Перейти до змісту

Допоможіть підключити ноут до тв

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть як підключити ноут до тв для перегляду фільмів. Ноут старенький Prestigio 1.4Mh, 64 video, виходи ноута:S-Video, COM. Підключав через кабель S-Video-тюлпан ...не виходить. Може хтось знає як це зробити то підкиньте пліз свіженьку ідейку.Дякую.

Опубліковано

Єдиний нюанс - шо ноут, шо ТВ, мають бути ЗАЗЕМЛЕНІ! Інакше нотік буде трупом. Мені таких два підряд принесли ) Спочатку одного підрубили і він здох... а потім і іншого...

Опубліковано

Єдиний нюанс - шо ноут, шо ТВ, мають бути ЗАЗЕМЛЕНІ! Інакше нотік буде трупом. Мені таких два підряд принесли ) Спочатку одного підрубили і він здох... а потім і іншого...

А землю куди на ноут прикрутити ?

Опубліковано

Справа в тому , що я вмію підключати комп до тв, а от з ноутом не виходить вже все перепробував.

Можливо спробувати підключити через S-video---SCART???...

Опубліковано

А землю куди на ноут прикрутити ?

В ноута эвровилка. там розраховано на землю. В ТВ ж, в основному - звичайна вилка. Тому в нотыку землю пыдвести не проблема, головне заземлити ТВ )

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підкажіть як підключити ноут до тв для перегляду фільмів. Ноут старенький Prestigio 1.4Mh, 64 video, виходи ноута:S-Video, COM. Підключав через кабель S-Video-тюлпан ...не виходить. Може хтось знає як це зробити то підкиньте пліз свіженьку ідейку.Дякую.

купуй TV-тюнер і не буде ніяких проблем

Опубліковано

купуй TV-тюнер і не буде ніяких проблем

:blink: Людина хоче дивитись на телевізорі фільми з ноутбука... ТВ-тюнер це, скоріш всього, навпаки вийде ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...