Перейти до змісту

Епідемія віруса грипа

Darkraven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В маршрутках краєм вуха і не те почути можна. А особливо тепер.

О да це точно, а особливо популярна версія, що ще в тернополі розкопали якийсь могильник (1800 року захоронення) і це все таки чума... І в тернополі вулиці по ночам чимось посипалють... :D

Про могильник навіть я чув...але шось здається шо то мягко говоря неправда

• Відповідей 650
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Кстати, про тернопольских медиков уже во французских новостях передают, вкратце: "Тернопольские врачи нашли замечательный способ избежать эпидемии гриппа АшодинЭнодин..." Ну, смотрите видео, там все понятно.

грипп
Опубліковано

і все ж таки актуальне питання згідно ББС у Луцьку вже десь 10 померлих від грипу - є якісь точні данні у когось чи ні, поки що знаю лише про вчительку з 10 школи і все

і ще  цікаве посилання

http://iamthatiam.narod.ru/David_Icke_H1N1.htm

Опубліковано
Кстати, про тернопольских медиков уже во французских новостях передают, вкратце: "Тернопольские врачи нашли замечательный способ избежать эпидемии гриппа АшодинЭнодин..." Ну, смотрите видео, там все понятно.
грипп

+100 )))

Опубліковано

Якщо хтось для профілактиги гриппу використовує "амізон" то від сьогодні його

знову можна придбати в аптеці навпроти майдану "Здоровенькі були"

упаковка 20таблеток по .025 = 31.10грн

P.S.

Вже два дні ні в одній аптеці я його не зміг купити.

Опубліковано
і все ж таки актуальне питання згідно ББС у Луцьку вже десь 10 померлих від грипу - є якісь точні данні у когось чи ні, поки що знаю лише про вчительку з 10 школи і все

і ще  цікаве посилання

http://iamthatiam.narod.ru/David_Icke_H1N1.htm

Прочитав посилання!!ТРУБА!! :angry::angry::angry: Нас мочать як лабораторних щурів й ми цей процес оплачуємо <_<<_<

Опубліковано

Станом на вчорашній вечір ДВОЄ ПОМЕРЛИХ у Луцьку (вагітна жінка перша, про другу точно не знаю). Інформація від медиків .

Опубліковано

А я серйозно зайнявся профілактикою. З вчорашнього вечора. Після того, як сходив в аптеку за пов'язками (дружина попросила) і не зміг їх придбати по причині відсутності. А жару підлили клієнти в барі дружини. Ті, хто в свій час стандартом пили пиво приходили і замовляли коньяк. Відразу заставив дружину випити пару стаканів гарячого вина, а сам пив гаряче пиво. Гадость я вам скажу ще та, але є й свої плюси. Проявлятись вони стали після першого бокалу, а після третього почав задумуватись на рахунок своєї здібности досунутись додому самостійно.

Ну а моя думка, створили таки ажіотаж навколо грипу, яким би він там не був. Берегтися потрібно, але це не має доходити до маразму типу сидіти дома і не дай бог кудась вийти. Так, походи в громадські місця слід обмежити, але прогулянки по свіжому повітрю ніколи не шкодили, чи я не правий? Я от завтра десь в лісок рванув би.

Опубліковано
кльова масочка-де таку взяв?

Скорее всего автомалярная маска 3М

С учетом того, что Luka - врач, таки да, скорее всего малярная. :)

Опубліковано

Ну 3М здається робить малярні маски і фільтри? У всякому разі, в свій час, я їх продавав саме автомалярам. Якщо базари ще не позакривали, то можете попитати на "Формулі".

Опубліковано

Во Львовской области вирус подхватили более 400 милиционеров

В Львовской области вирусной инфекцией заболело более 400 работников милиции.

Как сообщил корреспонденту УНИАН сообщил начальник Львовского городского управления внутренних дел Игорь ЦИКАЛО, во Львове вирусной инфекцией заболело более 100 работников милиции.

Он отметил, что наиболее массово стали болеть участковые инспекторы милиции, работники уголовного розыска и патрульно-постовой службы.

«Наблюдаем высокий уровень заболеваемости среди наших работников, которые больше всего контактируют с людьми. В настоящее время нет возможности их обеспечить масками-респираторами. Пока во Львове полностью обеспечены масками только работники ГАИ», - сообщил И.ЦИКАЛО.

Как сообщили УНИАН в Отделе общественных связей Главного управления МВД во Львовской области, в настоящее время в целом по области зарегистрировано более 400 больных милиционеров.

http://unian.net/rus/news/news-344314.html

Опубліковано

21.00(5 канал) ТимошенкоЮ.В :....в світі пандемія :0048: грипу...вводим жорсткий МАСОЧНИЙ режим :ninja::ninja::ninja: я марлю на всіх заготовила...я попереджала...хто не вдягне маску - капут :0168: ....аптечним баригам -капут :0168: ми переможем :_10::_11: я з НАМИ :_26:

Опубліковано

ЮВТ щойно всій націїї наказала:

ОДЯГНІТЬ МАСКІ!!!

і майже попросила не збиратись на різні масові гулянки(ледь не сказала про хелоуін...)

Бережімося.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...