Перейти до змісту

Продам Apple Iphone 3g 8 Gb (USA)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Оригінальний, американський Apple Iphone 3g 8 Gb

Телефон майже не використовувався, відмінний стан.

Розблокований і працює із будь-яким оператором.

Встановлений Jailbreak, тобто можна ставити будь-які програми для Iphone закачані з інтернету.

Стан телефону: тачскрін - на 5 із 5, задня частина - на 4.9 з 5,є невеличка царапина на логотипі (на яблуці) і якісь ледве видні плями біля динаміка (на фото їх не видно)

В комплект входить:

1. Оригінальний, американський Apple Iphone 3g 8 Gb

2. Коробка, оригінальна, але не рідна, з Iphone 3 GS

3. Оригінальні навушники, в плівці (не використовувались)

4. Оригінальна зарядка від мережі

5. Оригінальний usb шнур в плівці (не використовувався)

6. Скрепка для виймання сім-карти.

7. Інструкція + 2 наклейки Apple

Ціна - 3 000 грн., розумний торг.

Манібек присутній.

Спеціально для людей, які флудять і реально не мають на меті купівлю телефону!!!

Всі Ваші зауваження чи пропозиції типу: "я там то бачив дешевше, дуже висока ціна, я краще зайду ... і куплю там тощо" прошу залишати при собі або ж спеціально для цього створити відповідну тему.

Дана тема створена продавцем із ціллю - продати девайс, а люди, які заходять в цю тему - хочуть купити його, а НЕ ПРОСТО ПОГОВОРИТИ.

Оскільки я попередив про те що флуд тут зайвий, прошу модератора у випадку порушення цієї умови - відповідно карати користувачів, способом, який вважатиме за потрібне.

Дякую :D

post-10928-0-32428100-1295807181_thumb.j

post-10928-0-38976700-1295807291_thumb.j

post-10928-0-48806100-1295807316_thumb.j

post-10928-0-64734900-1295807350_thumb.j

Опубліковано

Спеціально для людей, які флудять і реально не мають на меті купівлю телефону!!!

Всі Ваші зауваження чи пропозиції типу: "я там то бачив дешевше, дуже висока ціна, я краще зайду ... і куплю там тощо" прошу залишати при собі або ж спеціально для цього створити відповідну тему.

Дана тема створена продавцем із ціллю - продати девайс, а люди, які заходять в цю тему - хочуть купити його, а НЕ ПРОСТО ПОГОВОРИТИ.

вот, действительно правильная позиция. поддерживаю на 100%

ps. если кто-то хочет бан на неделю, оставьте сообщение после моего не по теме раздела. также касается топикстартера.

Опубліковано

Шкодер ти не прав :dont: і користуєшся правами модера зверхньо.

Де ж попередження про шрифт і підтримувати тс з 3 постом якось некоректно.

Ціна діло продавця, і розрахрвана на лоха.

Б/у, ні слова про наявність в списку імеі, да і пропозицій вигідніших валом - приміром 3g 16 Gb з багатшим комплектом тут на борді був куплений за 2400. Я б купив, тільки н*х мені сіє чудо коли за 3к можна 3gs на 16 Gb взяти.

Мож давіть на кнопочку бан за Разумний торг/пораду знизити ціну :0011:, мне не впервой в бані сидіти і від того що унилоє гавно продається як кажуть втридорага борді не привикать.

Опубліковано

Шкодер ти не прав :dont: і користуєшся правами модера зверхньо.

Де ж попередження про шрифт і підтримувати тс з 3 постом якось некоректно.

Ціна діло продавця, і розрахрвана на лоха.

Б/у, ні слова про наявність в списку імеі, да і пропозицій вигідніших валом - приміром 3g 16 Gb з багатшим комплектом тут на борді був куплений за 2400. Я б купив, тільки н*х мені сіє чудо коли за 3к можна 3gs на 16 Gb взяти.

Мож давіть на кнопочку бан за Разумний торг/пораду знизити ціну :0011:, мне не впервой в бані сидіти і від того що унилоє гавно продається як кажуть втридорага борді не привикать.

Існуючі ціни дійсно не врахував, дорогувато я його виставив, дійсно, згідний повністю :smile-zachot: , нова ціна - 2 600 грн.

Опубліковано
нова ціна - 2 600 грн

вот и замечательно. надеюсь, VeryFate теперь купит себе еще один айфон и проставится всем тем замечательным людям, которые его поддержали swink3tpt.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...