Перейти до змісту

Куда звертатись для оскарження штрафу?

Braytner

Рекомендовані повідомлення

Поділіться досвідом так як ніколи ще не доводилося мати з цим справу.

2 дні тому на мене написали протокол за перевищення швидкості.

Скажіть в яку установу мені звернутися?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки протокол чи постанову теж дали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки протокол чи постанову теж дали?

і протокол і постанову.

в суд

В який саме суд? і до кого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суд, але, імхо, краще спочатку з адвокатами поспілкуватись.

по місцю прописки певно. Для Луцька - на Шевченка. В постанові хіба не пише де її оскаржувати (не пам'ятаю)?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в канцелярию суда что около "ТРЕТЬГО КУХОЛЯ", нада заяву (лучше с адвокатом, если сам не справишься), копии постанови и протокола.....платить вроде ниче не нада). Правильность заявы и протокола - 50% залога успеха

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В суд, але, імхо, краще спочатку з адвокатами поспілкуватись.

по місцю прописки певно. Для Луцька - на Шевченка. В постанові хіба не пише де її оскаржувати (не пам'ятаю)?..

ні не пише. є тільки 10-ти дений термін для оскарження.

дякую буду туди звертатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я носив заяву сюди:

Луцький мiськрайонний суд

43016, м. Луцьк, вул. Лесi Українки, 24

(03322) 72-22-04

[email protected]

lc.vl.court.gov.ua

пн-чт з 09:00 до 18:15

пт з 09:00 до 17:00

обiд з 13:00 до 14:00

Підпорядкування

---------------

Волинська область

Луцький район

Структура та керiвництво

------------------------

Луцький мiськрайонний суд

Голова

ПIБ: Остапук Вiктор Iванович

тел: (0332) 72-41-71

e-mail: [email protected]

Заступник Голови

ПIБ: Костюкевич Олександр Костянтинович

тел:

e-mail:

Заступник Голови

ПIБ: Квятковський Михайло Семенович

тел: (03322) 72-71-90

Заступник Голови

ПIБ: Iщук Лариса Петрiвна

тел: (03322) 72-33-86

Джерело iнформацiї: www.court.gov.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, точно! Забув, вибачте.

В мене було так: заяву на оскарження з постановою та іншими документами, що стосувались суті справи, - на Лесі, суд і рішення суду - на Шевченка, печатка на рішення суду - на Лесі, оригінал рішення суду - занести в ДАІ на Конякіна. Здається так (було рік назад)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, точно! Забув, вибачте.

В мене було так: заяву на оскарження з постановою та іншими документами, що стосувались суті справи, - на Лесі, суд і рішення суду - на Шевченка, печатка на рішення суду - на Лесі, оригінал рішення суду - занести в ДАІ на Конякіна. Здається так (було рік назад)...

В мене так само, але я оригінал рішення суду в ДАІ не носив - вони як і я були "запрошені" на суд, не прийшли - це їхні проблеми. Правда потім дзвонили з виконавчої, то їм копію заніс, хоча міг і туди не нести - суд має повідомити учасників процесу про результати суду письмово, а не я маю бігати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я кожен день тоді ходив біля тої конторки - було не в падлу їм той клаптик паперу занести. Навіть більше - в кайф - тому що в протоколі по-батькові інспектора було нерозбірливо написано і наша з адвокатом збочена фантазія підказала найбільш схоже по написанню - "Фалалійович". Було весело подивитись на реакцію тьотки з канцелярії ДАІ, після того як я уточнив його і показав як написано в рішенні суду. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я кожен день тоді ходив біля тої конторки - було не в падлу їм той клаптик паперу занести. Навіть більше - в кайф - тому що в протоколі по-батькові інспектора було нерозбірливо написано і наша з адвокатом збочена фантазія підказала найбільш схоже по написанню - "Фалалійович". Було весело подивитись на реакцію тьотки з канцелярії ДАІ, після того як я уточнив його і показав як написано в рішенні суду. :)

може є приклад як заяву в суд оформляти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може є приклад як заяву в суд оформляти?

шукай тут і тут

п.с друге посилання зараз не діє - це сайт дорожнього контролю, спробуй пізніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошукайте по інтернету. Наприклад, тут або на Дорожньому контролі, але зараз він в мене не відкривається.

І все таки попитайте адвокатів - мені того року написання заяви обішлось в 50 грн і прихід адвоката в суд - ще стільки ж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пошукайте по інтернету. Наприклад, тут або на Дорожньому контролі, але зараз він в мене не відкривається.

І все таки попитайте адвокатів - мені того року написання заяви обішлось в 50 грн і прихід адвоката в суд - ще стільки ж.

Це ж хто так безбожно демпінгує? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

)) То було рік назад і по блату, так би мовити. Крім того, справа була виграшна для мене. Це навіть той же Фалалійович бачив коли протокол писав. Фотодокази ситуації адвокату я надав. Його справа була лише гарно описати ситуацію і кому тре в суді посміхнутись. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую дуже за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будеш ідти в канцелярію - неси три екземпляра заяви та прикріплених документів. Один для судді, другий для відповідача(здаєш в канцелярію), третій реєструєш та лишаєш собі (дата реєстрації це факт подачі на оскарження в 10ти денний термін, та дата відліку терміну розгляду справи). Ще попросять конверти придбати , для переписки з відповідачем, пошта там поруч. Успіху тобі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будеш ідти в канцелярію - неси три екземпляра заяви та прикріплених документів. Один для судді, другий для відповідача(здаєш в канцелярію), третій реєструєш та лишаєш собі (дата реєстрації це факт подачі на оскарження в 10ти денний термін, та дата відліку терміну розгляду справи). Ще попросять конверти придбати , для переписки з відповідачем, пошта там поруч. Успіху тобі

не пыдскажеш на Імя кого писати скаргу? Начальника УДАІ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До Луцького міськрайонного суду

43025, м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24

т. +380 332 72-22-04

Позивач:

nickel

Відповідач:

Управління ДАI УМВС України

в Волинськiй областi

43000, м. Луцьк, вул. Залiзнична, 15

т. +380 332 74-22-44

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До суду подається не скарга, а позовна заява, в твоєму випадку заява на оскарження постанови по справі про адмінпорушення.

Позивач - водій,

відповідач - посадова особа інспектор ДАІ.

Скаргу теж можна подати, начальнику підрозділу інспектора, на дії інспектора, або до прокуратури, як до контролюючого органу.

Скарги вважаю марною тратою часу, ну розглянуть, ну призначать розслідування, може навіть догану оголосять, пальчиком посварять суворо, колись, може.

А тим часом термін оскарження через суд вийде і платити штраф всеодно прийдеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До суду подається не скарга, а позовна заява, в твоєму випадку заява на оскарження постанови по справі про адмінпорушення.

Скаргу теж можна подати, начальнику підрозділу інспектора, на дії інспектора, або до прокуратури, як до контролюючого органу.

Скарги вважаю марною тратою часу, ну розглянуть, ну призначать розслідування, може навіть догану оголосять, пальчиком посварять суворо, колись, може.

А тим часом термін оскарження через суд вийде і платити штраф всеодно прийдеться.

можу тільки добавити, що я це пробував: спочатку прокуратура, потім начальник ДАІ, потім суд. Зрозуміло, що якщо був суд, то в перших двох інстанціях мене просто відфутболили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заспокійтесь шановні автолюбителі, суд вам вже також не допоможе. Як проінформували знаючі люди, ГАІ чемно попоросило суд не оскаржувати протоколи ГАІ, що вони і роблять

сам переконався недавно, маючи 100000000% виграшну справу, з фото і з свідками на мою користь програв суд. Суддя навть не зміг пояснити причину відмови у скасуванні постанови ГАІ,

почав шукати граматичні помилкі у позивній заяві)))

що ще погано, заборонили оскаржувати рішеня судів по ГАІ у апеляційних судах.

Тобто все зводится до того що треба давати хабарі ГАІ, навіть якщо не винен (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mrDigital - строки апеляції не перетримав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mrDigital - строки апеляції не перетримав?

такого типу справи вже не можуть оскаржуватись в апеляційних судах

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...