Перейти до змісту

Не будь овцой:Однажды это случится

VeryFate

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

2Ko3bMa

Ви соціально небезпечний елемент.

Так мене теж інколи доводить до кипіння люди, але щоб стріляти/калічити чи ще щось, ну навіть думки не буває. В більшості мабуть теж. Задумайтесь.

Опубліковано
Ви соціально небезпечний елемент.

Так мене теж інколи доводить до кипіння люди, але щоб стріляти/калічити чи ще щось, ну навіть думки не буває. В більшості мабуть теж. Задумайтесь.

прямо і не знаю що відповісти. по-перше мені пофігу. а по-друге ваш соціалізм вам колись вилізе боком ^_^.

тим більше за мене з такими "особинами" успішно може впоратись природній відбір, аби тільки не заважати.

Опубліковано
Ну щоб покласти 6-ть чоловік чисто із-за Гоп-стопа це щось.

Это не "щось" это инстинкт самосохранения. Часто доведённый до неконтролируемых логикой и мышлением автоматических действий в отношении противников.

Это только у ментов свои, строго ограниченные законодательством действия: устное предупреждение, выстрел в воздух, выстрел на поражение.

Так и они ведь учились этим законам, (хотя многие из них так ничему и не научились). И это их работа.

У простого обывателя с пистолетом разные взгляды и разные действия на одинаковые ситуации. И очень часто может оказаться, что в тот момент конфликта у него вмозгу будет видеться только один выход - выстрел на поражение, хотя, потом суд легко докажет, что на самом деле выходов было несколько.

имхо

Опубліковано

прямо і не знаю що відповісти. по-перше мені пофігу. а по-друге ваш соціалізм вам колись вилізе боком ^_^.

тим більше за мене з такими "особинами" успішно може впоратись природній відбір, аби тільки не заважати.

Ну якщо через природній, то еволюція Вам в поміч.

Який соціалізм?? Зараз представники влади можуть стріляти/давити людей як собак, і дуже часто їм взагалі нічого не буде. Пруфами всі новини забиті.

Коли зброя не тільки в них, гроші і влада вже не так допомагає бути богом...

2Гетто

От не треба "нормального" мужика, якому "нормальна" дозвільна система видала короткоствол, і "нормально" пояснила правові і морально-етичні аспекти, прирівнювати до сопливого підлітка, який при думці що його зараз побють - обовязково мочиться і вихватить ствол... Як казали, таких в армію не беруть...

Повторю вогнепальна зброя - це last resort, тобто коли все інше вже не поможе!

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...