Перейти до змісту

Вісті з санстанції

solnishko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

http://zik.com.ua/ua/news/2011/01/14/266686

Захворюваність на ГРВІ на Волині за тиждень скоротилася у 2,5 раза, – санстанція

Епідеміологічна ситуація з гострих респіраторних вірусних інфекцій і грипу на Волині знаходиться під постійним контролем санепідслужби і є стабільною та

контрольованою.

від себе: тут сорока на хвості принесла (у вигляді педіатра) таку цікаву історію, що лікарям зараз зверху (о, всесильний мінздрав..) прозоро натякають саме грип(!) не ставити. Добре це, чи погано, вирішувати вам. (якщо врахувати минулорічні рефлексії)

Опубліковано

от і я задався цим питанням:" Ну і шо?"

"радіти мені чи впасти в істерику" :blink: ?

Опубліковано

Теж задався риторичним питанням "і шо?" Не секрет, що й в минулі роки медики занижали рівень захворюваності, сам з цим стикався. Шукаєм нові аргументи для підняття паніки

Опубліковано

Кожного року терапевтам дають вказівку не ставити ГРИП, і це ні для кого не секрет.

Ставлять ГРВІ.

Але поглянувши на це питання з іншої сторони вам потрібно в діагнозі ГРИП? При такому діагнозі обов'язково і безоговорочно кладуть в інфекційну. Як на мене я краще вдома з ГРВІ перележу.

Опубліковано

Кожного року терапевтам дають вказівку не ставити ГРИП, і це ні для кого не секрет.

Ставлять ГРВІ.

Але поглянувши на це питання з іншої сторони вам потрібно в діагнозі ГРИП? При такому діагнозі обов'язково і безоговорочно кладуть в інфекційну. Як на мене я краще вдома з ГРВІ перележу.

А на вас кайдани ніхто не надіне, хворійте де хочете

Опубліковано

Неправда, як тільки ставлять інфекційне - примусово ложать в інфекційну, так щей і квартиру обробляють і родичів перевіряють, ненада ля-ля. Сам напоровся, тож знаю.

Опубліковано

ШО означає примусово? Цікаво хто мене заставить лягти в лікарню, якщо я не хочу і хто зайде в мою квартиру без мого дозволу?

Опубліковано
о, яка тєма!

а ніхто не в курсі де ше маскі не розкупили?

у мене ще є маски, звертайтесь. Можу ще противогази підкинути і три бронежилета.

напалм для дезінфекції закінчивсь, готуйте самі...

Опубліковано
а ніхто не в курсі де ше маскі не розкупили?

як для тебе - магу настрочить з люрекса))))))) буш модним і защіщонним :D

Опубліковано
як для тебе - магу настрочить з люрекса))))))) буш модним і защіщонним

І мені зроби :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...