Перейти до змісту

To Be or Not to Be

Рекомендовані повідомлення

потрібні відгуки, поради, свої якісь рекомендації по вибору велосипеда... народ, що скажете на рахунок : Giant REVEL 1 або Cannondale F8 і ще один варіант Rock Machine Hurricane 70 ...по ціні вони майже однакові... на який краще звернути увагу? можливо хтось катався на таких...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бери Cannondale F8 :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розпиши що на них навішано, тоді можна буде щось радити.

Giant i Cannondale бренди покрупніше Rock Machine.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кадейле вилка совсем никакая(РСТ Гила), на остальных хоть сантур.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серед цих 3-ох краще Giant ... imho ... В такій ціновій категорії є ще Kellys Scarpe так для інфоrolleyes.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо правильні характеристики знайшов, то в cannondale заді acera, а в двох інших alivio, що вже краще.

Тай про вилку на кадейлі погані відгуки ходять.

Як на мене giant i rock machine майже однакові.

А ще, ось цей bergamont hype disc, хоч в нього і та ж Gila, але перекидки обидві та шифтери Deore. І шини блек джеки, які є досить непоганими. І з вигляду він нічого такий :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И на бергамонте сразу гидравлика ;) На остальных механика. А ацера или Аливио - ИМХО разница не большая, в том числе и по деньгам. Вообще из Giant, Cannondale и Rock Machine - Бергамонт лучше всех укомплектованый. А рамы все равно все в китае варены ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Bergamont smile-zachot.gif. А знижка яка ... Не знаю чи кращий варінт знайти можна за такі кошти... Хоча розмір рами - 16,5" ... малувата ... (особисто для менеsmile.gif). Garik, який ріст маєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Важливо ще чи подобається велосипед, як на мене велосипед повинен викликати бажання іхати. Я коли брав свого, як тільки побачив відчув - моє. :D В мене Giant revel 3,від revel 1 відрізняється,по моєму, тільки навіскою, можу сказати що рама мені подобається і в плані роботи в русі, і естетично вигідно відрізняється від прямих труб, і форма нижньої труби рами дозволяє фейсу залишатись чистішим. А навіску всеодно рано чи пізно треба міняти.

p.s. Здається Giant revel 1 бачив на Велозоні на Московській, можна пощупати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...