Перейти до змісту

Гіменопластика, або чому жінки ТАКЕ роблять?

solnishko

Гіменопластика  

123 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

6c0b373240991f574e6df5bf8e0119a9.JPEG

Сьогодні снідала зранку і включила телек, там передача про гіменопластику і причини жінок цю процедуру проводити. Перша категорія жінок - повії (по всім зрозумілим причинам), друга - спортсменки , третя - ті, хто хочуть зробити чоловіку сюрпрайз)))) Причому, така відновлена "цнота" є нестійкою і може зникнути від банального перенапруження від прибирання.

Не зовсім розумію прикола, якщо чесно..А як відноситеся до цього ви?

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьодні про ту ж саму передачу з дружиною обговорювали. :)

Імхо, маркетинговий хід пластичних хірургів - типу "сіськи надули, зморшки прибрали.. А давайте Вам ще втюхаємо зробимо цноту, а?" Це для третього варіанту.

А для другого - я прослухав і не розумію яким це спортсменкам треба цнота?

Опубліковано

А яка тобі, solnishko, нафіг різниця?? Заставляють???

Якшо є операції по зміні статі чи видаленню ребер в області талії, ти ж не "приміряєш" їх на себе. Є пропозиція, значить є попит.

ІМХО, суть питання, аля, "чого небо голубе"?

Чи ти шукаєш прихиликів твоєї думки: "айайай, і де таке видано??? Какіє врємена, какіє нрави..."? )))

Опубліковано

і не говори, мусово вже троха зашити, бо сквозить сильно :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

і не говори, мусово вже троха зашити, бо сквозить сильно :lol: :lol: :lol:

Якшо вже так припекло, то чому не проголосувала "так"? СтЄсняєшсО?:lol:

Опубліковано

Нє, мені так як зараз комфортніше   :D

Общаются две подруги:

- Я с таким парнем познакомилась - отпад! Да вот проблема - он девочек любит. А я...

- Так я могу тебе дать адрес одного врача. Он тебе все сделает как надо. Пошла первая подружка к этому врачу. Сделал он ей операцию по восстановлению девственности.

Дама решила подстраховаться и сходить на прием к другому врачу. Так сказать проверить реакцию.

Пришла, залезла на кресло, ну смотрит ее доктор 10 минут, 20, 30...

Пациентка:

- Доктор что-то не так?

- Да нет. Все как всегда. Я просто не пойму причем тут печать мясокомбината?

P.S. А після операції жінка кричатиме на вухо: -Не туди! Я стільки грошей вивалила, щоб ото за раз позбавитися? І з девізом: анальний секс -  запорука  цнотливості! 

Опубліковано

ем... а цікаво -- для жінок "другий перший раз" такий самий по відчуттях, як і "самий перший раз"?.. Тоді нафіга воно їм потрібно? Дуже мало жінок, наскільки мені відомо, з насолодою згадують свій перший раз.

Опубліковано

Є ще одна причина, по якій жінки на таке інколи йдуть. Досить рідкісна, але на моєму шляху (професійному) - стрічалася.

Секс проти волі жінки (згвалтування) в юному віці. Інколи таке буває.

Опубліковано

А для другого - я прослухав і не розумію яким це спортсменкам треба цнота?

Та вроді від деяких видів спорту воно "збивається" само по собі. Докажи потім каханому, що то не тренер допоміг... :)

Опубліковано
Секс проти волі жінки (згвалтування) в юному віці

і ця причина називалася, на жаль і таке зустрічається..шкода тільки, що є операція по відновленню цноти, але немає такої, щоб відновити психіку..

Опубліковано

Plum, угу. В плавчих - змивається, в бігунь (?) - збігається, в бобслеїсток та лижниць - стирається, в лучниць та біатлоністок - прострілюється... Далі продовжувати не буду - всю голову забив підбором слів як називається та чи інша представниця того чи іншого виду спорту ))

Опубліковано

Якшо є операції по зміні статі чи видаленню ребер в області талії, ти ж не "приміряєш" їх на себе. Є пропозиція, значить є попит.

ІМХО, суть питання, аля, "чого небо голубе"?

Чи ти шукаєш прихиликів твоєї думки: "айайай, і де таке видано??? Какіє врємена, какіє нрави..."? )))

Огласітє вєсь спісок тем, допустимих до обговорення на борді, чи після боротьби за чистоту мови настав період боротьби за чистоту борди в цілому? :blink:

Опубліковано

судячи з оцього

навряд чи за чистоту :glare:

Опубліковано

Огласітє вєсь спісок тем, допустимих до обговорення на борді, чи після боротьби за чистоту мови настав період боротьби за чистоту борди в цілому? :blink:

Ну так і бути, убалтали)))) Тема справді стає дедалі цікавішою)))) :P

Обов"язково потрібно до цього повертатися?

MOTOROLLLA, тільки не стріляйся :D

Опубліковано

Девиз хиппи - живи своим миром, не обращая внимания на все перепетии

;):D

любов, брати і сестри, любов! :hug:

Опубліковано

- Дорогая, если бы я знал, что ты девственница, я бы так не спешил.

- Дорогой, если бы ты так не спешил, я бы успела снять колготки!

Опубліковано

Ну так і бути, убалтали)))) Тема справді стає дедалі цікавішою)))) :P

Обов"язково потрібно до цього повертатися?

MOTOROLLLA, тільки не стріляйся :D

Да, і перелік питань в кожній темі, до яких не можна повертатися...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...