Перейти до змісту

SWITCH ASUS GX1008B в кого є відгукніться

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Так скажи що потрібно... Багато хто із форумчан розбирається в такій техніці :rolleyes: Допоможуть :0005:

Опубліковано

мені потрібно щоб глянули маркеровку мікросхеми всередині, бо в мене полетіла, і хочу перепаяти. Пізніше на фотці покажу яка саме, поки шукаю людей, які мають таку річ

Опубліковано

Полетіла так, що не видно напису? :sq_ye:

Давай фото якщо це не проц чи пам'ять, то може і так визначимо що там могло стояти.

Опубліковано

Я перепрошую, але ціна нового (з гарантією 2 роки) становить 13$ (~100 грн)

Аналогічна модель виробника TP-Link TL-SF1008D (рік гарантії) вартує 11$ (88 грн).

Пошук несправності, наскільки я розумію, триває вже 8 днів.

У чому сенс цих маніпуляцій, результат яких не гарантує нормальну роботу відремонтованого свіча?

Якщо це просто ентузіазм тоді інша справа, але якщо він після ремонту буде стояти в якійсь мережі то цього я не розумію.

Опубліковано

Аналогічна модель виробника TP-Link TL-SF1008D (рік гарантії) вартує 11$ (88 грн).

У чому сенс цих маніпуляцій, результат яких не гарантує нормальну роботу відремонтованого свіча?

Якщо це просто ентузіазм тоді інша справа, але якщо він після ремонту буде стояти в якійсь мережі то цього я не розумію.

Саня, ну не хоче людина викидати залізячку, а просто за пиво поставить її на ноги :friday:

Опубліковано

а нащо викидати те що можна зробити, і поставити для старих ПК? от так люди і заробляють гроші, а не розсовують на нові девайси, а в ремонт здавати їм влом))

Опубліковано

Це PNP транзистор, маркування не видно тому розшифрувати модель не можу. Напруга колектор-емітер має бути у два рази більшою за напругу живлення, струм колектора не менше ніж подвійний струм споживання пристрою після стабілізатора.

Скажіть напругу живлення свіча і максимальний струм споживання від блока живлення, спробую підібрати аналог.

Опубліковано

Це PNP транзистор, маркування не видно тому розшифрувати модель не можу. Напруга колектор-емітер має бути у два рази більшою за напругу живлення, струм колектора не менше ніж подвійний струм споживання пристрою після стабілізатора.

Скажіть напругу живлення свіча і максимальний струм споживання від блока живлення, спробую підібрати аналог.

дуже вдячний, зара пошукаю в інтернеті, і відпишу в пп

Опубліковано

Якщо на діоді напис SK22 тоді підійде будь-який PNP транзистор на струм від 2А і напругою не менше 20В в корпусі SOT89

Наприклад: 2SA1797 2SB1123 і т.д.

Перед тим як запаяти новий транзистор треба перевірити чи нема пробою між 1 і 2 виводом мікросхеми UX1.

п.с. а дросель LX1 куди подівався?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...