Перейти до змісту

Bluetooth-гарнитура

mylap

Рекомендовані повідомлення

Граждане вело любители! Скажите, кто какую Bluetooth-гарнитуру использует во время езды и не только)? На что обращать внимание при выборе (из практики)? Стоит ли брать?

Хочу себе прикупить сей девайс :smile3:

Заранее спасибо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ездила с блютус-наушником. Не удобно. На ходу ветер задувает микрофон, меня не слышно. Да и не стоит болтать за рулем. Лучше встать и поговорить. Либо отложить разговор. Обычно так и поступаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підтверджу, вітер дуже заважає, можливо, тому й незручно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є гарнітурки Plantronics вищого цінового діапазону, в яких є активна система подавлення сторонніх шумів, в тому числі вітру. Я їздив з Plantronics Discovery 925 -- воно реально працює, але кріплення в цій гарнітурі зовсім не для активного руху, її легко загубити.

Особисто мені значно зручніше користуватись провідною гарнітурою -- слухаю музику, а заодно можу без проблем відповідати на дзвінки. Мікрофон гарнітури ховаю під одяг поближче до шиї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Використовую звичайні наушнегі повні музона, званят ? Пімпочку нажал, пагаваріл, і продовжую плить в потоці оркестра. І нехай всі всруться, бібікають і кричать - мастерство жопой чуть небезпеку не заглушить качественими наушніками.

Но в цілому, не раджу використовувати музіку в дорозі. Не всі джедай мастера, а жить ахота всім, вийняток імбіцили з комплексами царькоф дорогі і правил елементарних не соблюдающіх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юзаю вояджер 510. Удобно на ухе и реально работает шумодав.

693431_f260.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Використовую Nokia BH-214, точніше її китайський аналог.

pic10.jpg

Непогана стерео-БТ гарнитурка. Шумодава немає, але особисто мені він і не потрібен.

Зате дає змогу повністю насолодитися улюбленними навушниками ;).

А при їзді на байку, просто залишаю у вусі лише один навушник, щоб контролювати дорожню обстановку.

Незважаючи на те, що моя гарнітурки є лише китайською реплікою оригінальної Nokia, ніяких проблем поки що не виникало.

Всі заявлені функції працюють.

Єдиний мінус - час роботи - лише 4-5 годин :(.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...