Перейти до змісту

навантаження на мет.балку

Blik

Рекомендовані повідомлення

потрібно вирахувати граничні навантаження на мет.балку з певним січенням. Хто знає як, та вміє це робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вмієм, знаєм. Якщо треба, зробим.

Треба знати параметри балки (її матеріал - яка ж сталь?), розміри (довжину, переріз), тип опирання та крок балок (ну чи відстань від балки до стін), також що за перекриття та тип приміщення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі параметри є!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так-то воно так, тільки трішечки не так.

Якби я рахував балку в проект, чи собі, то я б не довіряв якійсь непонятній прошці.

Себто я б не сказав, що вона нікуди не годицця, ще й як годицця...балку перекриття над сарайчиком чи туалетом розрахувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну тоді зачем порожняк гнати, вперед в бібліотеку, книжку і розраховуй, все є на блюдечку з голубою окойомочкою. БЛІН ДЛЯ ЧАЙНИКІВ РОЗПИСАНО ЛЮБИЙ зрозуміє тільки дані підставляй.

Ти казав що маєш дані, давай їх сюди. В іншому випадку тему витираю нафік, це техфорум а не балачка. Це мене дратує, є ж блін якась теорія і є ж блін якась практика. Якщо хочете щось будувати то це одне, а якщо на папері то інше. Ваша балка може мати дуже великі значення граничних навантажень, але в реалі вона може втратити стійкість від набагато менших навантажень. тому тут слід КАНКРЕТНО ДАТИ ЗАПИТАННЯ. даю день на формування питання і відправляю вслід за темою до студентів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай по бібліотеках чи в неті підручник по "Металевих конструкціях". Там знайдеш повний алгоритм для розрахунку різних (балки, колони, ферми) металевих конструкцій...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...