Saniko Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:33 #1 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:33 Підкажіть будь - ласка, як у військ. коматі взяти справку для вир. закордонного паспорту!До кого можна звернутись? Наскільки я знаю, так буде набагато простіше, ніж брати справку з тур. агенства і йти з нею у військ. комат.
Atletlutsk Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:49 #2 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:49 простіше піти в турагенство. дешевше вийде.
Witiok Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:54 #3 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 18:54 Я брав в військоматі.. Дні прийому вт, чт, пт -вроді ..мені робили 14 днів. Безкоштовно. мати при собі - фотографії 3*4, довідка з навч. закладу(якщо навчаєтесь), приписне, паспорт, код
Saniko Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 19:09 Автор #4 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 19:09 простіше піти в турагенство. дешевше вийде.мені казали протилежне! куди саме - в яке агенство треба йти?
Saniko Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 19:13 Автор #5 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 19:13 Я брав в військоматі.. Дні прийому вт, чт, пт -вроді ..мені робили 14 днів. Безкоштовно. мати при собі - фотографії 3*4, довідка з навч. закладу(якщо навчаєтесь), приписне, паспорт, кодБезкоштовно? Але треба ще й виклик, або довідку з тур. агенства. Без цього ніяк
Witiok Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 19:33 #6 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 19:33 Універ проводив екскурсію в Польщу я їм так і сказав. написав коли приїду, та що по закінченню відстрочки зобов*язуюсь з*явитись. Все..документа не просили ніякого на підтвердження моїх слів.
Saniko Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 19:48 Автор #7 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 19:48 Універ проводив екскурсію в Польщу я їм так і сказав. написав коли приїду, та що по закінченню відстрочки зобов*язуюсь з*явитись. Все..документа не просили ніякого на підтвердження моїх слів.але я не через універ хочу їхати і не через тур.агенство
Saniko Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 20:43 Автор #8 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 20:43 Скажіть хтось щось конкретніше, куди, до кого треба підійти, щоб взяти таку справку (за символічну плату)
spanasyuk Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 20:56 #9 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 20:56 Для того, щоб отримати довідку потрібно піти на Богдана Хмельницього у військомат, коли підійтеш до чергового він скаже в який кабінет підійти для того, щоб написати відповідну заяву. підійдеш напишеш і через певний час отримаєш довідку. Хоча погоджусь з вище написаним - довідку можуть довго робити.
Saniko Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 21:00 Автор #10 Опубліковано 2 Лютого, 2011 в 21:00 Для того, щоб отримати довідку потрібно піти на Богдана Хмельницього у військомат, коли підійтеш до чергового він скаже в який кабінет підійти для того, щоб написати відповідну заяву. підійдеш напишеш і через певний час отримаєш довідку. Хоча погоджусь з вище написаним - довідку можуть довго робити.але без виклику чи довідки з тур.агенства вони не дадуть цю довідку.Мені прямо чергові так і казали
KILLER Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 13:06 #11 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 13:06 але без виклику чи довідки з тур.агенства вони не дадуть цю довідку.Мені прямо чергові так і казалиа якщо я на рибалку в Польщу їду? - тоже в турагенство йти?!!дають справку по власній вимозі.. а затягують, щоб платили за пришвидшення
Saniko Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 15:51 Автор #12 Опубліковано 8 Лютого, 2011 в 15:51 але без виклику чи довідки з тур.агенства вони не дадуть цю довідку.Мені прямо чергові так і казалиа якщо я на рибалку в Польщу їду? - тоже в турагенство йти?!!дають справку по власній вимозі.. а затягують, щоб платили за пришвидшенняМені сказали: треба виклик, або з тур. агенства! Вони якісь не понятні. Кожному по різному говорять!!!
LENS Опубліковано 4 Березня, 2011 в 21:59 #13 Опубліковано 4 Березня, 2011 в 21:59 я собі робив, ніякої справки не треба. написав заяву і через 2 тижні забрав довідку
byiviter Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 16:44 #14 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 16:44 Не знаю, що робити. Може хтось підкаже. Влаштовуюся на роботу на ЛРЗ "Мотор", і поставили завдання знятися з обліку з Луцького військомату, щоб стати на Моторі. Мені 22 роки, офіційно я в резерві і маю приписне. Також маю ІІ групу інвалідності. Комісар придумує відмазки і не хоче ні знімати з обліку, ні видавати військовий квиток. Залякує повторним медоглядом. Моя група інв. побудована на основі заключень Інституту ендокринології від НАМН України і Львівського Державногоонкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Як мені бути?
INVICTUS Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 16:58 #15 Опубліковано 22 Жовтня, 2013 в 16:58 дають без проблем... набір документів - 2 фотки, паспорт, приписне, код і довідка з НЗ(якщо вчишся)дадуть бланк заяви, там напишеш, що загранка тобі треба для тур.поїздки кудись недалеко і все
fog Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 04:37 #16 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 04:37 Не знаю, що робити. Може хтось підкаже. Влаштовуюся на роботу на ЛРЗ "Мотор", і поставили завдання знятися з обліку з Луцького військомату, щоб стати на Моторі. Мені 22 роки, офіційно я в резерві і маю приписне. Також маю ІІ групу інвалідності. Комісар придумує відмазки і не хоче ні знімати з обліку, ні видавати військовий квиток. Залякує повторним медоглядом. Моя група інв. побудована на основі заключень Інституту ендокринології від НАМН України і Львівського Державногоонкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру. Як мені бути?Я думаю, варто звернутись до прокуратури з проханням перевірити законність дій комісара.Можливо, представники цього об'єднання дадуть більш чітку юридичну оцінку.Довелось нещодавно спостерігати за одним з таких медоглядів.Комісар, бідний, не встигав бігати по лікарям водячи за собою 'обраних' в кабінети до лікарів та надиктовувати діагнози.У цей час, ті кому просто потрібно було отримати підпис, або подати заяву, змушені були чекати годинами.А ганяти студентів через усе місто на Теремнівську, а потім назад у 3-тій госпіталь - так це взагалі в порядку речей.
byiviter Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 05:26 #17 Опубліковано 23 Жовтня, 2013 в 05:26 Тому то й запалилася образа. Коли я, фактично інвалід, прийшов із всіма відповідними документами, а мене футболять як пацана. Хотілося в морду заїхати тому комісару. В мене захворювання підтверджене у вищих інстанціях, які є в нашій країні, по даному профілю. А якісь там містечкові комісари отак себе безвідповідально ведуть.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.