Перейти до змісту

справка з військ. комату

Saniko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будь - ласка, як у військ. коматі взяти справку для вир. закордонного паспорту!

До кого можна звернутись? Наскільки я знаю, так буде набагато простіше, ніж брати справку з тур. агенства і йти з нею у військ. комат.

Опубліковано

Я брав в військоматі.. Дні прийому вт, чт, пт -вроді ..мені робили 14 днів. Безкоштовно. мати при собі - фотографії 3*4, довідка з навч. закладу(якщо навчаєтесь), приписне, паспорт, код

Опубліковано

простіше піти в турагенство. дешевше вийде.

мені казали протилежне! куди саме - в яке агенство треба йти?

Опубліковано

Я брав в військоматі.. Дні прийому вт, чт, пт -вроді ..мені робили 14 днів. Безкоштовно. мати при собі - фотографії 3*4, довідка з навч. закладу(якщо навчаєтесь), приписне, паспорт, код

Безкоштовно? Але треба ще й виклик, або довідку з тур. агенства. Без цього ніяк

Опубліковано

Універ проводив екскурсію в Польщу я їм так і сказав. написав коли приїду, та що по закінченню відстрочки зобов*язуюсь з*явитись. Все..документа не просили ніякого на підтвердження моїх слів.

Опубліковано

Універ проводив екскурсію в Польщу я їм так і сказав. написав коли приїду, та що по закінченню відстрочки зобов*язуюсь з*явитись. Все..документа не просили ніякого на підтвердження моїх слів.

але я не через універ хочу їхати і не через тур.агенство

Опубліковано

Скажіть хтось щось конкретніше, куди, до кого треба підійти, щоб взяти таку справку (за символічну плату)

Опубліковано

Для того, щоб отримати довідку потрібно піти на Богдана Хмельницього у військомат, коли підійтеш до чергового він скаже в який кабінет підійти для того, щоб написати відповідну заяву. підійдеш напишеш і через певний час отримаєш довідку. Хоча погоджусь з вище написаним - довідку можуть довго робити.

Опубліковано

Для того, щоб отримати довідку потрібно піти на Богдана Хмельницього у військомат, коли підійтеш до чергового він скаже в який кабінет підійти для того, щоб написати відповідну заяву. підійдеш напишеш і через певний час отримаєш довідку. Хоча погоджусь з вище написаним - довідку можуть довго робити.

але без виклику чи довідки з тур.агенства вони не дадуть цю довідку.

Мені прямо чергові так і казали

Опубліковано

а якщо я на рибалку в Польщу їду? - тоже в турагенство йти?!!

дають справку по власній вимозі.. а затягують, щоб платили за пришвидшення

Опубліковано

а якщо я на рибалку в Польщу їду? - тоже в турагенство йти?!!

дають справку по власній вимозі.. а затягують, щоб платили за пришвидшення

Мені сказали: треба виклик, або з тур. агенства! Вони якісь не понятні. Кожному по різному говорять!!!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

я собі робив, ніякої справки не треба. написав заяву і через 2 тижні забрав довідку

• 2 року потому...
Опубліковано

Не знаю, що робити. Може хтось підкаже. Влаштовуюся на роботу на ЛРЗ "Мотор", і поставили завдання знятися з обліку з Луцького військомату, щоб стати на Моторі. Мені 22 роки, офіційно я в резерві і маю приписне. Також маю ІІ групу інвалідності. Комісар придумує відмазки і не хоче ні знімати з обліку, ні видавати військовий квиток. Залякує повторним медоглядом. Моя група інв. побудована на основі заключень Інституту ендокринології від НАМН України і Львівського Державногоонкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Як мені бути?

Опубліковано

дають без проблем... набір документів - 2 фотки, паспорт, приписне, код і довідка з НЗ(якщо вчишся)

дадуть бланк заяви, там напишеш, що загранка тобі треба для тур.поїздки кудись недалеко і все

Опубліковано

Не знаю, що робити. Може хтось підкаже. Влаштовуюся на роботу на ЛРЗ "Мотор", і поставили завдання знятися з обліку з Луцького військомату, щоб стати на Моторі. Мені 22 роки, офіційно я в резерві і маю приписне. Також маю ІІ групу інвалідності. Комісар придумує відмазки і не хоче ні знімати з обліку, ні видавати військовий квиток. Залякує повторним медоглядом. Моя група інв. побудована на основі заключень Інституту ендокринології від НАМН України і Львівського Державногоонкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Як мені бути?

Я думаю, варто звернутись до прокуратури з проханням перевірити законність дій комісара.

Можливо, представники цього об'єднання дадуть більш чітку юридичну оцінку.

Довелось нещодавно спостерігати за одним з таких медоглядів.

Комісар, бідний, не встигав бігати по лікарям водячи за собою 'обраних' в кабінети до лікарів та надиктовувати діагнози.

У цей час, ті кому просто потрібно було отримати підпис, або подати заяву, змушені були чекати годинами.

А ганяти студентів через усе місто на Теремнівську, а потім назад у 3-тій госпіталь - так це взагалі в порядку речей.

Опубліковано

Тому то й запалилася образа. Коли я, фактично інвалід, прийшов із всіма відповідними документами, а мене футболять як пацана. Хотілося в морду заїхати тому комісару. В мене захворювання підтверджене у вищих інстанціях, які є в нашій країні, по даному профілю. А якісь там містечкові комісари отак себе безвідповідально ведуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...