Перейти до змісту

Diawest rest in peace...

Kravec22

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проходив тут на Лесі Українки, і побачив що магазину діавест вже немає.

Щож, це було очікувано. Той формат в якому вони існували, вичерпав себе на даний момент.

Хто точно скаже - коли був останній день роботи цього магазину?

І коли відкрився магазин? Мені здається, приблизно 2001-2002 рік, отже, він проіснував на тому місці майже 10 років. Це срок.

В 2003році купляв там комп'ютер, тоді ще там працювали спеціалісти-технарі (але їхній час вже підходив до кінця)

І монітор Samsung SyncMaster 171N, дорогий і крутий як на той час (500 з гаком долярів)

З надзвичайною тонкою як на той час рамкою... До речі, набираючи цей текст я дивлюсь в цей монітор :)

Він і зараз тут.

Хто що скаже про магазин, відписуємось...

Опубліковано

я тебе розчарую. він переїхав у колишній магазин діва. на декілька десятків метрів далі по вул. Л.Українки

Опубліковано

кста, тот формат, в котором магазин работает сейчас лично мне нравится намного больше, чем предидущий :smile-zachot:

Опубліковано

Kravec22, переезжая куда-то, обязательно сообщи всем людям, которые заходили к тебе в гости за последний десяток лет, а то еще подумают, что ты помер :smile3:

Опубліковано

Kravec22, переезжая куда-то обязательно сообщи всем людям, которые заходили к тебе в гости за последний десяток лет, а то еще подумают, что ты помер :smile3:

Знаєш, Kravec22 на дверях колишнього була вивіска, що магазин знаходиться за 50м правіше

Опубліковано

Значить довго жити буде (прикмета)

примета от Kravec22 :

если вам пожелали упокоиться с миром, значит жить вы будете долго

(каждое "шоб ты сдох" = +1 год жизни)

Опубліковано

Пам'ятаю якось давно в неділю мені був потрібен DVD-ROM. І єдиним магазином, де я його зміг придбати, був "Діавест". А взагалі дорогувато там, здається. Нічого серйозного я там і не брав.

Опубліковано

Вони там взагалі в паровозики граються.

Діавест переїхав в "Діву", ДЦ - на місце Діавеста, Брокбізнесбанк здається збирається на місце ДЦ.

Хто наступний? :sq_ye:

Опубліковано

Брокбізнесбанк не переїзджає на місце ДЦ

Того і написав "здається". Ще до НР хтось закинув таку тему. Видавалось дуже непоганим варіантом.

Опубліковано

Оновлений "Комп. всесвіт" імхо дуже зіпсував продажі Діавесту. Останній на фоні свого сусіда, виглядав, як бєдний родственнік.

Зате тепер, ящик перед ЦУМом не втомлюється трубити, що у новому [переїхавшому ]магазині ХХ принтерів, УУ моніторів і тд... :)

Опубліковано

На місці ДЦ вроді якийсь винний магазин має бути.

Це правда. Мережа виномаркетів Good Wine і Wime Time нарешті дісталася і до Луцька :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...