Перейти до змісту

Потрібна допомога

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ситуація наступна

в мене мамка ASUS A7N8X-X_купив собі вінт SATA II Western digital 500GB

підключаю його через перехідник SАТА-IDE а він не бачиться в біосі.

Скажіть як правильно обновити прошивку на мамку, і чи взагалі це допоможе?

Дякую! :blink:

Опубліковано

"Краткость сестра таланта", але не у цьому випадку.

1. Любий ХДД не бачиться через цей перехідник чи лише SATA II Western digital 500GB?

2. Версія БІОСА яка прошита?

3. Заходиш на сайт Асуса, знаходиш свою мамку і по версії біоса дивишся чи є обновлення і які зміни в ньому.

4. Качаєш прошивку і дотримуєшся інструкції.

Опубліковано

мамка 2003-го року, тоді САТА ще майже не використовувався (тільки в дорогих платах), оскільки не набув популярності після офіційного представлення роком раніше, тому я сумніваюсь, що перехідник тобі допоможе. шукай контроллер і влючай через нього

Опубліковано

мамка 2003-го року, тоді САТА ще майже не використовувався (тільки в дорогих платах), оскільки не набув популярності після офіційного представлення роком раніше, тому я сумніваюсь, що перехідник тобі допоможе. шукай контроллер і влючай через нього

Улыбнуло. :)

Опубліковано

Сумніваюсь, що прошивка допоможе (хоча, пам'ятаю, в свій час були біоси, що бачили вінчестери лише до певного об'єму1).

Якщо правильно підключений перехідник (і він робочий) значить має працювати.

Як варіант: перевірити перехідник з іншим вінтом, якщо вінт не розбитий - розбити його на менші розділи (наприклад, по 160ГБ)

Виклади фото перехідника

Опубліковано

Улыбнуло. :)

мож я шось і зморознув не те, але аргументуй

....................

тьфу блін! тепер поняв, шо затупив... вибачаюсь :blush: від роботи вже голова не варить

Опубліковано

Як варіант: перевірити перехідник з іншим вінтом, якщо вінт не розбитий - розбити його на менші розділи (наприклад, по 160ГБ)

При чому тут розділи, коли в БСВВ його не видно.

Опубліковано

Дякую всім за підтримку! Але я так думаю буду мінятии мамку і проц і ... бо і блок щивлення не витягне!

Думаю тему можна закривати!

:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...