Перейти до змісту

КАРОЧЄ! Заберіть мене звідси!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Осень эхай себе с миром.Патом напишешь чё па чём.И не заходи сюдой...тут много любителей(читай прафесианалаф)пабузеть.Мир тебе бледнокожая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

Так почитати темку — одразу видно, хто чим дише. Перше слово, котре спадає на думку — м...ки. Гріти дупу в зручному кріслі та писати дурниці на борді усі можуть, а от допомогти людині чомусь не можуть. Тьху, нема слів. Повен форум петросянів. Інколи нудить уже від цього тупого гумору.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, не рахуйте мої гроші ;)А якщо є бажання якось словесно попустити чи ще там щось -- то якось інакше спробуйте :):):)

Іванка, я навіть не намагався рахувати твої гроші, але якщо це все заради 20-50 грн, то якось усе дріб'язково виглядає.

А от щодо "попустіть", то навіть намагатися не буду, бо одразу набіжить фанклЮб (як завжди) і почнуть розповідати які всі черстві та недалекі ... занад-то вже у вас все організовано ))

З.І. Вдалої поїздки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний, не рахуйте мої гроші ;)А якщо є бажання якось словесно попустити чи ще там щось -- то якось інакше спробуйте :):):)

Іванка, я навіть не намагався рахувати твої гроші, але якщо це все заради 20-50 грн, то якось усе дріб'язково виглядає.

А от щодо "попустіть", то навіть намагатися не буду, бо одразу набіжить фанклЮб (як завжди) і почнуть розповідати які всі черстві та недалекі ... занад-то вже у вас все організовано ))

З.І. Вдалої поїздки.

Ну дик.. всьо ж продумано :) Я створюю якусь адски крічащую тему, набігають нелюбителі Осені на Борді, починають тявкати, виходить Осінь са щітом на плічє і починає крити благодаттю, матами і тепе...і в момент, коли публіка починає панімать, шо шо Осінь шо тявкальники розводять фарс -- спецом для атвлікаємага маньовра набігає фан клюб, всі кидаються ссилками, матюками, анекдотами і тепе = результат: початковий топік забули, відвідуваність форуму виросла :)

П.С. Там не 20-50грн

Але я все одно забалєль... пілюлі ковтаю :unsure::lopata:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тролли... такие адские тролли.. :D:0123::g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот кого предостаточно на Борде – так это троллей. Их по стопиццот на 1 м² ресурса, при чём до кольору до выбору, и толстенные тролляки попадаются, и настолько тонкие, что жертвы начинают понимать в чём суть ловли на блесну уже тогда, когда затролленны с ног до головы… итить его в три лодыжки :):sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прям себе описав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, вообще то я принимаю троллинг как метод развлечения, но только качественный, и не злой, не обижающий человека,разве это плохо ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому випадку це "flooding"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не всегда… не всегда, если филигранно троллить, не отходя от тематики сабжа, то жертава даже не прочувствует флуда..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та перестаньте, який з гетто тролль??? "цицерон"-да:)

Осень эхай себе с миром

а также охай, ахай, ухай, кричи, стогни, плач!!!!:0077:

постєльний режим, ти хворієш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та перестаньте, який з гетто тролль??? "цицерон"-да:)

Осень эхай себе с миром

а также охай, ахай, ухай, кричи, стогни, плач!!!!:0077:

постєльний режим, ти хворієш

а шо-одно второму не мешает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto, у нас во дворе открылась столовая для особо тонких вип-троллей. ты заходи, если что :smile3:

trololodin.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Forever Autumn

Дякую тобi за те що ты е

Дякую тобi за те, що згуртовуеш проти себе таку велику кiлькiсть рiзноманiтних за вiком, статтю, профессiями i достатком людей :) Нам без тебе не було б мiж собою й про що поговорити

Дякую тобi за те, що не даеш нам забути про те, що е людина,в якоi в головi ще бiльше *вавок* нiж в нас :)

Дякую тобi за твоi безпардоннi пости, коли тобi пишеш пост тiльки заради того , щоб почитати свiжу порцiю *словесного поноса*

Ну й наголовнiше: головне щоб ти пiсля цього крепко не загордилася i не задерла високо носа, бо не дай Бог, впадеш i твоi пости будуть ще меньш читабильними нiж зараз

КАРОЧЕ АФТАР ПIШI IСЧО

ЗЫ невже я троль ? :( а так хотiлося ще пожити людиною :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Forever Autumn

Дякую тобi за те що ты е

Дякую тобi за те, що згуртовуеш проти себе таку велику кiлькiсть рiзноманiтних за вiком, статтю, профессiями i достатком людей :) Нам без тебе не було б мiж собою й про що поговорити

Дякую тобi за те, що не даеш нам забути про те, що е людина,в якоi в головi ще бiльше *вавок* нiж в нас :)

Дякую тобi за твоi безпардоннi пости, коли тобi пишеш пост тiльки заради того , щоб почитати свiжу порцiю *словесного поноса*

Ну й наголовнiше: головне щоб ти пiсля цього крепко не загордилася i не задерла високо носа, бо не дай Бог, впадеш i твоi пости будуть ще меньш читабильними нiж зараз

КАРОЧЕ АФТАР ПIШI IСЧО

ЗЫ невже я троль ? :( а так хотiлося ще пожити людиною :(

довго писав?

соррі, красавчег, але ти перший до**бався до того, що написано.

Міг би просто пройти собі мимо і не читати, раз я така куйова,ага?

Тому прошу пана не відтявкуватися, а признати, що тут неправий ти.

Гуд бай

З.І. А носа я ВЖЕ задерла. Тому пізно :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я чесно написав щоб потiм ти вiдгаркувалася :) я ж признався :)

ти головне вилiковуйся швидше вiд простуди( це повнiстю щире побажання) бо з подвiйно хворою якось не гуд сваритися :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так я чесно написав щоб потiм ти вiдгаркувалася :) я ж признався :)

ти головне вилiковуйся швидше вiд простуди( це повнiстю щире побажання) бо з подвiйно хворою якось не гуд сваритися :)

МАМО ДЕ МОРЕ? :blink:

та да. пасіба. простуда то вилікується, а от дирки в голові - НЄА :smile3:

Виздоровію - обов*язково напишу = посремся ще

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Forever Autumn sorry за offtop але до КИєва можна добратись на вєліку ГГ і безплатно

можна, тіко трабла в тому, шо всеукраїнський велопробіг то осінню...

А топікстартеру скажу: час Вашого виїзду на столицу досить поганий для автостопу.

Справа в тому, що в цей час "ділові автівки" назад повертаються.

А по п"ятницях да і в другій половині дня на столицю народ їде гульнуть.

Тут екіпажІ в основном не то шо спеті, а спиті!

так шо купіть білет на аФтобус і буде Вам счастя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto, у нас во дворе открылась столовая для особо тонких вип-троллей. ты заходи, если что

уж извини, но на то они и вип тролли, что б питаться не с мусорного бака, а в элитных заведениях :)

а та кормушка, что открылась у вас в дворе, для толстенных троляк. даже по размерам "столовки" это видно... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тра Осені допомогти!

Якщо все вигорить, то ми гамерикосам теж якогось вірусняка злобного запустимо, а не тільки вони нам, ось ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подвезите люди добрые, всю дорогу я буду рассказывать

вам сказки и демонстрировать сиськи вершины интеллекта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вам сказки и демонстрировать сиськи вершины интеллекта.

Tolikleaks

"Забирай миня скарей,увази за сто марей и цалуй меня уже,я ведь взрослая везде"-какая то никому не известная группа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

есче есть пословица: любишь с саночками кататься, люби и саночки возить. А бесплатный сыр токо в мишеловке.

ПиСи: я би свою доньку, дівчину, жінку, дружину автостопом на вечір в Київ та ще й в пятницю однозначно не відпустив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

о госпадє....

давайте дружно перейдемо у тему ОЦЮ, оскільки вона набагато важливіша і актуальніша наразі - може допоможете,хоча радше пообсираєте все в ній , ніж сидіти тут і переливати з пустого в порожнє :)

Можливо там більше толку буде.

До вашої інформації.

Я вапсчє балєю. :lopata:

Так шо всьо.

АЛЛЄС!

Тєма сісєк автостопа нє раскрита

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Уважаемые форумчане.

Мне очень срочно надо доехать в Киев, а денюх нету.

вам сказки и демонстрировать вершины интеллекта.

Вы весело и интересно проведете время".

для большинства людей все таки выглядит чуть лучше чем

набор сленга и требований :))

Візьму до уваги. Дякую.

Але подібне подання змінить тільки реакцію форумчан.

Але не результат.

Все одно ніхто не зголоситься підвезти, якщо буде їхати

Такіє уж люді.

Було тут деяке панство правим.

Справді, голосують на трасі, а не на форумі наперед запитують.

але..

ЛІТОМ і коли є можливість вийти о 7 ранку на трасу :)

В ніч стопом не ходять

(хоча мені колись довелось..ух...траса Дубно-Луцьк...і нас двоє 22,40 і хоч в око стрельни, добре, що заправка неподалік і все видно)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...