Перейти до змісту

Де у луцьку можна купити найдешевші комплектуючі до ПК ?

Рекомендовані повідомлення

Цікавить таке питання: Де у луцьку можна купити найдешевші комплектуючі до ПК ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить таке питання: Де у луцьку можна купити найдешевші комплектуючі до ПК ???

На таке, здавалося б, просте запитання ніколи не знайдеться конкретної і простої відповіді.

Якщо вести мову про якусь окрему "комплектуючу", то тоді ще можна про щось говорити.

Взагалі запитання надто загальне і всеохоплююче. Немає конкретики. Для початку варто визначитись які саме комплектуючі, бувші у вжитку чи нові, і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D Найдешевші - значить погані, а погані ніхто не возить, значить ніде!

http://board.lutsk.ua :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На таке, здавалося б, просте запитання ніколи не знайдеться конкретної і простої відповіді.

Якщо вести мову про якусь окрему "комплектуючу", то тоді ще можна про щось говорити.

Взагалі запитання надто загальне і всеохоплююче. Немає конкретики. Для початку варто визначитись які саме комплектуючі, бувші у вжитку чи нові, і т.п.

Я для себе складав нового системника,обійшов 7 Луцьких магазинів, довго прицінювався, бо бюджет не великий, і зупинився на Нотіксі, це відділ у ТЦ Караван.Купив:БЖ,проц,оперативку,а мамку взяв у Ентері,бо в нотіксі таких не було...

Але для себе подивись на :notix.com.ua :ok::smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі все беру в Ентері на Винниченка, поки що там дешевше з більшості магазинів, ціни приблизно як у Розетці, вже навіть картку на знижку дали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я собі все беру в Ентері на Винниченка, поки що там дешевше з більшості магазинів, ціни приблизно як у Розетці, вже навіть картку на знижку дали.

в icity ще дешевше !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О виявляється все ти знаєш!

Тоді навіщо ця тема?

Десь щось дешевше інше дорожче, в другому магазині/продавця навпаки, в Луцьку скрізь так!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О виявляється все ти знаєш!

Тоді навіщо ця тема?

а поп.здеть???? :friday: :friday: :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завжди скупляюся в комп"ютерному магазині, що біля ЦУМу(якшо дивитися прямо на ЦУМ то зправа, а точніше проспект Волі 1Б). Як на мене в Луцьку більш немає таких помірних цін. Що мені подобається в цьому магазині, можна замовити все, що завгодно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дешевле :) у меня, но я так дешево не продаю, потому что не занимаюсь благотворительностью. а вообще давно известно что нужно учитывать сервис. если сервис не важен, а денег в обрез - купи новые материнку, память и БП, остальное с рук на ФОРУМЕ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема ця тут бо він сам рекламу свій магазин! :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зацікавили наступні твердження:

Найдешевші - значить погані, а погані ніхто не возить, значить ніде!

Останнім часом в мене складається враження, що саме таке і возять. Купують чи девеше і намагаються продати подорожче.

Чи означає це, що якщо товар дорогий, то він хороший, якісний?

если сервис не важен, а денег в обрез - купи новые материнку, память и БП, остальное с рук на ФОРУМЕ

Чому саме ці комплектуючі треба брати новими?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому на Виннченко дешево тільки в ентері?а на Л.Укр не те самі?чи там дорожче?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

больше всего влияют на стабильность работы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...