odna Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 17:36 #1 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 17:36 6-го февраля, днем, из магазина Велозона, который на Сатром рынке, был выкраден подростковый велосипед, черно-салатового цвета, Comanche INDIGO DS 24", с задним амортизатором. Украден был двумя молодыми людьми, похоже на то, что они братья. Возможно, мелькнет где, дайте знать, хотя б, мне - О5О5394224
carlzeiss Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 17:46 #3 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 17:46 33-й район палить. Але наврядчи вони будуть на ньому тут вигицувати. Поїде він у Рівне чи інше найближче місто на барахло. Треба палити на вело форумах.
b0rg Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 18:47 #4 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 18:47 яке барахол підліткового 24" вела???так десь продадуть, цілим. за гривень 100...
VeryFate Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 18:48 #5 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 18:48 Шукай вітра в полі серед іших, багато нашли крадених ?
Atarax Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 19:00 #6 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 19:00 нарисується десь за пару днів. стирили малолєтки?
carlzeiss Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 19:05 #7 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 19:05 Заяву в міліцію? А яким чином "украли"? Троси були? Їх відімкнули? Перерізали?
Shkoder Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 19:40 #8 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 19:40 odna, так это, видео в студию а байк наверняка найдется случайно, вплоть до велопробега. ребенку же не скажешь, типа "байк пижженый, не катай на нем по улице" мое мнение - байк тиснули нарки, сразу и скинули его в обмен на дозу
VeryFate Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 20:46 #9 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 20:46 Діма, ти взрослий человек, но судиш тупими стереотипами. Які нарікі, яка доза - от коли я спру твій вел і поміняю на стакан Афгані або АК-47 то це буде відповідати 100% твоєму посту. Наркоми вже давно сидять на заміниках, які прибирають ломку але не створюють ейфоріїї, а хто продовжує губити себе підуть тирити кастрюлі по сусідам. А тут "Велозана" прийшли 2 брата-наркомана і такі ж були обкайфовані що продавці не відігнали, а любязно подарували вел Якщо дужжжже хочеться а денех нет - можна стирить і бути готовим до наслідків, сурових наслідків, в майбутньому, десь там, на якомусь велопробізі будуть ходити дружинікі і провіряти серійні рам, або ловити на дорозі, кричати злодій і т.д. І от я катаю, катаю і підходить рило - "А покажи номер", а сходу в ебальнік нада - многа всякіх там схем відібрати чужу власніть. Стирили, недогляділи - з ким не буває, і в мене тирили. Тепер стимул є пильніше пасти коня незлим тихим оком. Я запитую - многа велов крадених найшли ? Вот і не нада
Shkoder Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 01:11 #10 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 01:11 Витя, ты же вроде не ребенок, но наверняка ножницы по металлу или пассатижи в кармане не носишь. имела место подготовка, а также отвлекающий маневр, насколько я понимаю ситуациюсама кража представляется мне бесцельной. вот ты так стройно пишешь, поясни мне логически, накуя в феврале двум дылдам красть яркий детский велосипед? импульсивный поступок? младший брат попросил? взяли друг друга на слабо? я вот чет не вьезжаюсвою же идею я озвучу прямо тут. если дело дойдет до того, что Таню обяжут уплатить Велозоне стоимость велосипеда, я готов помочь деньгами. скажем, скромной суммой в 200 гривен. произойти ведь может действительно с каждым. кто-то еще поддержит?
VeryFate Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 03:18 #11 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 03:18 Ет ж нада, як у воду...я ношу кусачкі, викрутку, а іноді і кусок алю труби, калібр до шунка і направляюча до комакса замість звичайного брелка для ключів...кароч інструмент якійсь да є в кармані, звичка. Так, є заплановані і імпульсні кражі, а це ніпанятна. Можливо з цікавості, чи мали купувати а тут бери і йди бо продавці захоплені справами, що і зробили - підалися імпульсу. Чи я вигадав ? Запитували ж про трос, перекусили ? Крайній вел - тоді заплановано, і без різниці який - хош розовий трьохколеснік для маленьких. Не обяжут, якби мене так змушували проплатити хоч 30 хв простій виробництва за вісяк бази....я був би рабом з першого разу. А випадкі були вісяків, іноді від моїх кривих ручок. Кароч - вел скоріш за все хер найдьош , можливо іпучій случай аукнеться злодіям і зловить їх дядя Стьопа-Поліцай. До речі заява подана ?
KolaT Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 06:50 #12 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 06:50 Мені здається ті ... що вкрали не будуть обтяжувати себе роздумами, а просто заженуть його за недорого і скоріше всього в Луцьку. Враження таке, що якби там лежали, скажімо, ковдри то вони б потягли ковдру, а кусачки мали з собою, бо йшли чимсь поживитись, а на ринку багато хто товар прив'язує.А шум піднімати треба: а раптом завтра комусь з нас запропонують купити саме цього ровера, крім того кожен ще раз задумається про безпеку свого байка і вже тим падлюкам буде трохи важче жити.Shkoder. Згідний, з кожним може статись. Підтримаю матеріально.
odna Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 07:44 Автор #13 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 07:44 Вобсчем, просьба была одна - маякните, чуть шо. Спасибо за поддержку. Надеюсь, несмотря на печальный опыт, найдется и обойдется. Естессна, все было сделано, как пологается в таких ситуациях - и собака с милицией, и заява. Даже есть запись видеонаблюдения.Вижу, мне и оправдываться нужно, что е"""лом не счелкала, а меня тупо провели. Подготовились отморозки. Не из тех, что берут, что плохо лежит. Подошли раз, присмотрелись, после уже под видом клиента и последний визит - конкретно по делу, с инструментом. Велосипеды, КОНЕЧНО ЖЕ, стоят все пристегнутые и под присмотром.
Lexx_Giant Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 09:17 #15 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 09:17 Сукі реально. що тут ще скажеш. Подумайте Танюш.. як діяти в ситуаціях, коли дійсно ти відлучаєшся з магазину в павільйон. Це твій прямий обовязок доречі.. коли прийшли люди і просять показати ще модель чи іншу ростовку то ти закриваєш магазин і йдеш з ними.. в звязку з тим, що ти там ОДНА !!! Рахую, що ти все зробила правильно. На майбутнє.. наглядати за велами про твому відлученні має або охорона, або інша людина яка за це буде відповідати.
Lexys25 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 09:17 #16 Опубліковано 9 Лютого, 2011 в 09:17 Та с...ки самые натуральные.руки отрубывать таким надо!
odna Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 18:45 Автор #17 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 18:45 Вот, как это делалось.Главные герои - двое на дальнем плане в начале ролика. Один в темной куртке без капюшена и в шапке, второй - в темной куртке с капюшеном.http://www.youtube.com/watch?v=P0STf3yFcyAпс: только мне показалось, что угонщик с велосипедом на ты?...
Atarax Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 19:00 #18 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 19:00 кусачки падлюка ховав в рукаві куртки.п.с.: не на Ви так це точно)
byiviter Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 19:02 #19 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 19:02 гопнікі, просто гопнікі, не похожі на нариків...
VeryFate Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 20:51 #20 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 20:51 Cцуко, я їх не знаю, но дибіли редкосні. Є шанс, найти вел шукаючи тіпочків. Поки сезон (вело, совпадіння) по типу одягу хоча б, вік + опис, форотобот ?, Танюш згадай мелоч якусь - в кожного є друзі, поширення інформації про купівлю вела за понти денех дасть більший результат. Радий старатися коли увели свій вел , не хазяйській. Накриває... Но вел святоє, їх варують ті хто в дитинстві не мав свого. Адназначна - власний соц експерімент.
odna Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 21:06 Автор #21 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 21:06 Танюш згадай мелоч якусь - в кожного є друзі, поширення інформації про купівлю вела за понти денех дасть більший результат. Я с памятью не дружу особо. На видео больше, чем я могу вспомнить Шпийон с меня никакой. Я ж и пропажу не сразу обнаружила... Конечно первого отморозка, если увижу снова, то узнаю, скорей всего. Другие соц-эксперименты показывают, что иногда воруют и те, у кого, вообще, все есть. Но обязательно чем-нибудь обделенные. Я смонтировала часть видео, самую информативную. Есть и с других камер видео, например, как первый тикает следом за вторым. Или, как второй на велосипеде по дороге уезжает и встречются они, по видимому, за углом, на Медведьева. Видно, как они постоянно связь поддерживают по мобиле
Atarax Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 21:19 #22 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 21:19 Якщо цих уродів знайдуть менти, що мало віриться, то їм можуть непогано впаяти, за організовану крадіжку.
Lexx_Giant Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:02 #23 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:02 Є така тема.. що менти можуть піднянти переговори по мобільному телефону в певний період і впевному місці. Якщо є заява... то вони в принцтпі зобовязані це зробити. Але якщо є можливсть "нажати" на них.. то так і треба зробити. На рахунок мобіл в радіусі дії знаю 100%З.І. Ті камери.. з такою роздільно.ю здатністю.. по ходу.. до дупи.. Єдина тема.. це коли сидить охорона і пасе.. крутиться якийсь штрех блія велів.. прийшли запитали "Чьо нада?". Або один січе за камерами і другому зразу по рації... зловили б реально на гарячому. Ну і в ментуру зразу..
difoto Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:26 #24 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:26 Є така тема.. що менти можуть піднянти переговори по мобільному телефону в певний період і впевному місці. Якщо є заява... то вони в принцтпі зобовязані це зробити. Але якщо є можливсть "нажати" на них.. то так і треба зробити. На рахунок мобіл в радіусі дії знаю 100%Нереально. Треба номер, або ІМЕІ
Zevs_Isver Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:28 #25 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:28 можно по записи разговора
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.