, та які там революції. От моя бабуня, покійна, народилась у 1903 р. із сім'єю копала окопи, за гроші, в Першу світову. Пережила Леніна, Річ Посполиту, Совєтів перших, німців, упавців, другі совєти, Сталіна-Хрущова-Брєжнєва-Андропова-Горбачова. І дожила до Незалежної. Ото покоління було. Але я тішусь, що почула з її вуст набагато більше про історію, аніж прочитала в підручниках. В цьому теж перевага мого покоління.І моя особиста.Так это, пока нам, таки наверное, рано так итоги подитоживать ?
difoto Опубліковано 10 Лютого, 2011 в 21:47 Автор #52 Опубліковано 10 Лютого, 2011 в 21:47 Я складиваю полномочія модератора - мнє кругом відіцца нєуваженіє к старікам.
marko Опубліковано 10 Лютого, 2011 в 21:55 #53 Опубліковано 10 Лютого, 2011 в 21:55 Я складиваю полномочія модератора - мнє кругом відіцца нєуваженіє к старікам. і це каже той в кого під аватаром підпис "Хамидло". таки старієте дідусю
Гетто Опубліковано 11 Лютого, 2011 в 08:30 #54 Опубліковано 11 Лютого, 2011 в 08:30 Але я тішусь, що почула з її вуст набагато більше про історію, аніж прочитала в підручниках. В цьому теж перевага мого покоління.І моя особиста. Таки да, я историю, а конкретней, факты о вывозе и работе украинского населения в Германии знаю не из учебников, а из слов моей бабушки, которая 3 военных года была там, пока их американцы не вызволили, да и по сей день, общаясь с людьми, которые посвятили свою жизнь не написаниями идеологических учебников, а истории, какой она была, поражаюсь…
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.