Перейти до змісту

КАРОЧЄ! Заберіть мене звідси!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куйова мода написати всяку куйню, а потім агритися на всіх хто з неї стібеться.

З.І. Фішка в садо-мазо, бо результат відомий зараніє:)

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Куйова мода написати всяку куйню, а потім агритися на всіх хто з неї стібеться.

З.І. Фішка в садо-мазо, бо результат відомий зараніє:)

А чому це тема куйова -- оце мене цікавить? Кому треба - ті зрозуміли, пр що вона.

Спитала, хто їде і забере і доступно розписала, ЧОМУ САМЕ ТАК :angry2:

Тому садо-мазо і інші трабли -- це більше до вас, ніж до мене.

В чому , блеать , ваша проблема? :naezd:

Немає на форумі більше розділів, щоб очі вперти і умнічєваніє продемонструвати і піпіською помахати?

НЕ подобається форма вираження цієї теми? - я у флейм пишу, тому розписую і розмальовую як хоцца і кудой хоцца.

Тому довідзеня. :0123: А якщо настільки життєвонеобхідно повоняти на мене -- то давайте я створю окрему тему "Осінь- гавно!" для Mr.Ves-а і інших тих, хто успішно тут себе проявив,і воняйте там скільки хочете

Опубліковано

тема куйова того :

1)створена у флеймі, а не в автопаті(є автостоп)

2)названа так, що не зрозуміло чи то крик душі(Луцьк затісний для моєї лічності), чи все таки тебе прокатати до Кийова

3) сворена тобою :)

Опубліковано

100% я теж було подумав, що Осінь хоче, щоб її аккаунт грохнули, тіко проявляє це в особливо трагічній формі, ніби із життям прощається, а не з інтернет ресурсом.

є в Автопаті "Попутчики" - вперед туди, а у флеймі можна і пофлеймити.

А ще краще - виходиш на Рівненську із заплічником та в комбінезоні "Автостоп" і матиляєш рукою у потрібну сторону. А ще краще із табличкою - "КИЇВ". От і все.

Опубліковано
давайте я створю окрему тему "Осінь- гавно!"

можна просто відщепити гілочку в темці: СральнІк для Осені :D

(а ващє, таваріщі, збивайтеся з теми калу ;) )

Опубліковано

ГгггГг:))

Жень, спасіба, Кеп,в автопаті в тему автостоп вже давно є воть- згідно правил написано - ні піріживайтєс :), але вона там не работаєд :)

От стань і постій з бацилою в носі і горлі при -5 волинського морозу з табличкою. А стояти там не 5 і не 10 хвилин. Якщо їздив - то знаєш:)

Сріте-сріте. Мене ж то тіко радує - тему апаєте. Вже люди писали, що можливо їхатимуть та повідомлять..саме завдяки цій темі. ДЯКУВАЮ ВАМ *кланяєццо*, злобні флудери і спамери і тролі і абиповонять :0123:

З.І. Що таке загритись? :blink: ЗагриЗтись? :unsure:

Марко

1. Сагласєн

2. Так для того і названа, щоб було ніпанятно, що ж енто такоє і щоб всі лазили

3. Аааа...то це клєймооооо...треба срочно створити пазітівний клон!!!!)

Опубліковано

Я з вас фигею. Ну чем вам Осень то не угодила? Своей экстраординарностью, необычностью оформления мысли в постах?

Она ж чётко поставила задачу: кто сможет подбросить в Киев в определённое время.

И начинается…велики предлагают... или вообще пишут только "аби ляпнути"... итить колотить…

Опубліковано
или вообще пишут только "аби ляпнути"...

Госпаді!!!! Гєтто, ти б вже мовчав, цИЦЕРОН ВСЄЯ БОРДИ І БЛІЗЛЄЖАЩІХ ТЄРІТОРІЙ :D :D :D

Опубліковано

З.І. Що таке загритись? :blink: ЗагриЗтись? :unsure:

Ось

"нарывается" - нє

провоцировать - да :)

:smile-zachot:

(данке. буду знать. сударь в ігрушкє бавляццо?)

Forever Autumn sorry за offtop але до КИєва можна добратись на вєліку ГГ і безплатно

Це ж флейм, тут офтопів теоретично і не може бути, нє?:)

Крила Ікара? А? Бистрєє будєд

Опубліковано

:D

А я то тут при чём?

Кстати, если перефразировать немного того же Цицерона, то уместно будет сказать : "Борда не краснеет, бумага все терпит"

:g05:

Опубліковано

Та ладно вам:)

КОротше: дякую тим, хто відгукнувся - буду чекати на інформацію про ваші виїзди на Київ в п*ятницю.

Mr. Ves, дякс за нове слово

Дякую всім тим, хто прийшов і повоняв ( чи просто мовчки тицьнув ПІДТРИМУЮ того когось, хто агрив на мну) -- сподіваюсь, вам було весело і приємно:)

Ап чьом іщьо пагаварім? :friday:

Опубліковано
Ап чьом іщьо пагаварім?

И вправду демоннах :D

Кстати,Осень, у тебя необычная аура. Ничего личного, просто констатация факта.

Опубліковано

тема куйова того :

1)створена у флеймі, а не в автопаті(є автостоп)

2)названа так, що не зрозуміло чи то крик душі(Луцьк затісний для моєї лічності), чи все таки тебе прокатати до Кийова

3) сворена тобою :)

ну таки да. аура нєабичьная :lol:

Опубліковано

о!!! точняк!!! я тож на прійом, можна?

І голосу нема...

і на гітарі хіба шо на одній струні...

БІДА, таваріщі!

Тобі простіше.

Ймовірно в тебе є якісь скриті таланти, раз розраховуєш на шарову поїздку до Києва і "патусіть" з кампашками і поводить екскурсії столицею не витрачаючи кеш.

Опубліковано

о!!! точняк!!! я тож на прійом, можна?

І голосу нема...

і на гітарі хіба шо на одній струні...

БІДА, таваріщі!

Тобі простіше.

Ймовірно в тебе є якісь скриті таланти, раз розраховуєш на шарову поїздку до Києва і "патусіть" з кампашками і поводить екскурсії столицею не витрачаючи кеш.

А де пише, що не витрачаючи кеш? :P

Шановний, не рахуйте мої гроші ;)А якщо є бажання якось словесно попустити чи ще там щось -- то якось інакше спробуйте :):):)

* бере попкорн *

Опубліковано

Осень – она не спросит,

Осень – она придёт.

Осень – она вопросом

В синих глазах замрёт.

Осень дождями ляжет,

Листьями заметёт...

По опустевшим пляжам

Медленно побредёт.

Вообще то этот пост надо на ветку "Що у вас зараз грає", но решил сюда втулить

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...